Kävijälaskuri

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Uutta vloggausta ja bloggausta paeskoo kehiin aappena!

Terepä tere Siullekin pavaritsi-toveritsi Päiväkirjani Mun ja julkisen päiväkirjablögälesrötäleksen lukijat myös! ;-) Oikkee hyvvee perjantaepäevvee ja lokoisaa olloo mie teille kaikille ihanaesille immeisille, elläimille ja etennii immeiselläemille toevotteleksin! <3

Oikkee hyvvee ja höveliä ja eehanan aarinkoesta päevvee kaekille toevottelen ma!

Eilen ei tullut kauheammin tehtyä mitteen jumppa- ja kuntosalihommia, vaan keskityin enemmän tekstin-, kuvan- ja videotuotantoon ja muuhun henkiseen jumppaan. Aamulla toki hieman jumppasin sekä hanin kanssa yhdessä että erikseen, kävin päivän mittaan hieman ulkona, tein päivän mittaan kevyttä jumppaa ja venyttelyitä, ja kävin hanin kanssa yhdessä iltakävelyllä, mutta mie en käynyt lähelläkään kuntosalia. Enemmänkin sellainen lepopäivä siis siltä osin.
Kuntoilun sijaan tuli blogattua ja vlogattua. Vlögäyksiä ei miulta hetkeen ole tullutkaan ja niitä miulta on pyydetty ja tuli fiilis sellaisia taas tehdä, niin tein reilun viiden minuutin vloggauksen ja julkaisin sen. Suaapi käyä kahtomassa ja kuuntelemassa. Äänenlaatu ei ole maailman paras, mutta mielestäni puhun ihan yllättävän koherentisti ja fiksuja juttuja. Kahtoo ja kuunteloo, ken uskaltaa ja tahtoo ;-)

Tuonne ihmiselläen ja liikennevälinehulinaan pittees aappenan tuaas ihtensä puskee "helteestä naattimaan"; Voe kö on immeisaaorankutankkimamman elo ihanata! ;-) Btw, en tunne kuvassa sattumalta näkyviä henkilöitä, kulkuvälineitä jne., eivätkä he liity blogiini mitenkään. Kuvan otin muutama päivä sitten. Julkisella paikalla otettu randomi ihmisvilinää -kuva kyseessä siis.


Tännään mie tuaas touhuan kuvan-, videon-, tekstin- ja lisäksi tapahtuma- -tuotannon muaailmassa, ja sen lisäksi käyn viemässä ja hakemassa tavaraa pitkin kaupunnia. Siinähän sitä tavaraa toimittaessa ja noutaessa tulloo aerobista, lihasrasitetta ja muuta mukavaa ihan ilmatteeks hyötyliikuntana ikkeen kö kaapanpiäällisiks muun tekemisen oheistuotteena.

On se perhonen kaunis olento, etenkin keskellä harmaata kivimassaa <3

Roudimisen ja muun sen sellaisen jälkeen uaattelin tovin aekoo leppäellä hanin seurassa ja syöpötellä. Syöpöstelyn ja leppäelyn jäläkeen myö lähemmä kuntosalille rehkimähän. En ole vielä täysin päättänyt, että mitä teen salilla, mutta jotain aerobisen, fitnessin, bodybuildingin ja erinäisten voimalulajien pyhää yhteenliittymää tässä tuaas suoritetaan. Veikkaan, että fiiliksen mukaan tulloo tehtyä aenakin selälle, vattalihaksille ja koeville hieman mukavata runtua, niin että saa niihin lissee kolotusta ja muuta ihanata tuntua :-)

Lintujen kaupunki

On vielä auki, että käyäänkö jumppoomassa, humppoomassa ja pumppoomassa tämän perjantaijumpan lisäksi lauantaina vaiko sunnuntaina, mutta sen tiedän jo että ensiviikon maanantaina treenaan yhteistreenit ainakin Tiim Aappenan Peppen kanssa! ;-) Ensiviikolla keskiviikko ja perjantaitreenit jäävät joko pois tai vähemmälle, sillä la 06.08. Tiim Aappenalla onpi tuaas vaihteeksi toiminnallinen tiimipäivä jossa pietään tiimin sisällä omat hassunlupsakan riemuisat leikkimieliset penkkauskisat

Veden ja kivien pyhä yhteenliittymä virtauksessa


Tännään vloggasin lissee ja onpi latautumassa viteo par'aekoo juutuubilaan. Sinnehän tuo ilimestyy, kun lattautuup valamiiksi. Löytyypi miun Youtube-kanavalta, josta sen kyllä löytää, videon latauduttua valamiiksi.

Mie olen varjo vain, ei tartte näkyvä mua blogissain lain ;-)

Vaekka kuuma on, niin tiää aappena lähtee nyt ulos hoitamaan asioita ja roudimaan tavaraa. Jos miut tunnistaa, miulle suaap tulla kyllä juttelemmaan, jos ossaa käyttäytyä asiallisesti. Kännisten sössötyksiä, ihollekäymisiä ja haukkumisiahan ei kenenkään tartte sietää, ja niitä en siedä miekään. OLLAAN IHMISIKSI SIELLÄ ULKONA EIKÄ ANNETA HELTEEN SUMENTAA MIELTÄ! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti