Kävijälaskuri

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Eilen oli mainio päivä eikä se hullumpi oo tännäänkään ollut

Eilen tuli palaveerattua ja viestittyä melekoisesti sekä livenä että virtuaalimaailmassa. Tuli hyvin päivän aerobiset ja hiit-treenit ja hieman kardiotakin, kun vaihtelevassa maastossa köpötin sen verran kuin kykenin, ehtiäkseni miitistä ja asiainhoidoista toiseen.

Mie suht. koht. söpskänä <3


Päivän kohokohtia oli se, että tapasin suht. rauhallisissa merkeissä (mitä nyt ite kullakin viestimet piippasivat ja kummallakin oli kiire toisaalta ja toisaalle) Kuntosusien ja X-Run Finland Sappeen ja Ylöjärven järjestelyissä taustajoukoissa mukana olevan tahon.

Skipin tuottehista suaapi energiaa ja niitä Tampereen Lielahdesta Possijärvenkatu 3sta Natural Woima & Wellnessin premisseiltä saa ;-)


Aiemmin meidät oli tutustutettu toisillemme ja nyt kohtasimme teen ja gluteenittoman leivoksen äärellä rupattelemassa. Lopputuloksena se, että olen nyt Kuntosusien jäsen ja saan kumpaankin X-Run Finland -juoksuun (Sappee kesäkuussa ja Ylöjärvi syyskuussa) ilmaisliput siitä hyvästä että tuon tapahtumaa esille ja käyn huvikseni haluamani matkat jolkottelemassa.

Tälleen mie varmaan X-Runissakin jolkottelen, oman veskipon kanssa ;-) 


Ihan erikliffaa ja tosimukavaa koska olin ajatellut tänä vuonna osallistua kumpaankin juoksuun ja yleensä jos jostain tykkeen, tuon sitä esille, ja nytpä sitten ei maksa miulle jäsenyys eikä juoksut mitteen. Ja saan samalla urheilijana näkyvyyttä ittelleni ja muutoin harjoitusohjelmistani melkolailla eriäviä tavoitteita. Mukavan rentoja ja hauskoja myös.

X-Run Finland -julisteet ovat mukavan vauhdikkaita


Fibromyalgian yksi hoitomuodoista on liikunta ja yksi liikuntamuodoista kävely tai hölkkä, ja toinen hoitomuoto rennosti ottaminen ja stressin välttäminen. Nuo tapahtumat kun tarkoitettu hauskanpitoon, niin ihan hoidosta käy tämä pr-homma. Kiitti kovasti tästä mahdollisuudesta <3

Lystiä saada olla tuollaisessa mukana <3


Eilen iltasemmalla näin Natural Woima & Wellnessissä liikkeen omistajaa Markoa, joka innostui ja ilahtui kuullessaan miun päätyneen pr-pupuksi X Run Finlandin tapahtumiin. Laittoi toki julisteen esille kauppaansa näkyvälle paikalle ja oli ilahtunut että sponsoroimansa atleetti on nyt sitten noin näkyvissä tapahtumissa mukana kuvioissa.

Tuli saatua ja ostettua melkoisesti tavaraa NW&W:n kaupalta


Sain kuulla että jos aappena voisi ylleen sujauttaa Skip-paitaa, niin Natural Woima & Wellness ja Skip voisi kenties sitten ihan erikseen tapahtumiin minnuu sponssata ravintehilla ja tietennii sillä Skip-paidalla ;-) Aiesopimuksen tasolla tuossa ollaan ja muutenkin kesän ja syksyn osalta muillakin rintamilla kuplii sitä ja tätä ja mahdollisuuksia on, mutta katsotaan sitten loppuvuodesta mitä ja miten ja milloin tapahtui.

Vuaattehia, lisäravinteita, juomaloita, natural testoa, K  F -lehtiä yms. Natural Woima & Wellnessiltä haalittuna


Nyt kuitenkin pyrin järjestelemään asioitani niin että elämä kulkisi nk. terveen itsekkäästi minun ympärillä siten että fibromyalgian hoito ja sitä kautta minun fyysinen ja henkinen vointini olisi keskiössä. Liikunta ja urheilu on aina vain enemmän alisteinen sille mikä tekee minulle hyvää. Aika aikaa kutakin ja tältä pohjalta juuri nyt.Natural Woima & Wellnessin Markolta sain jakoon taas läjän SKIPin maistatuspusseja ja K&F:n uusinta numeroa (mukana hyviä jumppaohjeita taas!), maistiin Daburin tuotteita (niistä omassa postauksessaan lissee) ja ASLn BCAAta, pari juomaa janon taltuttamiseen, ja tulipa ostettua kaikenlaista kun miulla sponssattuna urheilijana hyvät alennukset omaavana, ja muuta tuon tuollaista.Tämä eläin hyvin häpi on! Kiitoksia Markolle ja Skipiläisille ja Gorilla Wearilaisille, ilman teitä oisin paljon vähemmän! Hyvvee kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti