Kävijälaskuri

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Dear päiväkirja

Rakas päiväkirja, vaikka sinulta ehkä siltä jo tuntuu, en ole hylännyt sinua ja olet ollut kyllä ajatuksissani. Joskus sitä vain tulee sellainen olo, että haluaa mieluummin elää elämää kuin kirjoittaa siitä. Ei siis mitään henkilökohtaista sinua kohtaan, usko pois, päiväkirjani, olet minulle yhä erittäin tärkeä.

On ollut monet kerrat mielessä että nytpä minä kirjoitan siitä, tästä ja tuosta ja bloggaan niin että näppis paukkuu, mutta syystä tai toisesta, se ei ole tuntunut ollenkaan luontevalta ennen tätä hetkeä. On tuntunut arvokkaammalta elää ja fiilistellä tekemisiään ja puhua ihmisten kanssa kokemuksistaan kuin näpytellä koneella nettiin julkiseen päiväkirjaansa blogimerkintää.

Mie, Clif Energy Shot -geeliä ja Pode ennen Cooper-tempaisua


Kisakauden loppupuolella siirryin voima-, massa- ja kisavalmistautumiskausista yleiskuntokaudelle, jonka aikana kävin kauden viimeiset kisat. Em-kisareissulla heittäydyin viimeisen noston jälkeen vapaalle ja kävin hanin kanssa ostamassa herkkuja ja Raxissakin tuli käytyä herkuttelemassa. Kisareissun jälkeen tuli otettua lunkimmin päiviä ja lepäiltyä, toki salilla käyden mutta tehden vaihtelunhalusta HIIT-pohjalta treenausta. Painoahan siinä tippui ja kuonaa lähti. Paino tippui loppujen lopuksi jopa öbaut 89 kg:een, eli alle oman +90 kg painoluokan. Ja kun iski vattatautia usiammaksi päiväksi (mukavasti ennen la 2.7. Tiim Aappenan Cooperjuoksurepäisyä), niin eihän se olo mikään maailman mukavin, voimakkain, energisin, saatika tukevin ollut.

Vadelman makuinen Clif vasemmalla ja sitruksenmakuinen Clif oikealla matkalla parempiin suihin


Mie sitten päätin lepäillä ja syödä, etten vallan kuihtuisi, ja että pysyisin omassa painoluokassani. No, kunto toki tuli paljon paremmaksi, mutta kilot nousivat ja olo oli kuin turvonneella sialla, kun takaspäin tullut paino lähinnä siis oli kroppaan kerääntynyttä hiilaria ja nestettä. Päätin ihan itteni huvittamiseksi ja vaihtelun vuoksi ruveta torstaina 7.7. kunnon old school-rasvantiristelyjumppailulle öbauttiarallaa pariksi viikoksi.


Turski täti peilistä pullistaa :-)


Miun tiristelyjumppa koostui torstaina esim. omapainoharjotteista, perslihastreenailuista, kiihkeällä tahdilla tehdyistä 10 * 10: kyykystä, jalkaprässistä, rintaa vasten tuetusta high rowsta, ja juoksumattoilusta, crosstrainerilla ja kuntopyörällä ihtensä kiduttamisesta, ja lopuksi lankkua ja loppuvenytystä, hierontapedin jälkeen suihkuun ja hyvällä tempolla kotio kävellen. Perjantaina miun rasvatiristelyjumppa koostui mm. nopeasti salille kävelemisestä, alkujumpasta, crosstrainerista, kuntopyörästä, soutulitteesta, 10 * 10 mavesta, 10 * 10 alataljasoudusta, rintaa vasten tuetusta low rowsta, 15 min juoksumatosta, loppuvenyttelystä, ja kotio nopeasti kävelemisestä. 

Erittäin hyvä, muttei täydellinen :-)


Lauantaina tuli lepäiltyä keskipäivään asti ja haettua rivakasti kävellen iltapäivällä postista mm. uusi voimanostovyö, haettua frendi bussipysäkiltä, syötyä kunnolla porukalla (ei isoja määriä mutta hyvää ruokaa) ja tehtyä pihalla hyvällä tempolla Peppen kanssa sekä voimakelkalla kaikenlaisia kuntoiluharjoitteita että tasapainoharjoitteita. Tämän jälkeen lähdimme tekemään yhdessä Peppelle tekemääni bodaushenkistä yleiskunto-ohjelmaa, josta omat suoritukseni tein tarkoituksella mahdollisimman hyvällä sykkeellä että sekä rasva tirisisi että olisi hauskaa vaihtelua voimapainotteiselle treenaamiselleni.

Mie crosstraineroimassa ja Peppe huhkimassa juoksumatolla


Sunnuntaina tuli salilepopäivän kunniaksi harrastettua levon lisäksi ympär ämpär kaupunnia kävelyä ja roudaamista. Mukava lepopäivä siis. Maanantaina jatkoin Peppen kanssa em. tyylillä treenaamista. Otettiin kunnon usiamman tunnin treenit ja huhhahei kun olikin oikein nautinnollista ja mukavaa. Tiistaina lepäilin pitkälle iltapäivää ja lähdin hyvällä temmolla kävelemään, tarkoituksellisen, polveilevaa reittiä pitkin miun tuoreinta neljän sivun sarjakuvaani Kissainmuaalle kiikuttammaan... siinä tuli aerobista mukavasti ja paluumatkalla kun sataa päästeli vettä taivaalta, tahti oli jopa menomatkaa nopeampi.  Mutta sielu lepäsi kropan saadessa kyytiä. Kotona syötyäni, tuli järjesteltyä kämppää ja roudailtua tavaraa varastoon, tulihan siinäkin mukavata hyötyliikuntaa.

Mie, Gazozin shortsit ja kegät ja Gazozista ostamani Lonsdalen paita... päässä kirppislippis ja käsissä melekein tattaria :-)He jotka ovat päässään mut profiloineet vain ja ainoastaan penkkaajaksi/voimanostajaksi ja reippaasti syöväksi hönöksi, ovat olleet avoimen ihmeissään. Mulla taasen kotoisa olo. Oon aina tykännyt voimailla mutta aina olen tykännyt myös jumpata, tehdä nopeasykkeisempää treenausta ja aerobista olen tehnyt aina. Kroppa ja mieli pysyy pirteänä, kun tekee muutakin kuin jauhaa yhtä ja samaa.

Vauhdikasta menoa Cooper-repäisyn loppumetreiltä


Tänään keskiviikkona suunnitelmissa mennä salille mm. Peppen kanssa, hoitaa asioita kaupungilla saaden hyötyliikuntaa kävelystä ja roudaamisesta, ja mennä illalla tekemään jumppaa eri salille. Eiköhän se päivä taas lupsakasti siinä etene. Aamuvaaka on näyttänyt 91,1-91,5 kg eli onhan tuo enemmän kuin 89 kg, mutta juuri sopivasti oman painoluokkani alapäässä ja tullut tovissa takas turvoksiin -mäyssingistä ja ummetuksesta alaspäin. En valita, että useamman päivän aamuvaaka pysynyt samassa painohaarukassa. Ei sen tarvitse siitä laskea, mutta kuhan nyt ei kauheasti nousisikaan.

 
Sarjarin pt P. A. Manninen ja papparassimaisesti näppäämäni "laatuotos"


Aiemmin tuossa yllä mainitsin, että kiikutin sarjakuvaani Kissainmaalle, niin vein sen siis Sarjarissa julkaistavaksi P. A. Manniselle. Sarjarin seuraavassa numerossa miulta huiman huluppeat ja mahtavan komeat nelejä sivvuu sarjakuvvaa, joka toemii samalla Absurdistanian errään oppilaitoksen tiedotteena missä julkistetaan esim. meiän iki-ihanan oman tiimin Tiim Aappenan suorittamia tieteellisen tarkkoja empiirisesti suoritettuja tutkimuksia. Mukana menossa tietennii mm. Viksu Vaffa Orankimamma, Vegekauppa, Uusi Laine ja Pode. Sarjarin seuraava numero ilmestynee vielä kesän aikana. Ja sarjakuvan plus em. Cooper-repäisymme meininkeihin liittyen on luvassa blogissani piakkoin arvontaa!!!! Kansa saa arvonnassa mm. Sarjarin ja Tampereen Sarjakuvaseuran lahjoittamia korkealaatuisia sarjakuvatuotteita, mutta siitä sitten tarkemmin tulevissa logauksissani.

 
"pakollinen" kesävaatekuva-peiliselfie


Satunnaisina kesäkuulumisina mainittakoon, että Voimaharjoittelu.fi:n Sakkelta EM-kisojen yhteydessä erittäin kohtuullisella hinnalla ostamani Addun voimanostokengät ovat olleet kullanarvoiset kyykätessä. Gazozista heidän omaa tuotantoa olevat kengät (jo toiset heiltä!) ovat olleet vallan hyvät jumppaan ja bodaukseen ja heiltä ostamani shortsit ja paita ovat vauhdittaneet iloisesti niin salilla touhuamista kuin ulkona lenkkeilyäkin. On se mukavaa kun näyttää hyvältä uusissa vaatteissa ja kengissä -jee! Vegekaupan Terhille kiitoksia CLIF Energy Shot -energiageelin sponssaamisesta treenaamiseni että Cooper-tempaukseni juoksemisen osalta, mm. merileväjauheen antamisesta ja kaikesta muusta jeesistä! On muutenkin mahtavaa, että Vegekauppa on rantautunut Tampereelle. Hyvä liike on se! ERITTÄIN MUKAVAA KESÄNJATKOA KAIKILLE TOIVOTTAEN Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti