Tämän hetken tuumailuja aappenalta

Aappena posettaa Gorilla Wearin vuaattehet yllään

Ihmevaakani  ilmoitti miulle uaamulla: "91,9kg, 28% rasvaprösentti ja bmi 29,3" ja tällä oli hyvä aloittaa aamunsa iloisesti. Vaa'alla käynnin jälkeen vetäisin nuaamaani Skipin vitamiineja, lisäravinteita ja mm. vadelmia uaamiaiseksi. Ja kyä virtaa oikein jysähti aappenan roppaan ja oli taas oikee kauhian enertsinen olo. Olen huomannut, että SKIPin vitskut, porttipurttijuamat ja muut lisäravinteet ihan aikuisten oikiasti ja aidosti potkii ja jytää niin että virtaa piisaa sen verran, että vois melkein tätä woimaa ja wirtaa muillekin jakaa :-)



Skipin vitskut toimii ja Gorilla Wearin lakki näyttää hyvältä aappenan yllä

Eilen käytiin Tiim Aappenan ja muitten towerien kanssa Ratinan stadionin kuntosalilla woimajumppaamassa. Eilen tehtiin Tiim Aappenan Tapsalle raskas penkki, miulle ja tiiminPeppelle nopeuspenaa apuliikkeil ja tiimin Jarukin penattelikin meiän kans. Muut tiimiläiset innostuivat kuin pikkulapset karkkikaupan maistajaisissa, kun saivat meikäaappenalta maistaakseen Skip Finlandin maistiaispussia vitamiinist ja sporttijuomast. Ilmeet oli aappenoilla vallan hyvii ja treeni kulki reippaasti.



Tiim Aappenan Peppe intomielisenä Skipin tuottehien äärellä

Tännään  mie kävin tiim aappenan tapsan kans taas Tiim Aappenan Tapsan kanssa salilla, tällä kertaa Steel Bodylla. Treeni meni vauhdikkaasti naureskellessa, vaikka emme todellakaan käyneet pyörähtämässä kevyesti pumppaamassa lyhyesti.


Tiim Aappenan Tapsa riemuisana saatuaan Natural Woima & Wellnessin infolappusia ja Skipin lisäravintehia


Salin jälkeen käveltiin vähän aerobista yhdessä. Tulin poikkeamaan pääkirjastolle ja aion hartaasti harjoittaa hetken aikaa datailua, jonka jälkeen miulla onpi edessä julisteitten jakoa, Arttelin kuntosalilla poikkeamista ja yliopiston kampusalueellakin varmaan käyn jakamassa julkkii ja flaiereita.



Tiim Aappenan Jaru happy happy joyna :-)

Hyvin on porukka suhtautunut Skipin ilmaisnäytteisiin, aivan kuin olisivat kohdanneet Joulumuorin ja saaneet kourallisen timantteja. En yhtään ihmettele, sillä kyllä nuo tuotteet ovat timanttejakin arvokkaampia. Muitten puolesta en voi puhuu, mutta ei ole päässyt flunssa puskemaan näitä vitamiineja ja muita troppeja ottaessa. Teho on kuin vetelis jotain nk. "tiskinalta", kun potkii sen verran vauhtia pärsiiseen ja muihin ulokkeisiin ja parasta onkin se, että nämä on kaikissa liitoissa sallittuja ja käyvät kaikille antidopingohjelmassa oleville atleeteillekin. Hyvää settiä, aappena diggaa täpöl!!!! <3

 
Tiim Aappenan Krisse eli Aappena itte tekemäs vähän lämpöö 20 kg tangolla

 
Ja Gorilla Wearin vuaattehet ovat kestäneet hyvin aktiivikäyttöä, ovat miellyttäväntuntuiset yllä ja kääntävät salilla ihmisten päitä, näemma. Voisi peräti kiteyttää, että hyvä on olo ja paremmaks menee ja olen tyytyväinen ja onnellinen. Hyvin onnellista ja riemuisaa eloa talven keskelle! T. Krisse Tuominen.


 
Gorilla Wearin hattu matkaa Tampereen kauniissa maisemissa

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas