Kävijälaskuri

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Rakas päiväkirja, mukava kun saan jakaa kanssasi treeni-ilojani

Tervehdys tuaas oi rakas ihana päiväkirjasein! Oikein mukavata kö mie suaan jakkaa kanssais miun iloi treenaamisesta. Kiva kun aina kuuntelet yhtä innokkaasti jutteluni. Tattis, niiaus, kumarrus ja vaekka mitä! ;-)

Kaks aappenaa, yks kuaapin piäälle, yks pual-alaste tisujaan peitellen selfieilemässä


88,9 kg ol uaamupaeno ja syöpöstellessäkään se ei ole kohonnut 89,3 kg:ta korkiammalle että enpä siis ole tällä hetkellä nk. lastissakaan järin painava... ja veikkaanpa että nk. juuri nyt olisin nk. kisapunnitustyyliin halutessani hyvinkin helposti juurikin 88 kg. Että jos joku haluais punnita mut heti uaamulla ja laittaa kisaamaan vaikka klassista penkkipunnerrusta, niin voisin kyllä helposti uaamulla olla tuon 88 kg tai vähemmänkin. Ja etenkin, jos tässä alkaisi vaikka viikon tai kaksi kiristeleen, niin painon pitäminen alle 89 kg:ssa tai sen tiputtaminen allekin 88 kg:een ennen punnitusta tapahtuvalla ruokavalion muutoksella, paastolla, saunomisella yms., olisi aina vain helpompaa. Ei niin että 88 kg olisi mikään maaginen raja miulle tai varmaan kenellekään, mutta kunhan nyt vuaan totean tuollaisen asian.

Krissellä ihmisten ilmoilla yllään Gorilla Sportsin t-paita


Eilen muuten uumoilin että kävisin kuntosalilla kotisaleilun ja hyötyliikunnan lisäksi, ja niinhän mie todellakin teinkin. Kotona nyt niin kauheen ihmeellisiä tullut tehtyä, kevyttä jumppaa ja venyttelyä lähinnä, mutta tuli kaupunnilla asioidessa hyvät hyötyliikunnat ja aerobiset kävelystä. Ja kaupunnilla asiomisen jälkeen vetäisin hyvin kevyen iltapalan ja lähdin hanin kanssa kuntosalille.


Miljuuna miljuuna kukkasta ja gorillamainen orankimamma

Hani se suoritti itsenäisesti miun hänelle tekemää ja aiemmin neuvomaa ohjelmaa ja mie rääkkäsin ihteeni sammaan aikaan. Olin ajatellut alun perin tehdä kosolti kaikenlaisia erikoisliikkeitä salilla mutta kaupunnilla ramppaamisen jälkeen totesin että saa jäädä toiseen päivään se sirkus muille salissa katsojille ja pitäytyisin jossain hieman traditionaalisemmassa touhuamisessa, vaikka oli tuossakin varmasti ulkopuolelta katsoessa salikomiikkamaiset hetkensä.

Ompas ny mammaoranki ihan kuin styranki ja ovigorilla, mutta on muuten teemaan sopiva paitakin :-)


Ensin tein 5 minuuttia lämmittelyvenytyksiä, kyykkyä pitäen 5 kg kahvallista crossfit-painoa käsissäni edessä samalla kun kyykkäsin, tein samalla painolla erinäisiä kahvakuulajumpasta ylleensä ihmisille tuttuja liikkeitä, tein myös keppijumppaa yms... Kun oli paikat avautuneet ja lämpö päällä, aloitin kuntopiirin tekemisen. Kuntopiirissä miulla oli seuraavat suoritteet: punnerrukset, korokkeelle hyppiminen, seinää vasten selkää seinässä kiinni pitäen istuminen, kyykystä vuorotellen jalkojen venytys käsien varassa, ja kyykkyhyppysarja. Kuntopiirin suoritin nopealla tempolla kolmasti peräkkäin.

Kukapas se siellä käytäväpeilistä pilkistää?


Kuntopiirin jäläkeen suoritin 5 minuuttia crosstraineria, 5 minuuttia kuntopyörää, 5 minuuttia soutulaitetta, ja 5 minuuttia intervallikävelyä ja hölkkää. Tämän jälkeen tein kuntosalilla kuntopiiriä. Kuntosalikuntopiirini koostui seuraavista liikkeistä: penkkipunnerrus 20 krt, jalan ojennus ja polven koukistus laitteessa 20 krt ja myöskin sen laitteessa sen vastaliike 20 krt, vatsalihasliike 10-20 krt (ensin tein apinaroikosta vatsarutistuksia 15 krt, seuraavalla kahdella kierroksella tein vatsarutistuksen laitteessa 20 krt), vartalonkierto 20 krt, pakaraliike 10 krt pakara. Kuntosalikuntopiirin tein kolme kertaa.

No, aappenahan se ja hyvinnii jäntskä varjokuva..


Tämän jälkeen pidin pienen tauon ja join soijaproteiinia ja vettä. Sen jälkeen huomasin että salilla oli enää miun ja hanin lisäksi 1-2 tyyppiä ja hekin tekivät liikkeitänsä lähinnä etäällä toisaalla ja kun virtaa piisasi taas pienen tauon ja soijaprotskuhörppäystuokion jälkeen, päätin tehdä sitten vähän senkin tyyppistä mitä olin enemmän alunperin ajatellut.

Orankimammalla yllään tyylikäs ja sporttisen rento Gorilla Sportsin t-paita


Ylätaljaan kytketyllä vetoliinalla tein hyvää huomenta-, rugbyn ja amerikkalaisen futiksen ja painijan oheisharjoitusliikkeitä yms. vetoliikkeitä, esim. kuten rekkaa vetäis vetoliinalla ja miten sitä treenataan taljalla, ja tein vetoliinalla myös kasvot pakkaan päin käsillä vetäen, esim. tytliin kuin rakasta rekä vetäisi luokseen.

Voe että kö mie oon niin style että ny kelepoo tän näkösenä mennä jumppoomaan


Ylätaljassa liinoilla touhuamisen jälkeen tein yhden käden soutua istualtaan alataljasoutulaitteessa, vetäen kummallakin kädellä 20 krt, niin että samalla kylki ja vinottaiset vatsalihakset saivat töitä. Tämän iloisen ja "kevyen" harjoitteen jälkeen tein etu- ja keskisormella painopakan vetämistä vaijerin klipsistä (se mihin esim. vetokahvat kiinnitetään) em. sormilla vetäen, ollen itse puolikyykyssä hieman taaksepäin kallellaan. Tätä tein 20 krt per sormipari.

Vähän tul hik ja nuaama punaseks jumpatessa, mutta se on ihan ookoo... ;-)


Lopuksi mie tein erittäin leveällä lapiokahvalla alataljasoutua kevyen mukavat 100 toistoa hyvällä rytmillä. Aivan lopuksi valuin pukkariin ja pukkarissa suihkuun, ja kävelin kotio niin noppeesti kuin vuaan suinkin jaksoin, joka ei tuon kahden tunnin rehkimisen jälkeen ollut jumalattoman nopeasti, mutta jaksamiseen nähden pingoin ihan kivasti ;-)

Kotona sitten venyttelyitä, uudelleen suihkuun ja nukkumaan. Tännään sunnuntaina mm. somettanut, etsinyt tietoa, järjestellyt kämppää, tehnyt kevyttä jumppaa ja venyttelyitä, järjestellyt kämppää, roudannut tavaroita, syönytkin jonkin verran.... Huomenna sitten maanantaina kuntosalille tuaas mm. Peppen kanssa päivällä ja illemmalla uudemman kerran eri seurassa. Hyvä viikko tulossa tuaas! Hyvää ja onnellista viikonalkua ja muutenkin mukavaa elämää! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti