Kävijälaskuri

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Jumppabeibendeerokset vauhdissa

Jalannostoja nätisti biksut päällä tuhat sarjaa viikossa, se on sitä vitnesskissan elämää ;-)


Kaksi edellistä postaustani ovat olleet ehkä jotain muuta kuin suurin osa lukijoista on miun blogiltani odottanut. En mie tässä kuitenkaan mitään jumppablogia tästä ole tekemässä. Ihan pakko kuitenkin vetästä kolmas kerta putkeen ja kerta kiel(l)lon piäälle.

Tällästähän se mun jumppakin nykyään si on: bikinit päällä polvilämppärit jalassa vattalihaksia jumppaamassa sata liikettä päivässä ;-)

Miulta kun on toivottu videota miun vaffailujumpista ja etenkin uusista bodailutreeneistäni, niin päätin että pitteehän sitä kansalle antaa sitä mitä kansa haluaa. Tiukoissa trikoissa äijäilevien misujen keskellä tissit törröttäen vitnessvätnesskissana.
Ei, en ole leikannut hiuksiani ja kasvattanut partaani vuaan videossa seikkailee penkkiapinakollega, peräti samassakin leffassa miunkin kanssa näytellyt stuntti-näyttelijä-humoristi-urheilija Sami Huhtala, joka tässä näyttää miten hän treenaa nykyään. Näemma lajinvaihto tullut ja fitnesskisat työn alla. Hyviä jumppia Samille ja muille hoteille salikissoille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti