Kävijälaskuri

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Hyvvee muaanantaeilitoo kaekille ympär ämpär muaailman!

Dear päeväkirja, mukavata kö olet olemassa ja aina valmiina kuuntelemaan niin ilojani, surujani, riemujani, väsymyksiäni kuin milloin mitäkin. Kiitoksia että olet paikalla minua varten, kun tarvitsen sinua. Kiitoksia päiväkirja olemassaolostasi!

Penkkaamassa kevyttä jumppaa Ratinan stadionin kuntosalin vapaan painon puolella


Uaamulla vaaka näytti miulle lukemaksi 88,3 kg ja eipä se tässä alkuillastaan ole ollut 99,3 kg enempää, eli aika hyvin tässä miun rasvanpolttelutalkootreenailut kulkee halutulla tavalla ja halutuin lopputuloksin. Torstain kohdalla olen, muistaakseni, kikkaillut jo kaksi viikkoa tälleen vähän eri pohjalta näitä treenejä ja syömisiä. Perjantaina sitten kahtelen mitä seuraavaksi. Ihan olon mukaan mennään ja riippuen osittain tulevien viikkojen ohjelmastakin.

Aappena erittäin pirtsakkana jumppaamassa


Tuaas kerran meiän oman treenaus- ja kisaamispoppoon Tiim Aappenan väkeläiset ja heidän tuttavansa ja ihailijansa kokoontuivat salille harrastamaan muutaman tunnin verraksi ruumiillisia aktiviteetteja. Peppe oli jo tehnyt lämmittelyt omatoimisesti hälle tekemäni ohjelman mukaan, kun saavuin treenaamaan Peppen kanssa. Tällä kertaa mm. teimme Smith-penkkausta, lämmittelimme kera Jarun varsinaista penkkausta 3 * 30 pelkällä 20 kg-tangolla, teimme lämmittelysarjana 30 kg:sta asti ylöspäin, teimme varsinaisia työsarjoja 60 kg:lla ja 62,5 kg:lla, jonka jälkeen Peppen kanssa teimme jäähdyttelysarjoja (Jaru siirtyi tekemään muuta treeniään) pienemmillä painoilla kahdeksan sarjoina.

Hiukkasen pirteempää touhuamista


Penkkauksen jälkeen Peppen kanssa teimme liikkeitä ylä- ja alataljassa, ylätaljavetoa, alataljasoutua ja lopuksi jalkaprässissä teimme viidentoista sarjoja kuudesti. Sen jälkeen kävimme aulassa pitämässä taukoa, syöpöttelemässä soijaprotskua ja pitämässä palaveria. Sen jälkeen palasimme salille tekemään kuntopyörällä kymmenen minuutin pyörälenkin, päkiänousuja, monipuolisesti keppijumppaa ja venyttelyitä. Kivvoo ol tuaas siis hyvässä seurassa kuntosalilla, ja pääsihän tuaas kerran nauramaankin makiasti.

Voe että kö mie oon NIIN söpskä, pien' ja style ;-)


Treenien jälkeen juttelimme Peppen kanssa juuri olleista treeneistä, tulevista treeneistä, katsoimme aikataulujamme, suunnittelimme Tiim Aappenan juttuja, kävimme lyhyesti Vegekauppa Tamperessa moikkaamassa ite kauppiasta, Peppe osti tuaas sipsejä ja mie juttelin aikatauluista yms. kauppiaan kanssa, jonka jälkeen saatoin Peppen bussipysäkille ja kävelin mukavan noppeesti kotio.

Päästäni kasvaa pylväs ja kourissani on soijaa ja tattaria ;-)


Kotona olen vaihtanut vaatteita, laittanut treenikamppeita pyykkiin, syönyt, suunnitellut hanin kanssa tulevien päivien aikatauluja, treenejä ja muita sen sellaisia. Lisäksi olen päivittänyt blogin eri sivujen sisältöä hieman. Ja todettakoon tässä myös, että käykeepä tykkäämässä tästä blogista myös Facebookissa! Kiitti, tattis, niiaus ja kumarrus jo etukätteen! ;-)

Pikkaisen on tärähtynyt kuva, mutta aika tärähtynyttä meininkiähän se voimaharjoittelu onkin ;-)


Tännään illalla en mennyt enkä tekemään seuraavaa treeniä, vaan salitreenin sijaan kävelin illallakin kosolti kaupungilla, kannoin tavaroita kaupasta toiseen ja kotio, ja jumppaan vielä ennen nukkumaan menoa kotona. Huomenna menen sitten sal(e)ille sekä ohjaamaan erästä immeistä että tekemään omaa treeniäni. Keskiviikkona luvassa treeniä Peppen ja muitten toverien kanssa aikalailla jalkapainotteisella treenillä. Perjantaina luvassa aappenoitten salilla treenaamista, frendun näkemistä, lauantaina lisää yhteistreenaamista mutta ei kotisalilla vuaan erräällä kaupallisella salilla. Sunnuntaina hengailua ja lepäilyä. Tässähän se yksi viikko sitten on taas kulunut. Hyvvee treenunkia vuaan teillekin! t. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti