Kävijälaskuri

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Jumppamamma jumppaa vaan ja jumppablogiksi muuttunut tämäkin

Mie nykyään vuaan otan lupsakasti ja teen salillakin vuaan satujumppoo ;-)


Mie kävin tännään kuntosalilla tekemässä jumppoo, kuten kävin eilenkin, ja huomenna menen uudestaan. Ihan kevyttä hipsuttelua vuaan. Ei mitään raskasta. Ei rasitusta lihaksille ja pelkkää hymyilyä ja hassuttelua. Jumppatrikoot yllä hymyillen ja aikuisten balettitunnilla käyden, ja kotonakin sellaista aikuisten kevyttä satujumppaa vain.

Satumetsän keiju mie oon ja tanssin satubalettia uaamon koittoon


Uskoiko joku tuosta muuta kuin, että kävin kuntosalilla? Hyvä, jos, sillä kyllä mie olen viikon ilman treeniä oltuani, tehnyt eilen ja toissapäivänä tavallista kevyemmin että en nyt suoriltaan palaisi normisettiin. Ja erityisesti tarkkaillut suoritustekniikoita. Huomenna valmentajan kanssa salilla. Ajattelin ottaa kumppaninkin mukkaan niin saapi vähän erilaista viihdettä elämäänsä ;-)

Yllättävän enertsiseltä näytän kuvassa, vaikka tiettyä kalvakkuutta kyllä nuaamasta nähtävissä


Edellä mainittuja seikkoja lukuunottamatta oli kyllä normaalia bodaustreenustelua sekä eilen että toissapäivänä. Ja veikkaan että tännään tulee olemaan viikon vaativimmat treenit. Ja tulee muuten olemaan jalkasia. Suaapi nähä kuinka aappenan käy.

Penketi penk...

Tännään tein mm. tissilihoja eli penkkausta, vinopenkkiä, vipareita yms. rintalihasliikkeinä yms., ja olihan siinä treenaamista. Ei kyllä vielä hetkeen varsinaista voimanostopenkkiä voimatreenin raudoilla pysty tekemään, mutta tuleepa nyt kuitenkin jo penkattua edes jollain tavalla ja aikuisten tangolla, ja sitä suuremmallakin kuormalla, mutta maltti on valttia ja kipua on vältettävä. Kyllä se olkajänne ja olkanivel tässä pikkuhiljaa leppyy ja antaa tehdä vappaammin, kunhan en ärrytä niin ei se siitä tod. näk. ihan ittestään ärry uudelleen pahemmaksi.

Penaa tuli tehtyä isoimmalla kuormalla ihan hetkeen eikä tuon isompaan lastiin kyllä varmaan hetkeen voi mennä

Mutta kyllä se tuntui palkitsevalta, että pystyi penkkaamaan kivuitta edes jonkinlaista kuormaa. Hitaasti täsesä on edetty. Ei ole kiire mihinkään. Ekan varsinaisen RAWpenkkipunnerruskisan lupasin tehdä Iloisessa Härässä ensivuonna eli se olkoon sitten vaikkapa kunnon comeback ja piste mihin tähdätä. Kyllä tässä vuodessa luulisi saavan aikaiseksi kivuta suurempaan lastiin mitä ennen olkajänteen, hartiaseudun yms. totaalikipuilua oli, ja olkajänteen tulehtumista ennnen.

Voimailija hymyää, kyllä se tästä uuteen nousuun, pikkuhiljaa


Penkkipaidalla tekemistä myös kaipaan, mutta sitä ei edes uskalla ajatella. Kuntoutusmielessä olen hieman hissutellut HC-Gymin Slingshotilla. Se kelvatkoon rättipenavieroitusoireisiin, kun muutakaan ei ole järkevää juuri nyt tehdä.

crosstraineroimassa, sillä aerobista ei sovi unohtaa ;-)


Mutta juu. En kadu ollenkaan täyspainoisen bodaustreenin maailmaan siirtymistä, sillä on tämä ollut mielekkäämpää kuin huokailla vain sitä mitä ei voi tehdä. Nyt on voinut tehdä, ja tavalla jossa joutuu opettelamaan myös uudellakin tapaa tekemistä, vaikka liikkeet sinällään uusia olisivatkin. Noh, kello on jo paljon, joten hyvvee yötä rakkaat lukijat! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti