Kävijälaskuri

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kaikenlaista viimeaikojen meininkiä

Tervehdys rakkaat blogini seuraajat, satunnaiset pistäytyjät, botit, hotit, notit, knotit ja ihan kaikki muutkin immeiset, apinat ja merimursut! Eikö olekin mukavan lupsakan eeeehana kevätpäivä? Aurinko paisaa ja pakkastakkaan ei oo ihan aivan vallan kauhiasti tahi ollenkaan, riippuen että misä päin Suomea lyllerrät pyllerrät. Taikka jos ulkomuaalla vipellät, niin siellähän vasta voikin olla sorjat ja ihanat kelit! Nam!

Gorilla Wearin trikoot näyttää söpskältä miun päällä... <3

Edellisviikot ja tämä viikko ovat olleet melekoisia. Viimeviikolla näin bamtam weight -luokan maailmanmestari Toni Taurua, joka on niitä harvoja urheilijoita, joitten matseja katson nettilästä oikein mielelläni. Hieno oli jutella idolini kanssa. Jätkä on vielä komeampi, karismaattisempi, sulavaliikkeisempi, seksikkäämpi ja viksumpi kasvokkain jutellessa kuin ruudulta töllötettynä.

Ei ole ylläni muuta kuin Gorilla Wearia lain ja olen ma kuin kukka wain ;-)

Onkin mahtavaa, että pääsen edustamaan Natural Woima & Wellnessiä, Skip Finlandia ja Gorilla Wear Finlandia Figh Expo IIssa la 25.3. Tampereella Suomen suurimmilla kamppailulajien messuilla, joissa on sellaista menoa ja vilskettä että huh, hah ja hei! <3

Mie ja miun suuren suuri woimamasu ja Gorilla Wear -toppi

Viimeviikkoa edeltävänä viikkona oli perjantaina miulla ekat ihan ammattimaisen bodybuilding -valmentajan ja moninkertaisen maailmanmestarin Jaana Visulaakan ohjelman mukaiset treenit. Käytiin liikkeitä läpi, puhuttiin ravinnosta, tavoitteista ja oli varmaan pukkarissa naurussa pitelemistä Jaanalla, kun tarkasti kehomielessä "kuntoani" ;-) Pläskiä ja plotinaa, mutta löyty sieltä jotain hyvveekin reisistä ja pakaroista :-)

Siin on yllä Gorilla Wearin jumppatrikoot ja kaksi eri toppia päällekäin... oon mie vuaan niin seksy ;-)

Bodytreenejä tekemään siirryttyäni olenkin saanut jo kaksi lempinimeä: PowerBody ja Steel Butt, jotka eivät ole ollenkaan huonompia arvonimiä tällaiselle neljääkymppiä lähentyvälle voimakroppaiselle tättähäärätädille.Tuota Jaana Visulaakan tekemää kuntotsekkiä ja muuta sen sellaistaa edeltävällä viikolla näin eka maanantaina Tape Valkosta ja Tiina Jylhä-Valkosta, jotka suvaitsivat nähdä minua kymmenvuotishääpäivänään ja Tape kertoili miulle erinäisistä liitoista ja kilpailumahdollisuuksista bodybuilding-puolella ja ohimennen kattoi miun kroppasta sillä silmällä että onko bodausmielessä siihen tarttunut muutakin kuin ihroo, läskii eli rasvoo eli yleiskielellä rasva(kudost)a.

Kyä se orankimamma vuaan Gorilla Wearin vaatteissa näyttee söpskältä... ;-)

Samalla viikolla torstaina miittasin Hämeenlinnassa Jaana Visulaakaa ekan palaverin muodossa, jos vaikka hän minnuu alkais valmentammaan ja miltä pohjalta ja hieno miitti oli se. Samalla viikolla näin lauantaina mm. Minna Paleria, Timo "Pode" Poutiaista ja muita bodaus- ja voimailupuolen monilahjakkuuksia ;-)

Kun yllä on Gorilla Wearin lakkia, hanskaa, kaksi erilaista toppia, trikoot ja kenkäset, niin kyä kelepooo voimanostajankin tehdä lupsakasti bodaustreenissä nk. tissipenkkilöistä ;-) 


Ja tällä viikolla miut napattiin Finland X Runin Sappeen ja Ylöjärven juoksujen pr-henkilöksi. Kivvoo kö olin uaatellut osallistua noihin jolkotellen enihau ja vuh vuh ja tuoda niitä esille että jos sais vaikka kavereitakin houkuteltua mukkaan hauskanpittoon. Ja ny saan tehä sammoo hommoo mitä oisin tehny muutenniinki hyvvee tapahtummaa esille tuoden, eikä ees tartte lippuloista maksaa mitteen. Mukavata ol se ja järkkääjän kanssa ol  mukavata jutella ja tee ja viljaton pulla maittoi. Nam! Kiitoksia niitten tarjoamisesta, ilmaislipuista ja että nyt sitten saan olla mukana tällaisessa tapahtumassa pr:ää tekemäsä. Kivvoo on se! <3

Whuuut R U lookin' at? It just me wearing Gorilla Wear clothes that my sponsors Natural Woima & Wellness, Skip Finland and Gorilla Wear Finland kindly has provided me ;-)

Ja kivasta puhheen ollen muuten, Natural Woima & Wellnessillä (Possijärvenk. 3, Tampere) on kaikenlaista kevätuutta ja tullee koko ajan lissee. On heraa ja vitamiineja tarjouksessa, toppeja ja paitoja tarjouksissa. Kengät vallan kohtuullisen hintaiset hinta-laatusuhteeltaan. Ja nyt kaiken hyvän lisäksi on tulossa ILMAISEKSI KAIKILLE AVOIN seminaari ravinnosta ja liikunnasta!!!!!


Ti 21.3. Natural Woima & Wellness järkkää yleisölle ilimaisen semppapäivän Bodyworkers -valmennuspalvelun kanssa. Klo 10-14 välisenä aikana saa mennä paikan päälle kuuntelemaan ja kysymään saadakseen kullanarvoista infoa harjoittelun ja ravitsemuksen suunnittelusta. Sinne uaattelin mennä ittekin, vaikka tietoa on vaikka mulle jakaa, mutta viisaskin se käy aina viisastumassa ja kuuntelemassa avoimin mielin muitten mietteitä. Suosittelen muillekin!


Kyä Skipin, Daburin ja All Sports Labsin voimin jaksaa treenustella, hyvvee ruokaa ja lepoa unohtamati!
Olen huomannut urheilijana, valmentajana ja personal trainerina, että ihmisillä on aivan valtavasti saatavilla tietoa ravinnosta, levosta ja kuntoilusta ja niihin kaikkiin on apua ja apuvälineitä tarjolla, mutta tuntuu että käsitteet: luonnollinen uni, lepo, unirytmi, unentarve, levon- ja harjoittelun jaksoitus, terveellinen ravinto, puhdas ravinto, tavallinen kotiruoka, kasvisruoka, voimaharjoittelu, kuntoharjoittelu, bodaus, jne. on porukalla ihan hakusessa. Siis jopa vuosia tai kymmeniä vuosia jo(i)tain lajeja harrastaneilla tai siinä menestyneilläkin. Ei mikään ihme, että aloittelijat ovat ihan sormi suussa poikittain. Suosittelen siis syystä Bodyworkersin ja Natural Woima & Wellnessin semppaa aloittelijoista kokeneisiinkin. Ei se oppi ojaan kaada, varsinkaan jos vain ojat on rajat.


Mie ja naisten pukkarin nurkkaus Steel Body -salilla

Oli muuten naistenpäivä ke 8.3.2017. Jengi sai kukkia ja kehuja ja syöpötteli suklaata. Mie söin hyvin ja terveellisesti ja treenasin kovaa. Hani illalla sanoi että oisko ollut naistenpäivä, johon sanoin, ois ollut ja kiitti ettet tehnyt siitä numeroa.

Gorilla Wear -toppi ja minua sponsoroimattoman virman mma-taistelijan lantiosuojahousut :-)


Olen nainen ja naisurheilija, mutten koe että miun tarttiis siitä suurempaa numeroa tehdä kuin mitä ihmiset ympärilläni siitä tekevät. Naistenpäivä ei ole minulle ruusupuskia, suklaata ja humbuugia, vuaan nimenomaan naisten oikeuksien ja tasa-arvon päivä.

Banzai ja Cowabunga! Menossa sorvin ääreen eli treenaamaan nk. vastusharjoittelulla kehoni voimatasoja ylläpitäen ja kroppaani hieman suuntaan jos toisenkin muokaten ;-)
Naistenpäivä on minulle muistutus siitä, että paljon on vielä palkkakuoppien purkamisessa, tasa-arvotyössä ja ihmisoikeustyössä vielä tekemättä Suomessa, saatika sitten muualla missä monella naisella, etenkään köyhällä naisella ei ole mitään arvoa. Ja se arvo ei nouse millään ruusupuskilla ja pinkeillä hepenillä. Pitäkee ne ja laittakaa mieluummin ne rahat ja niitten hankkimiseen mennyt aika johonkin mikä edistää ihmisten tasa-arvoa. Kiitos! <3


Ready to fight for to right to be me, myself and I the way I need to, the Way I Want To and the Way I Like to <3 I'm ready to fight for You too, sista and brutha and ev'rybody outta the whole "two sexes dicotomy"-system! <3 Let's be animals, let's free ourselves from the aching chains of so called "siviliced humanity" <3

Vakavista aiheista silikkoon roskoon tiemme käypi tähän välliin. Tännään kö on TUFF par'aekoo menneillään. Siellä on Niina -palkkamurhaaja festarinäytöksessä!!!! <3 Mie ko. rainassa kolomessa eri pikkuroolissa... hassu splatter o se. Kahtokee jos kiinnostoo...

Mie oon niin kommeen ja kauniin ja ihunan soturinnäköinen, vaekka oonkin raskassarjalainen waffailunuaaras <3

Senkin uhalla että juttu tässä(kin) bloggauksessa rönsyilee kuin juttu savolaisissa sukukokouksissa, niin vaihdanpa tuaas aiheesta toiseen kö aiheita ja kuulumisia piisoo näjemma ja kuulemma vaekka muille jakkoo ;-)

Kameran itselaukaisutoiminnon käyttö ei aina tuota järin hienoja lopputuloksia etenkin jos laukaisin laukaisee vasta siinä vaiheessa, kun on siirtymässä liikkeeseen tai liikkeestä pois, mutta jaan tämän, koska miusta tämä on jotenkin oudolla tavalla harmoninen, hauska ja tyylikäs. Suaap vappoosti olla eri mieltä.

Olen nyt tässä tovin aekoo tehnyt ensin  bodaushenkistä treeniä, sitten bodaustreeniä siirtymätyylin ohjelmalla, ja sitten Jaana Visulaakan tekemällä ohjelmalla. En varpisti muista jokaisen liikkeen sitä oikiaa versiota mutta sitä varten on valmentaja, jota nähdään vaikkapa pari kertaa kuussa ja jolle voipi viesteillä erinäisillä viestimillä.

Hello! Tuukko mukkaan jumppoomaan!?

Siitäkin huolimatta että kaatumisen vuoksi polvi vaivannut taas enemmän ja vähemmän, treeni on alkanut sujua aina vain kitkattomammin ja nopeammin. Joitain liikkeitä tullut tehtyä sen verran harvoin tai juuri tuolla tavalla niin vähän että takkuamista on, mutta jotkin osuudet kulkevat nyt jo varmaan paremmin kö miulla voimanoston perusliikkeet ;-) Eli ei siinä kehumista oo ja kehittämisen varroo ois vielä, mutta ei ennee naara naarismuaan aejjat ja varikset kaeken aekoo :-)

Mie oon niin söpskä -hih!

Ja vaikka treenu ei ole kevyttä eikä sellaista välttis tartte ollakaan, niin tästä mie tykkeen. Bodaushenkisesti ja painonnosto -tyyliin ja erinäisiä voimamies/naislajiharjoitteita oon tehnyt kaveriporukoilla enemmän kö voimanostoa vaikka voimanostajaksi olen erinäisistä syistä profiloitunutkin, niin kyllä tämä bodaustreeni tuntuu kaikesta huolimatta vallan omalta.

Haba, onhan sitä melekein tarttununna silleen että tuolleenkin esitettynä melekeen näkkyy jo ;-)

Kaikkein parasta on se, että tällainen treeni tuntuu useimmiten helpottavan fibromyalgiakipuja, etenkin kun muistaa että ollaan bodaamassa eikä voimailemassa ja keskittyy puhtaisiin tekniikoihin eikä runnaamiseen. En ois ehkä uskonut, mutta jumankeuta, vaikka aena oon tykännyt voimailla, niin on tämä bodailu yllättävän mukavata puuhoo, vaikka ei tiää kevyttä ja heleppoa ja hauskaa olekaan.

Hopsansaa, vaffabarbi näyttee habanestosta :-)

En mie tässä ole lajinvaihdosta tehnyt enkä tekemässä ja voimailukisoja on tänä vuonna ja olenkin ilmoittautunut jo WRFP/FPOn heinäkuun kisoihin KP GYMille ja peräti naisten avoimeen RAW maastavetoon. Eli en räpiköi varusteella vuaan varusteetta ;-) Suaap tulla kannustammaan kö aappena häkissä nostoo näytillä. Ja ei, se häkki ei ollut metafora. KP GYMin nostolava on HÄKKI nykyisellään ;-)

Walking like a egyptian vai mittees sitä naisellisesti pullistais kö koura pittees aaki olla... on se vaikiaa, on se vaikiaa ;-)

Ja kerrotakoon tässä sekin että kunhan tässä ehdimme itse kukin hoitaa sekä konkreettisia käytännön asioita ja sitten niitä aina yhtä ihania byrokraattisia Orwellilaisia ja Kafkalaisia paperilippuslappustrallalaa-juttuja, niin mie alan olla tuaas vaihteeksi jopa enemmän fyysisesti läsnä KP Gymin kuvioissa sekä ohjaajana että urheilijana.

Ou nou, tippukos miul minne se viimone jären muuteri... hmmm ;-)

Virallisesti tittelini tulee olemaan työkokeilija. Onhan tuota hommoo tullut tehtyä jo oikiasti, mutta öö... kokkeillaan ny lissee ja sillee niinkö valvotusti ja opastetusti tai jotain sellaista. Että jos haluat nähdä aappenaan häkisä KP Gymillä jo ennen heinäkuuta, niin tervetulloo vuaan huhtikuun alkupuolelta etiäpäin.

Gorilla Wearin valikoimasta pieni murto-osa Natural Woima & Wellnessin päämajassa Tampereen Lielahdessa Possijärvenk. 3ssa :-)

Huhtikuussa muuten miulla on tuaas kisoja. La 29.4. niitä on peräti kaksi: Nääshallissa Nääshallin penkkikarhujen kevätpenkkipunnerruskisat klo 13 alkaen, joissa olemme tietenkin Tiim Aappenalla kisaamassa, ja Taivaankannessa klo 16 olevassa Hyvinvoinnin ja Viihteen Fiilistelypäivissä pidettävissä Suomen Pashin Spoudari -kilpailuissa, joissa aion ihan huvikseen leikkiä leikkimielisessä kisassa bodaria, kun kerran tuollainen kisa kerran järjestetään.

Mie ja toinen Gorilla Wearin sponsoroima atleetti ;-)

Noitten kisojen jälkeen sitten onkin loppukevään ja kesän kisoja kosolti tarjolla loppusyksyä myöten, mutta katsotaan nyt mihin aika, kunto ja kiinnostus antaa myöten. Viimevuonna kisasin kuitenkin aivan järettömät määrät ja ei tässä nuoremmiksi enää tulla, niin nyt aion kisata vähemmän ja sellaisia kisoja mistä tykkeen kovasti, olivat ne sitten arvokisoja tai eivät. Elämä on muutenkin liian lyhyt ja synkkä, että sitä viitsisi vielä erikseen lyhentää murjottamalla ja suaamalla kakulihalvauksen kesken kaiken. Pietään siis mahdollisimman palajon lystiä, onhan se myös osa fibromyalgian hoitoakin! Nam!

Patukkaa myynnissä Natural Woima & Wellnessin tiskillä ja tuo geeli muuten on suuhun eikä tukkaan ;-)

Onhan se tavaallaan hienoa, kun voi ihan lääkärin määräämänä opetella ottamaan rennosti, levätä paljon, syödä ja juoda hyvin, nauttia elämästään ja liikkua nimenomaan edistääkseen terveyttään. Sellainen öbaut puoli tuntia kerrallaan ja useita kertoja viikossa olisi ideaali, mutta tässäkin yksilöllisiä eroja. Kävely ja uinti vallan hyviä ja maltillinen voima-/vastusharjoittelu hyvästä. Noin siis lääketieteen näkökulmasta, kuulemma. Ainakin Suomessa.


Maailman ainoa voimanostava tai bodaava tai muutoin urheileva fibromyalgiadiagnosoitu nainen tuskin olen. Jos olet sellainen niin toki saat ilmiantaa itsesi ja lähettää miulle vaikkapa sähköpostia ja FACEBOOKistakin löydyn. Vertaistukea kun on ihan kiva saada ja vaffailusta jubailu mimmien kesken on aika hubaa, sanon ma.

Natural Woima & Wellnessiltä saatuja tahi erittäin edullisesti ostettuja Skipin, Daburin, All Sports Labin ja Skipin tuotteita miun ja muitten Tiim Aappenan vaffailijoitten testauksessa

On muuten viimeaikoina tullut ennen treeniä (ja jälkeen) otettua All Sports Labin BCAA-tabletteja (sain testiin ja maistatukseen Natural Woima & Wellnessistä) ja eivät ne tasoa ainakaan laskeneet ole. Ja kun ottaa huomioon että kuinka paljon tähänkin viikkoon on treeniä ja muuta touhua mahtunut ja olen näin lauantai-iltanakin yllättävän pirtsakka, niin onhan niistä tosiaan tainnut treenilatautumisessa ja palautumisessa olla hyötyä.

Jumppa-alueelta alkaa treenini aina... venyttely ja muu lämmittely on miulle ainakin vallan tärkeää

Daburin Hajmola Regular -pillereitä (jonnisortin pastilleja tms) tullut vedettyä ennen lämmittelyä ja kamalanmakuisiahan nuo ovat, mutta tuntuu että niissä oleva kaliumi vähentänyt jalkojen krampittelua ja kroppa tuntunut lämpiävän muutenkin nopeammin. Kokeilkoon ken tahtoo, varsinkin jos maulla ei niin väliä ole ;-)

Mie jumppautan muita, minua palvotaan ja hämmästellään

All Sports Bulgarian Tribulusta aiemmin kehunut ja todettakoon, että potkii yhä niin petipuuhissa kuin punttihommissa. Suosittelen yhä! Ja toimii buusterinakin vallan hyvin ja jos ei ala naama ja muut kehonosat punottaa niin taitaapi ottaja olla jo valmiiksi melkoisen kuumaverinen ;-)

Onko se teräsnainen, gorilla vaiko ihan Krisse vuaan?

Skip Nutritionin Mega Pak muuten tuli otettua käyttöön, kun se on sammoo kammoo kö Megaforce, mutta pillerilöinä eikä tartte käsi täristen skuupan kanssa pukkarissa huitoa ja kerta-annos kulukee kätevästi esipakatussa pussissa. Megaforce toimii ja potkii, ja niin muuten tämäkin! Eli jatkoon menee tämäkin Skipin tuote -aappena suosittelloo! <3

Tiim Aappenan lippiskanksterit Steel Bodyn rautapuolen penkkausnurkassa

Aiemmin mainitsemani All Sports Labsin kreatiini muuten on osoittautunut hyväksi. Eihän se nannalta maistu niin kuin ei mikään toimiva ja tehokas kreatiini, mutta kyllä sen alas saa tankkauskauden muutamana päivänä ja muina päivinä se menee erinomaisesti vaikkapa treenijuoman taikka laturin mukana, tai jopa ihan sillään. Toimivaa ja nyt erittäin kohtuuhintaista (9,90 euroa Natural Woima & Wellnessiltä), ja on muuten siitä hyvää että ylleensä suurin osa kreatiineista saa miun maarun aevan sekasin latauskaudella, mutta sellaista efektiä en kyllä tämän kanssa huomannut.

Söpskänä penapuolella

Ja toisekseen olen huomannut, että syystä tai toisesta tuo kyllä jeesii palautumisessa ja treenissä siten kuin kreatiinin pitääkin, mutta vaa'alla tai masun turvotuksena näkyvä kreatiinivedenkeräysefekti on paaaaljon pienempi ollut itsellä kuin muitten valmistajien tuotteilla.

Penkkaus on harrasta puuhaa ja rautaa on syytäkin kunnioittaa kuin Jeesusta kirkossa

Tuo on vain ja ainoastaan oma kokemukseni enkä tiedä edes mistä johtuu että tuo tuote ei miulle ole aiheuttanut ikävää vesipöhöä, mutta lihaksistossa vesisyyden on hyvällä tapaa huomannut ja vaaka notkahti tankkausvaiheessakin muihin tuotteisiin nähden maltillisesti, mutta turnauskestävyyttä ja voimatasoa tämä All Sports Labin kreatiini kyllä kohottaa, etenkin hinta-laatu-suhteisesti vallan hyvin. Suosittelen ja menee itellä jatkoon.

Voi Jeesus Kristus, Herramme, suo meille suuret raudat ja paljon voimmoo ja malttia ja tekniikkoo <3

Tännää lauantaina ja sunnuntaina muuten tarkoitus mennä tuaas jumppaselle Steel Bodylle. Ei todellakaan ole se hifein sali, ei kyllä loukoinkaan sali, mutta koen sen monella tapaa mukavan kodikkaaksi ja hyvällä tapaa kotikutoiseksi ja persoonalliseksi.


Siksipä siellä onkin tullut paljon kuntoiltua ja kuntoilutettua. Joillekin taidan olla jo niin vakinaama että olen jo kuin vanha tuoli tai muu kulunut tuttu turvallinen kaluste. Nii ja piän ääntäkin kuin joku nariseva keinutuoli. Heh! Saa moikata jos tunnistaa!Noh, tul tuaas elämänpitkä bloggaus, niin pittee vähän paenoo jarruva ja alkaa vejellä BCAAta nuaamoon ja alkaa pakata reenikassiloista. Hyviä treenejä ja moikataan kun tavataan! T. Krisse Tuominen, sponsoroitu voima-atleetti ;-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti