Kävijälaskuri

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Tännään tul käytyä tuaas salilla

Dear päeväkirja, tässä minä taas sinun eteesi tulen ja avaudun sinulle, sillä olet niin herkkäsieluisen kuunteleva, empaattinen, sympaattinen ja luotettava. Sinulle on mukavaa jutella niitä näitä. Jakaa kuulumisia, suunnitelmia. Pähkäillä mennyttä ja tulevaa. JEE!

Aappena on niin kauheen kovin paljo fitnessii ;-) HIH!


Tännään mie kävelin nopsaan salille ja salilla mie tein ja teetätin jumppaa erräälle uudelle kasvolle, jota pari kertaa nähnyt salilla aiemmin. Peppe teki samaan aikaan omaa miun hänelle suunnittelemaansa jumppaa jota välillä poikkesin kommentoimassa ja tsemppaamassa.

Tykkään miun mahasta, se hyvä maha on!


Keppijumpan ja omavartalojumpan jälkeen yhdistimme voimamme Peppen kanssa ja teimme tästä eteen päin lopputreenit kolmistaan yhdessä. Aluksi teimme vuorotellen jalkaprässiä oikein mukavasti, kukin oman tasomme mukaan. Mie tein kasvavalla painolla 120 kg:sta 200 kg asti 15-12-12-8-8-6-4-2-1 -toistoilla. Peppe 15-12-10-8-6-4-2-1 -toistot ja uusi immeinen pienemmillä painoilla 15-12-8-6-4-2 -toistot.

Joo-o, miul on maha ja raajat -jee!


Tämän jälkeen teimme vuorotellen kyykkyä uuden kasvon tehdessä pienimmillä painoilla, enemmänkin tekniikkatreenityyliin. Mie tein osan sarjoista pysäytettyinä yms. erikoistekniikoilla, että sain enemmän runtua jaloille ja kun mie kuitenkin olen pohjimmiltani enemmän voimanostaja ja voimanainen kuin mikkään bodari tai fysiikkasarjan pimatsu.  
Joku valopää räpsimässä omakuvaa ihtestään pukkarista peilin kautta...


Kyykyn jälkeen teimme keppijumppaa, venyttelyitä, juttelimme yhdessä ja lähdimme itse kukin omille teillemme. Kävelin reippaasti Pyynikin ja Pispalan rajamaille tovereita näkemään yms. Tuli samalla myös hoidettua asioita ja hankittua ruokaa. Ruokakassien kanssa kävelin muutaman kilometrin kotio. Kotona tullut hieman jumpattua.

Mie poseeraan niin kauhia stylesti ja vautsi vau kuink' magee mie oon ;-)


Safkatauon jälkeen tuli käveltyä hanin kanssa nopiasti Vegekaupalle poikkeamaan, josta hetken aikaa asioita toimitettuani, kävelimme reippaasti eräälle keskustan kuntosalille asioita hoitamaan, josta poikkesimme yliopistoalueella, josta kuljimme reippaasti kotio. Kotona tullut sometettua, blogattua, hoidettua asioita, hoidettua Tiim Aappenan väellä virtuaalipaltsuja, hoidettua porukkatilaus Timo Shopista (Pode toimitti heti paketin asiamiespostiin, josta sitten lähteepi matkaan, eli nopeasti hoitui tilaus!), ja syötyä iltapalaa.

Urbaanii voemaelijan lihhoo ;-)


Huomenna torstaina sitten illalla kuntosalille jumppaamaan. Perjantaina treenataan ainakin kolistaan ellei peräti nelistäänkin apinaluolassa ja ulkosalla. Tehdään mm. apinaroikkoja, leuanvetoja, voimareen vetämistä, omapaino- ja tasapainoharjoitteita, otevoimaharjoitteita, ja kenties vaikka ihan perinteistä penaa, mavea ja kyykkää tai jotain niitten variantteja. Mennään vähän myös fiiliksen, itse kunkin energiatasojen ja aikataulujen mukaan.

Ossoon mie pittee paetoo piäälläkin ;-)


Lauantaina frendi tulee kylään ja mennään käymään kaupungilla, tod. näk. ainakin poiketaan jossain puisto-ohjelmassa, käydään kuntosalilla porukalla niin että ystäväni tulee mukaan, ja käydään ehkä katsomassa jotain ilmaista rockkonserttia. Erilainen lauantai siis miulle kö mie ylleensä lauantaisin jumppaan, treenaan salilla taikka olen kisaamassa. Nyt sitten vallan vappaata meininkiä. HYVVEE TREENIÄ TEILLEKIN! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti