Kävijälaskuri

torstai 21. heinäkuuta 2016

Aappenaa naarattaa ja hommat rullaa taas

Hyvvee huomenta, uaamua, päevvee ja uaamupäevvee siulle rakas päiväkirjasein! Ihunata että siekin oot tuaas herreillä het uaamusella! Kiva, että myö kummakki ollaan tällättissii uaamuvirkkuloeta. Voidaan pittee toisillemme seuraa ja viihdyttee toisiamme silloinkin kö on tylysää ja näin lupsakassa seurassahan meillä ee koskaan piääse aeka tylysäks tulemaankaan! ;-)

Ei urbaani guerilla eikä gorilla vuaan aevan juntti orankimamma se posettaa tosi stylesti :-)


Tännäänkin heräsin uuteen päevään aikalailla hyvillä mielin. Ei miulla mikkeen elämäni paras kausi ole menossa, mutta asiat ovat vähintäänkin neutraalisti, heikun keikun tai jopa hyvin. Aappena is cuite alright and that's kinda awesome. Paino oli, odotetusti, tänäaamuna enemmän kuin eilen ja saa ollakin. Selkeästi alle 90 kg mennään yhä ja poikkeuksellisen aamupainotarkkailun ja raportoinnin jälkeen painollani ei kauheasti toviin ole järin suurta merkitystä, joten en siihen kauheammin kiinnitä huomiotani, ennen kuin siihen tulee taas ravitsemuksellisen- ja treenillinen tarve. Muutenkin elämä menee mukavammin, kun antaa asioille arvoa silloin kun niillä on merkitystä ja muutoin antaa niitten mennä ihan vuaan luontevasti omalla painollaan. Kyllä maailma ja elämä rullaa omalla painollaan ilman että minä sitä yritän pyörittää, ja turhista ressaamatta se elämä tuntuukin paljon mukavammalta; elämisenarvoiselta.

Ja kyä varsinnii täl posel kelepaas männa vaekka lavalle pullistelemmaan ;-) Heh!


Välillä oli kausi, että tähän blogiin ei tullut kirjoitettua kuin silloin tällöin. Nyt tässä on vaihteeksi ollut kausi, että olen kirjannut ajatuksiani tähän julkiseen päiväkirjaani päivittäin ja välillä jopa useammankin kerran saman vuorokauden puolella. Tällä viikollakin tiää aappena on blögännyt tasaseen. Ja mikäpäs siinä blöggäillessä kö treenut kulukee ja mukavatahan se silloin ön tallentaa blögäleeseen ajatuksiaan kö on oikeen hyvät ja lupsakat tunnelmat piäällänsä.

Urbaani rekkisgorilla vaiko rekkakuskilippiksinen gorillapaitainen orankimamma? ;-)

Yksi syy siihen, että päällä on rento, iloinen ja inspiroitunut olo on se, että piiitkän voima-, maksimivoima-, massa-, tekniikanhionti- ja kisakauden vuorottelun ja limittäisyyden jälkeen olen voinut tässä tovin jos toisenkin olla ensin kisakauden loppupuolella yleis- ja peruskuntokaudella, josta siirryin ensin kestävyyspainotteiselle yleis- ja peruskuntokaudelle, josta jatkoin HIITpainotteiselle kestävyyspainotteiselle yleis- ja peruskuntokaudelle, ja sitten tein kevyttä lyhyttä laihistelua, jolloin loogisesti enemmän aerobista ja muutenkin jumppaa ja muuta erilaista meininkiä pelkän painoryskäämisen sijaan, jonka jälkeen ollut pari viikkoa rasvantiristelyjumpalla. Tämän rasvantiristelyjumppakauden olen toteuttanut tehden yksin, kaksin, kolmisin ja isommassakin ryhmässä vallan monipuolista aerobista, voimajumppa-, kuntopiiri-, kuntosalirenkomis- yms. meininkiä, touhuten jopa voimanais/mieslajien parissa, mutta sen perinteisen tyylin sijaan tehnyt sitäkin rasvanpolttomielessä ja osana kuntopiiriä yms.

Mie oon niin kovin edustava tässäkin kuvassa 8-)

Toinen syy homman mielekkyyteen on ollut se, että olen alkanut kasvavassa määrässä tehdä yksilö- ja ryhmäohjauksia, -valmennuksia ja koutsailla kasvavassa määrin kasvavaa Tiim Aappena -tiimiämme. Tässä väkisinkin tulee itsellekin vaihtelua kun näyttää, ohjeistaa, valvoo taikka vetää täysin keskenään erilaisia jumppia. Ja kun on tässä ollut bodaushenkistä peruskuntokautta useammallakin valmennettavalla, niin on tullut välillä tehtyä yhdessä jumppia, toki omat suoritteet omia tavoitteita tukien soveltaen, ja siinä samalla saaden itselle erilaista lihasärsykettä ja mielelle vaihtelua.

Hih ja hoh! Onnistunut otos sekä kuvaajan peukalolta että kuvattavan posn osalta ;-)


Kolmas syy liittyy edelliseen ja se on meidän Tiim Aappena -tiimi, jossa ja jonka kanssa on aivan ihanaa, upeaa ja taivaallista työskennellä. Ollaan hitsauduttu kivasti yhteen ja annetaan toisillemme tarvitsemaamme tukea, kannustusta ja pepulille potkimistakin. Voi luottaa siihen, ettei tässä sakissa luule itteään liian huonoksi ja ei kyllä pääse nesteetkään päähän kohoamaan. Palaute kun on aina suoraa, rehellistä ja huumori juuri sellaista mikä nauraa yhdessä eikä pilkaten. Todella voimauttavaa voida olla tällaisessa sakissa! Kiitoksia tiimiläisille ja tiimin hangaround -poppoollekin!

Tässäpä yksi ihan tykkiotos ja ilmekin on niin lempee ja hempee :-9


Neljäs syy on toteutuneet tavoitteet ja unelmat ja myöskin niitten mukana tulleet uudet mahdollisuudet. On mahtavaa monella tapaa, että vuoden aikana on kalenterin sisältö muuttunut, loppuvuosi ja osittain ensivuosi on alkanut jo selkiytyä. Hienoa kun voi pääpiirteittäin tietää mitä voi tapahtua, mikä on mahdollista ja valita eri vaihtoehdoista ja ryhtyä valintojen mukaisiin toimenpiteisiin valintojen mukaisten tavoitteitten saavuttamiseksi, ylläpitämiseksi tai milloin mistä nyt sitten onkaan kysymys.

Aappenamamma pinkkinä länkkärinä/muskettisoturina :->


Viides syy on miun oma ihana kroppani ja se, että miun jalkani kantavat, selän liikkuvuus on parempi kuin pitkään aikaan ja kropassa on sekä voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta että muotoa mukavasti. Mie rakastan miun kroppaa aina vain enemmän. En mie halua rääkätä tai rankaista kroppaani, onhan keho osa minua, vaan haluan vaalia kehoni, sieluni, mieleni, ympäristöni ja yhteisöni hyvinvointia. Haluan voida hyvin ja haluan että ympärilläni voidaan hyvin. Ja hyvinvointia ei ulkonäkökeskeisyys eikä raha määrää. On aivan mahtavaa voida rakastaa ja tulla rakastetuksi. Kiitoksia teille kaikille tutuille ja tuntemattomille! Te ootte ihan superia ja ihania, vaikkette te kaikki edes sitä vielä itse tiedä!


Mie oon niin, mie oon niin hop, mie oon niin hip ja hop :)

Ja kuudes plus ties kuinka monennes syy on se, että olen palannut blogini juurille ja kirjoitan tätä omista syistäni lähtien, enkä esim. sen takia, että sponsoreista, yhteistyökumppaneista, lukijakunnasta, tukijoukoista, jne. on tärkeää saada lukea miulta tietyllä tahdilla tietyntyyppistä sisältöä toteutettuna tietyllä tyylilläni. Tämä on miun elämä ja miun blogi miun elämästä ja en mie ala elämään elämääni muitten vuoksi ja muitten ehdoilla, vuaan omilla ehdoilla ja omalla tavallani. Toki elämässäni otan muitakin huomiooon ja haluan auttaa muita ihmisiä omilla ehdoillani, mutta oman blogin on syytä olla ihan vuaan miunnäköiseni, kokoiseni, tahtiseni, jne... eihän se muuten olisi minun, vuaan aevan jonkun muun blogi!

Asteen vanhempi kuva, mutta miusta mie olen tässä aika söpskä 8-)


 Naurattanut miun nykyinen bloggaukseni viimepäivinä minnuu kö miun blöggäys alakaa olla aena vuaan enemmän fatness, bulk, powerlifting -juttujen sijaan jumppaa, hiit sitä ja tätä, aerobinen tuota, painoni vaa'an mukaan bla bla, eli aidosti joku eka kertaa nyt blögiini eksyvä saattais luulla sen olevan fitness-blogi, jota se ei koskaan tulee olemaan.No, okei, kyl miulla vähän ol tuossa fitness-blogiheitossa mukana roima annos vinoo huumorii, mutta toki siinä oli mukana kyllä ripaus tottakin, sillä onhan noita rapakunnosta bikinikuntoon -tyyppisiä mainyyfitnesslaifblögeja myös aeka palajon. Ja sellaiseksihan tuota viimeaikojen postaustyyliäni saattaes vahingossa melekeen luulla noppeella
silimäyksellä. Ja sehän minnuu siinä naurattaakin kö eihän miulla mitteen tuollaesta projektia käynnissä ole.

Kuva sukupuustame ;-)


En mie ole väen vängällä repimässä itteeni bikinifitness-sarjan saatika fitnesssarjan mittoihin taikka nk. "hyväksyttävään" rantakuntoon, sillä mie muitten hyväksyntiä siihen kaipaa, odota taikka tartte, jos ja kun rannalle halluun mennä. Miehän olen aina bikinikunnossa, kun pistän biksut piäälle ja kulen rannalle bikineissäni olemmaan rannalla bikineissä! Siihen nyt erikseen mitteen diettejä tai jumppia tartte!

Vaihtelun vuoksi vähän maisemakuvaa


Välillä sitä vuaan voimailijankin kannattaa vähän jumppakautta pitää ja rasvaa vähentää kun
hiilaritankatessa ja tai bulkatessa sitä väistämättä kerääntyy. Ja miulla sitä ol kyllä piäässy kerrääntymmään aeka roimasti. Ja mikäs siinä, suaahan sitä ropassa rasvoo olla. Eihän sitä rasvattomana kekään kauhian kauan elossa keikkuiskaan ;-)

Vähän tässä helteellä Cooperia hölkkäämässä


Uaattelin siirtyä tuolta miun pari viikkoa kestäneeltä rasvantiristelyjumppakaudelta nyt takaisin bodybuilding-tyyppiselle peruskuntokaudelle loppuviikoksi ja pariksi viikoksi siitä eteenpäin. Reilun parin viikon peruskuntokaudella hengailun jälkeen, meiän aappenakansan kaveriporukalla on oma leikkimielinen penkkipunnerruskisamme, jonka jälkeen miulla näillä näkymin alkaa parin kolmen viikon mittainen uusi rasvaintiristelykausi, josta aion mennä takaisin toviksi yleiskuntokaudelle, mutta bodybuilding-henkisen yleiskuntokauden sijaan tuossa vaiheessa olisi luvassa miulle tutumpi voimailijan peruskuntokausi, jonka jälkeen olisikin loppuvuosi pitkälti massa- ja voimakauden vuorottelua ja limittelyä, kuitenkin yhä mukana pitäen omapaino-, liikkuvuus- ja kardioharjoitteet, hyötyliikunnan, ja aerobisen.

Aappena harrastamassa helteellä hyvässä seurassa jalkain etiäpäin vuorotellen laittelemista :-)


Mutta tännään mie lähinnä olen vuaan ja leppään kunnes illalla mie mään hyvässä seurassa jumppaamaan, pumppaamaan, humppaamaan ja naatiskelemmaan muutenkin keholla tehtävistä harjoitteista. Hyvvee ja erittäin kunnollista päevvee teillekin! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti