Kävijälaskuri

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Vauhti kun kiihtyy, niin antaa mennä vaan ;-)

Terppanderos päiväkirja! Kelejä on pidellyt ja kävely ulkona käy treenistä jo itsessään. On tullut jolkoteltua silti melkoisesti. No, hulluilla on hommansa ja huvinsa. Minulla erityisesti ja sinähän sen tiedä, jos joku.

Tännään ollut melkoisen kuumaa. Helteestä huolimatta jaksanut blogata, vlogata, tehdä tekstin- ja kuvantuotantoa, kävellä pitkin kaupunkia toimittamassa ja hakemassa tavaraa, ja käydä hankkimassa viikonlopuksi ruokaakin.
Ja kun hieman hassu olen, niin Pohojammaan iltaisen livestreamin hangaroundaamisen ja muun somettamisen (terkkui Pakkotoistolle Mopsukalle ja Hiitsiikkerille/siikhiitterille ja VesaBBSlle Irstikalle ja kompsukalle!) lisäksi olen kotona jumpannut sekä hanin kanssa että erikseen.

Voe herttileijjoo kö mie oon niin seksy jumppaaja ;-)


Koska hulluuteni ei ole vähäistä, painun tässä illalla vielä kuntosalillekin voimajumppaamaan lisää. Että varmasti hiki valuisi valtoimenaan ja pumppu kävisi rinnassa tuhatta ja sataakolmeakymmentä. Huvinsa kullakin ja miulla ne vasta huvit onkin! Hullunhauskaa ja hullunhauskaa huvittelua kaikille toivon ma! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti