Kävijälaskuri

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Dear päiväkirjani mun, oon näemma tuaas omas sun

Oi rakas ihana päiväkirjani mun, mie oon näjemmä tuaas omas sun ja ihanaa että oot rakas mun :-) Eli on oikein mukavaa tuaas kirjoitella omaksi iloksi ja hauskuutukseksi niitä näitä blogiin. Todellakin olen palannut vahvasti ja verevästi siihen, että kirjoittaessa editoidessakin ajattelen mahdollisimman vähän lukijaa ja mahdollisimman paljon sitä mitä juuri sillä hetkellä haluan kirjoittaa elämästäni muistiin omaksi iloksi vanhuuden päivien ratoksi. Tokihan tämä on julkinen blogi, mutta eipä treeniblogiansa muita varten kannata kirjoittaa, vaan itseään varten. Muuten alkaa pian suunnitella treeninsä ja elämänsä sen mukaan mikä miellyttää muita, eikä sen mukaan mikä joko tuntuu hyvältä tai on ihtelle hyväksi. Ja se on mukavaa että sie ihana päiväkirjani olet juuri sellainen kuin olet. Kiitoksia kun olet olemassa!

Voe että kö aappena on niin kauhian edustava, viksu ja vilimaattinen


Viimepäivinä olen aktivoitunut bloggarina ja juuri tällä hetkellä tuntuu peräti miellyttävältä kirjoittaa lokikirjaa omasta elämästä omaksi ilokseen. Veikkaan, että osa  esim. kilpailujärjestäjistä, yhteistyökumppaneista taikka lukijoista toivoisi miulta erilaista attityydiä bloggaukseen, mutta ei kannata aappenan edes yrittää transmorfoitua seepraksi, kun eihän se seeprakaan hevoseksi muutu, vaikka raidat maalaisi piiloon. Parempi vuaan ellee ommoo elämätä oman maun mukkaan kö eepä sitä kukkaan muukaan voe olla ja elämä on aevan liian lyhyt huaaskattavaksi muitten miellyttämiseen.

Aena kuitennii käy niin että miten päen tahansa makkoo ja kumartaa, niin aena se pärse jonkun suuntaan osoittaa ja sitä näin ollen jonkun suuntaan pyllistää. Miun pärsmys kö ee ole kaupan, niin en sitten kauheammin pokkailekaan mihinkään suuntaan. Ja sen varmaan ehkä mahdollisesti saattaa voida huomata kenties bloginikin sana-, kuva- ja linkkivalinnoista. Taikka miun sponsori- ja yhteistyökumppanivalinnoista. Mie mieluummin kiihdytän oikeista syistä kuin viihdytän vääristä.

Töttöröö, tättärää ja viu väy vöy, sanoo aappenan enertsinen ilme aivojen vasta herätessä hiiiitasti ja epävarmasti aamuun


Päivitin vaihteeksi miun blogin info-sivua, koska olihan se silleen niinkö ihan pikkasen "hieman" jälessä aikaansa ja sävyltäänkin aika outo nykyiseen bloggaukseeni nähden. Eihän tuo vieläkään mikään mahtavista mahtavin vieläkään ole, mutta ehtiihän tuota kahtella, hioa ja viilata, kun olennaisimmat kohdat on muokattu edes joten kuten kohtuulliseen muotoon.

Ny o jo herättyy, fiiliksiä ja enertsijaa vähän jo kerätty

Uaamulla ja uaamupäevällä mie kävin muutaman kerran vaa'alla ja vaaka se näytteleksi miulle 89,90-90,10 kg että on se tuo miun hikkijumppaaminen ja pumppaaminen sitten jottaen tehnynnä näemma miun rasvoille ja kiloille. Tarkkaillaanpi tilannetta sano... öö, emmäätiiä, painontarkkailija? :-)

Voe tokkiinsa kö mie oon niin kauhian enertsinen...


Eilen muuten mie ihan omaks huvikseni tein käsipainoilla kotona jumppaa iltasella ihan osittain hartiajumppana että tehdäkseni kotisalilla viahteeksi sellaistakin. Helpotti muuten hartiakipuihin ja lihoihin sai samalla myös mukavata pumppia. Unien jälkeen mie ihan huvikseni uaamulla ennen suihkuun menoa tein lyhyitä venytyksiä, aappenaroikkoja, leuanvetoja ja punnerruksia. Huvinsa kullakin. Hih!

Kyä on niin juhlavata, niin juhlavata, mutta toemiipa vauhilla aenakin vatta... :-)


Leuanvetojen määrä muuten oli 3 * 4 ja pienen tauon jälkeen tein 3 * 8. Leuanvetojen jälkeen tein eri otteilla apinaroikkoja ja punnersin 20 etunojapunnerrusta. Punnerrukset tein hyvällä temmolla nyrkit lattiassa sen sijaan, että olisin perinteisesti ollut kämmenet avoinna. Että sellaista mukavata "äijä"jumppaa tollee pikkusena aamuajankulujumppana ennen suihkuun menoa. Jokaisella todellakin on huvinsa, ja miulla ne nyt sattuu olemaan tuollaisia.

Tuota noin niin niinkö juuh..


Uaamujumppailun ja suihkun jälkeen touhusin tovin blogia muokaten ja suuntasin reippaasti kävellen kaupunnille asioita hoitamaan. Kaupunnilla tul nähtyä tarkoituksella että sattumaltakin mukavia tuttuja ja nauru raikasi taas. Kaupunnilla touhutessa ja tavaraa kantaessa, tul tuaas mukavasti hyötyliikuntaa hyvässä seurassa. Hyvä myö -jee jee jee!

Kyä miul on ihan kauhiast lihasta, niin että hupparin läpikin bullistuu... habahubabullistus aappenastaililla :-)


Kivaa ollut muuten tännään saada palautetta miun tiimin valmennettavilta. Mukavata ollut että palaute ollut positiivista. Kivaa, että tekemistäni ohjelmista on iloa ja hyötyä silloinkin kun en itse ole niitten tekemistä katsomassa vaan tekemässä muuta muualla. Tännään muuten en poikkeuksellisesti lähde kuntosalille, vaan tein jumppaa kotisalilla. Sellainen kun kerran on tullut tehtyä ja sinne välineitä haalittua, niin olisihan se sääli että vermekset pölyttyisivät käyttämättömänä. Huomenna sitten uudella innolla ulkomaailmaan ja muualle jumppaamaan oikein huolella!

Voe tokkiinsa kö mie oon niin söpsyn näköönen... Hih!

Tämän illan kevyeen satuilta-satubalettijumppaan kuului miulla mm. vastuskumeilla avustajan kanssa tehtyjä liikkeitä, esim. hevosena oloa kun toinen pistää painollaan (noin samankokoinen kuin mie eli hieman alle 90 kg) vastaan joko yksinkerroin tai kaksinkerroin olevan violetin Silarukovin ollessa miun ympärille kietaistuna joko rinnalle, vattalihasten keski-, ala- tai yläosaan taikka lonkalle/lantiolle, siinä muuten tulloo hiki hyvin nopeasti kun toinen junttaa tosissaan vastaan! Tämän jälkeen tein mm. alas kyykkyyn ja sieltä ylös nopeasti hyppyjä joku toistakymmentä, parikymmentä nopeaa kyykkyä eri leveyksillä ilman painoja eri nopeuksilla, 3 * 20 istumaannousua vatsa-/selkälihasviistopenkillä ja samalla vermeksellä vastaliikkeenä selekää 3 * 20. Tämä kaikki mahdollisimman maksimaalisella teholla ja nopeasti jokseenkin olemattomilla tauoilla. Nyt sitten vielä lisäksi jotain pientä kivaa ja suihkuun.

Hikoilu on hip ja hikoilu on pop :-)


Loppukevennykseksi todettakoon, että ystäväni ja nykyään myös valmennettavani Timo "Pode" Poutiainen on päättänyt laman keskellä ottaa ja repäistä, ryhtymällä lisäravinnekauppiaaksi. Että ei muuta kuin shoppaamaan vuaan Podelta soijaprodee ja muuta nannaa! Hinnat kun ovat kohtuulliset! Ny muuten kaikille herkkusuille tiedoksi, että Timo Shopista suaapi mukavalla hinnalla suklaanmakuista soijaproteiinia! On siellä muutakin! Ja kun tilaat yli 60 e:llä, tulee postikulut ilimatteeks!  Että ee muuta ku suut makiaks, soijaa poskeen ja treenuamaan! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti