Kävijälaskuri

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kilpailuja ja muuta kivaa Tampereella la 29.4.2017 -tervetuloa ja -menoa!

Kevään Nääshallin penkkikarhujen kisat muuten la 29.4. Tampereella Nääshallissa, että tämä tiedoksi kaikille halukkaille leikkimieliseen kisaan halajaville! En ole järjestäjiä mutta tunnen järjestäjät ja oon kolmatta kertaa penkkikarhujen skaboissa ja toista kertaa kevätkisoissa... Tässä oma-aloitteisesti siis infoon!!!! Tiim Aappenalla osallistutaan ja aina kivaa kun tulee kilpailua ja väkee! <3 Eli tervetuloo penkkipunnertamaan naisten, miesten tai hermafrodiittien sarjaan penkkauksessa ja tai sotilaspenkkauksessa (toistosolttukisa)... raw tai varuste... ei maksa mitään... liittorajaton, kaikille avoin.. alkaa klo 13...

Jotain tätä tasoo varmaan läpsyttelen sitten kisoissa, ku mie oon niin pien, heikko ja sievä


Tapahtumalla ei ole FB-eventtiä, mutta tässä eventissä infoa myös kisoistakin.  Ja Nääshallin Penkkikarhujen FB-ryhmäkin on olemassa. Samalla vaivalla, kun tulet Nääshallille kisaamaan ja katsomaan vaikkapa Tiim Aappenan kisaamista, voit tulla myös Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivät II -tapahtumaan ja siellä osallistua tai seurata Suomen Pashin Spoudari -kilpailua! <3 "OHJELMASSA MAAILMAN ENSI-ILLASSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA IKINÄ Suomen Pashin Spoudari -skaba, johonka saa kuka vain ilmoittautua! Kisassa jo kisaajina mm. Krisse "Aappena" Tuominen ja Timo "Pode" Poutiainen... uskallatko siekin osallistua?"

Tiim Aappenan rautavuori Tapsa "hieman" maksimirautojaan pienempien hilujen kimpussa <3


Eli samalla reissulla voit kokea monta kilpailua: penkkausta, solttupenkkausta ja spoudausta! Mahtavaa -eikö? Niin meistäkin!!!! <3 Tervetuloa sekaan vaan joukkoon sekavaan!  T. Krisse Tuominen. 


  <3,,,,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti