Kävijälaskuri

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Aappena sen kun jaksaa borskuttaa jumppaamisen muaailmassa

Taas mie kirjuuttelen sulle, oi rakas päeväkirjasein. On mukavaa vaihtelua, kun treenaan voima-, tekniikka- ja lajitreenauspainoitteisuuden sijaan paljon monipuolisemmin ja aerobista on kisakautta huomattavasti paljon enemmän. On enemmän inspiraatiota kirjoitella sinullekin, kun on aivan eri tavalla kerrottavaa kuin, että "tännäänkin tein perustreenin ja ensiviikolla on taas kisa", joka oli sinustakin varmaan pitemmän päälle aika puisevaa kuunneltavaa. Nyt mennään eri pohjalta ja mukava nähdä leveä hymy sinunkin huulillasi.

Asioita hoitamassa ja vaihteeksi menossa portaitten sijaan hissillä


Illalla tuli hyötykäveltyä ja muutenkin hyötyliikuttua pitkin kaupunnia, kauppaloita, portaita, teitä ja mäkiä mukavasti, ja iltapalan jälkeen menin erään ohjattavani kanssa tekemään voimajumppaa ja tekemään siinä ohessa myös omaa kuntosalireippailua. Tuli mukava riemuisa toiminnantäyteinen ilta.


Voe että kö aappena on niin kinkkuu ;-9

Kuntosalille tuli käveltyä mukavan reippaasti, vaihdettua vaatteet ja kengät pukkarissa ja mentyä lämmittelytilaan, jossa sitten aloitimme jumppaamisen ohjattavan kanssa sekä erikseen että yhdessä. Miun omassa alkujumppa tiistaina oli mm. alkuvenyttelyitä, keppijumppaa, vatsarutistuksia jumppapallolla 50 kpl, vinot vatsalihakset pallolla 25 kpl per puoli, kymmenkunta pallolta taakse venytyksestä ylös ittensä tempaamista ja siitä vinojen vattalihasten tekoa kyykkyyn mennessä josta laskeutuminen takas pallolle ja sama uudelleen (vaikia selittää mutta kuvana / videona ois ihan loogisen ja viksun näköistä), ja jumppatilasta siirtymistä varsinaisen salin puolelle.

Tuli tuaas klipsittyä hivuksia, niin tukka näyttee tuaas hieman erilaiselta


Salin puolelle siirryttyäni tein mm. seuraavaa: vartalonkiero 15 krt per puoli, pakaralaitteessa 25 krt per paakkara, vatsarutistus laitteessa 50 kpl, soutulaitteessa 5 minuuttia, crosstrainerissa HIITpohjaista jumppaa 15 min, jonka jälkeen esim. avustin ja varmistin ohjattavaa lattiapenkkauksessa, ja tein itse reisien sisentäjällä 50 toistoa, jonka jälkeen mm. 10 minuuttia juoksumattoa, ja loppuvenytyksiä. Väliin tein mm. erinäisiä venytyksiä ja aappenaroikkoja.

Onhan tää selfie vähän pypelöstä mutta hauska se miusta ainakin on


Salilta nopiasti kävellen kotio ja pikainen öinen iltapala ja nukkummaan. Nukuin sellaattiset 7 tuntia, vähän rapiat. Uaamuvaaka näytti eilen 87,8 kg ja tännään aamuvaaka antoi näytössään numeroiksi 87,1 kg, kun könysin sen päälle seisommaan.  ". Perinteisen laskutavan mukainen painoindeksisi olisi: 27,80.  Lievä ylipaino 25,0 – 29,9", kertoo miulle uusi bmi-laskuri.

Aappena ja uusi jumppapaita


Tännään olen herräämisen jälkeen somettanut, hoitanut asioita virtuaalisesti, jubaillut uaamulla hanin kanssa, vedellyt nuaamoon vitamiineja ja tattaripuuroa, somettanut, kirjoitellut foorumeille (esim. Pakkotoisto), purkanut kuvia kännykästä koneelle ja esimerkiksi kirjoittanut tätä silmäisi edessä olevvaa blögälestä miun blogissain.

Voe että kö aappena on niin söpsy, seksy ja kauhian hoikka miun fitnessivuaatteissa ;-)


Tännään suunnitelmissa lähteä kämpiltä öbauttiarallaa kahdentoista aikaan, mennä kuntosalille jumppoomaan ainakin Peppen kanssa, poiketa Vegekaupalla, käydä hoitamassa asioita kaupunilla, moikkailla ystäviä, hankkia ruokaa ja jumpata vielä hieman kotona illalla. Todennäköisesti myös katsellaan loppukesän, -vuoden ja ensivuoden aikatauluja hanin kanssa illalla, jos ja kun kummallakin vielä virtaa siinä vaiheessa piisaa.

Aappena on niin urbaani, ei citygorilla, mutta kaupunnioranki kuitennii ;-)


Torstaina tarkoitus ottaa päivä levon ja järjestelyn kannalta ja mennään torstaina salille. Perjantaina jumppaa ja muuta sosiaalista toimintaa Peppen ja muitten aappenoitten kanssa. Lauantaina frendin ja hanin kanssa salille.  Sunnuntaina sitten ihan vuaan lähinnä lonkan vetoa, erittäin ansaitusti.

Onko se Lochnessin hirmiö vaeko sittennii aappenaa crosstrainerissa? ;-9


Just nyt ihan vain hengailen himassa, lötkötän nojasohvalla, kuuntelen Texas Terriä ja seuraavaksi aion kuunnella Heartburnsia. Aiemmin uaamulla kuuntelin ilokseni Electric Frankensteinia, Muddy Frankensteinia, Polikarpa Y Sus Viciosas, ja Juggling Jugulars bändejä. Vähän tällaista punkin eri tyylilajeja kuunnellen aamutuimaan -rentoutusfiilistelyä. Jokainen relaa tavallaan ja mie nyt tällä kertaa tällä tavalla.


Voe että kö uaappena on niin aevan kauhian fitnessii ;-)


Mutta eiköhän tässä jo taas ole tarpeeksi ja enemmänkin jutustelua yhteen päeväkirjamerkintään. Toivottavasti et päeväkirja kyllästynyt jutteluihini tälläkään kertaa. Miusta oli ainakin mukava jutella siulle, kun sie niin keskittyneesti kuuntelit. Hyvvee päevänjatkua! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti