Kävijälaskuri

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Painosta paljon kevyttä mutta painokasta sanailua

Päeväkirjaan sanailu tuntuu nykyään oikein mukavalta ja miellyttävältä. Palaan mielelläni ääreesi ja minusta tuntuu, että taas vaihteeksi haluan kertoa Sinulle, rakas päiväkirjani, paljon kuulumisiani. Ja tällä hetkellä tuntuu, että joka päivä tapahtuu jotain mielenkiintoista ja opin koko ajan uutta ja otan uudelleenhaltuun jotain vanhaa ja hyväksikokemaani ja -oppimaani. Elän totta totisesti Apinan vuoden onnellisten tähtien alla apinamaisen ihanaa aikaa! Ja upeaa päiväkirjani, että olet mukana kokemassa tätä kaikkea kanssani! ;-)


Aappenan jalat jumppamatolla ja jaloissa Gazozin Louco-kengät

Miun uaamupaeno ol tännään tiistaina 19.07.2016 vuaan 87,7 kg ja pittuuttahan tällä lähiömudella onpi vuaan 177 cm. "Uusi painoindeksisi on 27,40. Perinteisen laskutavan mukainen painoindeksisi olisi: 28,00. Lievä ylipaino 25,0 – 29,9", sannoopi miulle moderni bmi-laskuri, joka osaa laskea ja ilmoittaa simultaanisti sekä perinteisen painoindeksin, että uuden laskukaavan bmi:n, kun täytän laskukonneeseen painoni ja pittuuteni.

Aappena roudausurakan mainingeissa leppuuttelemassa hetken aikaa koipiaan, koivissa HC-Gymin kantapäistä korolliset salikengät


Joku voisi reagoida tuohon aamupainoon ja bmi-lukuun, että "Voe kamalata kö mie oon niin kauhian pläski", mutta en mie vuaan, varsinkin kun olen juuri nyt liian laiha miun +90 kg -painoluokkaani. No, eipä tuossa mitteen ihmeellistä taikka haitallista ole, sillä mie piäätin aiemmin, että nyt sitten massakausien ja monien kisakausien jälkeen kohotetaan yleiskuntoa, kiinteytellään ja välillä peräti laihistellaan ja tiristellään rasvaa vaihteeksi.

Jumppa-, venyttely-, jooga-, pilates- ja hiljentymistilat hyvinkin tuttuja paikkoja Aappenalle


Loppujen lopuksi tuohon miun ommoon paenoluokkaan takaisin päästäkseen tämänaamuisesta painosta ei edes tarvitsisi kuin vetää ennen vaakaa vettä ja hiilihydraattia roimasti, niin on alkkarit päällä just ja just 90,10 kg ja suaap nostella rautoo iki-ihanassa omaksi kokemassani supersankarien super heavy weight -sarjan oamana ihtenäni, orankimaisena oman elämäni supersankarina. Ja ilta-vaa'assa käydessä ei edes tarvitsisi muuta kuin syödä normaalisti ja tavallista hieman hiilihydraattipitoisemmin, saavuttaakseen taas oman superraskaitten ihanaisten mahtavan painoluokan. Ja jos jostain syystä en viitsisi nähdä vaivaa, niin ainahan voin nostaa vain raskaassa sarjassa eli -90 kg -painoluokassa. Olisihan sekin vaihtelua aiempaan kisaamiseeni nähden.

Kuntopyöräilemässä koivet kameraa nopeampana hitaallakin tahdilla polkiessa


Tännään heräsin aika aikaisin ja en saanut uudelleen aamulla nukahdettua, mutta onnistuin kuitenkin myöhään ottamaan päikkäri-nokkatupluurit. Mukavaa muuten kun  joskus käy että herättyään päikkäreiltä, huomaa saaneensa spostiinsa untenmailla ollessaan viestejä, joissa kerrotaan asioitten lutviutumisesta ja voi muutenkin pirtsakkana olla tyytväinen siihen että esim. voi tietää tiettyjen
asioitten tapahtuvan marraskuussa tiettyinä päivinä ja voi kirjaimellisesti järjestellä asioitaan tarkemmin nk. pitkää aikaväliä ajatellen. Tännään kävi niin. Mukavaa, kun elämän palapelin osaset loksahtelevat mukavasti paikalleen, ja peräti silloinkin kun vain lötköttelee höyhensaarilla nähden unta voimailuista ja muusta mukavasta.

Aappena menossa raudan kanssa jumppaamaan penkille


Tänään olen hieman jumpannut kotona yksin ja hanin kanssa, syönyt, ottanut lisäravinteita, etsinyt tarvitsemaani tietoa netistä, selvitellyt syksyn ja loppuvuoden aikatauluja, järjestellyt loppuviikon asioita ja aikatauluja, järjestellyt hieman kämppää ja tietokoneen kansioita, ja seuraavaksi tarkoitus lähteä kaupungille hoitamaan asioita. Asioita hoitaessa ja ostoksilla käydessä, tulee taas mukavasti hyötyliikuntana sekä aerobista että staattista pitoa tavaroita roudatessa.

Alataljasoutu istuen menossa Aappenan pumppahumppajumpassa


Illalla suunnitelmissa mennä hyvässä seurassa sekä tekemään erään ohjattavan kanssa voimajumppaa että tekemään omaa kuntosalireippailua. Tulee kyllä olemaan taas mukava toiminnan, liikunnan täyteinen ja mielenkiintoinen ilta. On muuten oikeasti mukavaa, kun voi tehdä sitä mistä tavalla tai toisella tykkää. Ja salilla touhuaminen monilta hyödyiltään on sekä järkevää että mukavaa. HYVIÄ JUMPPIA TEILLE!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti