Kävijälaskuri

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ilitajumppoo ja muuta pumppoo

Dängä dängä, meno on aappenalla Vänkä, eli moikka moi ja töttöröö ja tättärää Siulle Oi Rakas ja Armas Päeväkirjain! On tiää vuaan ihanata kö mie voin siun kanssas tällee kommunikoida tiuhaan ja yhteys on näinkin harmoninen ja zen. Oikein mukavata on kö on näen ihana päeväkirja. Kiitti Sulle siitä että oot nuin Eeeeehana! <3

Aappena puistossa


Kirjoitetuani, tehtyäni rästihommia ja levättyä päivän ja otettuani nokosetkin, lähdin torstaina alkuillasta jumppaamaan hyvässä seurassa. Kyseinen hyvän seuran immeinen teki omatoimisesti miun hänelle suunnittelemaa ohjelmaani ja välillä tiemme kohtasivat salilla ja kävin välillä katsomassa miten homma edistyy. Enimmäkseen kuitenkin keskityin omaan tämän iltaiseen oikeen eeeeeeehanan mukavaan jumppaan, jota oli oikein iloisen ihanata tehdä. Pakko myöntää kyllä rehellisesti, että välillä piääs muutamat kirosanat suusta, mutta teinpä kuitenkin loppuun asti, kun kerran olin taas kerran hölmöläisen hommiin ihteni koijjannut. Heh! ;-)

Ee ole aappena piäässyt puusta pitkälle ;-)

Tännään mie sulostutin kroppaani kunnon alkujumpalla, jota tein ainakin reilut kymmenen minuuttia. Alkujumpassa mie mm. tein vatsarustistuksia jumppapallolla, vatsarutistuksesta siltaan -liikesarjaa, kaikenlaista jumppapallolla, ja sain mukavasti lämpöön koskematta yhteenkään painoon.

Paeta se säkittää masun kohdalta, ei sentään vielä tisujen kohdalta ;-9

Lämmittelyn jälkeen mie käväisin toimistossa pikaisesti vaihtamassa muutaman sanasen aina yhtä eeeehanan virkailijan kanssa ja ostin tiskiltä juomaa kyytimimmiksi kurkkuuni kietaistavaksi. Mukavan rupattelutuokion jäläkeen suuntasin takaisin salin puolelle tekemään pakaralaitteella mukavata jumppoo.


Hii ja hee, hihkuu aappena innoissaan!!!!

Pakarajumppalaitteessa mie pumppailin 25 polkaisua per pakara. Kyllä se tuaas tuntui niin mukavalta pakaroissa. Pakarat aiempaakin lämpimämpinä suuntasin soutulaitteen äärelle. Ja sit mie soudin ja soudin, yhteensä viisi minuuttia. Soudun jäläkeen mie kuljin kyykkäysalueelle lätkimään kiekkoa tankoon.

Nurkassa aappenalle hyvinkin tuttu jumppaväline, ei se vaatenaulakko vuaan, jumppakeppi eli harjanvarsi :-)

Mie kyykkäsin 10 * 10 kyykkyä ja pyrin pitämään formun mahdollisimman hyvänä, vaikka jalat ja selkä eivät olleet etenkään loppuvaiheessa ne paketin parhaimmat osaset. Olin varmaan melkoinen näky jumpatessani naama punasena kyykyssä, etenkin kun kidutin itseäni kaiken lisäksi tekemällä mukavan rauhallisella tahdilla stoppikyykkyä eli jäämällä pohjille, josta ilman pomppausta tai muuta vauhtia, vetäisin ihteni ylös. Kyllä alkoi lopussa koivet olla melkoisessa pumpissa. Ja hyvä niin.

Aappena, jumppapallo ja muuta mukavata jumppapumppahumppavälineistöä

Ihanan kevyen ja virkistävän iltakyykkändeerosjumppandeeroksen jälkeen mie siirryin huvittammaan ihteäni jalkaprässissä, jossa myöskin tein 10 * 10 prässäystä, ja koska olen hieman hullu, tein ne muutamana restpause- ja supersarjana  eli käytännössä aika hulppeana megasarjana. Meni kyllä mukavasti koipiin tuokin, niin kuin oli tarkoituskin.

Lopupuolella aappenalla alakoi olla jo puhti vähissä kyykkyurakassa


Todella kevyeltä tuntuvilla koivilla mie kuljin tekemään rintatuellista owerhead row:ta laitteessa ja tein kahdessa erässä, käytännössä erittäin olemattomalla tauolla, 10*10 tuossakin laitteessa. Mukavaa kevyttä palauttavaa jumppahumppapumppaa siis kevyesti lopuksi. Tämän jälkeen mie kuljin varusteineni venyttelyalueelle, jossa hieman venyttelin lyyesti.

Urakan jäläkeen erittäin pirtsakkana, pienenä ja sievänä nojailemassa tankoon ;-)


Venyttelyn jälkeen menin lötvöttämään hierovalle pedille ja annoin hierontapedin hieroa selekääni, pakaroitani ja koipiani, ja viihdyin tuossa laittehessa naatiskelemassa melkein kymmenen minuuttia. Teki muuten oikein nannaa tuo.

Voe tokkiinsa kö mie oon niin söpsy ja sexy :-9


Lopun lepuutusnautiskelun jälkeen suihkuun, jossa nautiskelin veden palauttavasta, hoitavasta, puhdistavasta ja virkistävästä vaikutuksesta. Tällä kertaa en viihdyttänyt ketään lauleskelemalla suihkussa, vaan pesin ihteni, ja ulostauduin suihkusta vähin äänin.

Naatiskelemassa hierovasta sängystä


Kuivasin itseni, vaihdoin vaatteet ja kuljin vallan reippaalla tahdilla kotiin. Kotona olen levännyt, syönyt ja somettanut. Huomenna on tuaas yksi uljas päevä edessä aappenalla. Yksi uljas päevä, jonka aekana mm. hoitelen tiskiurakan kotona, maksan laskuja verkkopankissa, teen tekstin- ja kuvantuotantoa, venyttelen, käyn kaupungilla hoitamassa asioita ja hankkimassa ruokaa, näen muutamia ystäviä, roudaan safkat käsi- ja jalkapelillä kotio, ja erittäin leppoisana ja virkeänä, kotona hieman syötyäni jotain, alan vetää aappenaluolassa mm. Peppelle ja muille aappenoille treeniä sisällä ja ulkona.

Kasuaalisti pukkarissa peiliselfietä ottamassa...

Luvassa ulkosalla, säitten salliessa, voimarekien retuuttamista, otevoimailua, omavoima- ja tasapainoharjoituksia, ja sisätiloissa varmaan hieman pientä tekniikkatreeniä penan, maven ja tai kyykän osalta. Perjantai-illalla frendi suaapuu kaupunniin, jos ehtii, ja jos ei ehdi, niin saapunee lauantai-aamun aikana, ja lauantaina luvassa frendin kanssa kaupunnilla, joogassa, kuntosalilla ja keikkoja/keikkaa katsomassa käymistä. Hieno viikko ollut ja hieno viikonloppu vielä edessä -jee! ERITTÄIN KAUNISTA JA IHANAA PERJANTAITA JA ILOISTA VIIKONLOPPUA SINULLEKIN! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti