Kävijälaskuri

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Dear Päeväkirja, sulle avaudun ma taas

On oikein mukavaa, rakas päiväkirjaseni, että olet olemassa ja minua varten. Ilman Sinua minulla olisi varmasti tylsempää ja toivottavasti minustakin on Sinulle ainakin vähintään yhtä paljon iloa kuin Sinusta on minulle. Nyt en ole pitänyt taukoa niin paljon kuin edellisen kahden postauksen välillä, joten onkin erittäin mukavata tavata näin pian uudelleen.


Viimepostauksen jälkeen olen onnistunut liikunnan riemuista iloitsemisen lisäksi päivittämään blogiani. Olen luonut blogiini täysin uuden sivun, päivittänyt linkkejä, uudistanut hieman infosivua, ja muokannut pikkiriikkisen myös etusivuakin. Ajattelin piakkoin uusia ulkoasua ja muokata lisää em. sivuja, mutta tämä on mielestäni vallan hyvä alku ja kaivattu uudistus.

Viksu Vaffa Orankimamma aina yhtä virkeänä ja edustavana jumppaamassa, oli kellonaika mitä vain :-)


Edellinen blogipostaukseni ilmestyi keskiviikkona ja silloin miulla oli suunnitelmissa mm.  mennä salille Peppen kanssa, mennä hoitamaan asioita kaupungille saaden samalla mukavata hyötyliikuntaa kävelystä ja roudaamisesta, ja mennä vielä lopuksi illalla tekemään jumppaa toiselle salille. Ja niinhän siinä käytännössä kävikin, joten hyvin suunniteltu päivä oli todellakin toteutuessaan ihan käytännössäkin hyvä päivä. 

En ole vain katu-uskottava, vaan olen myös loistavan mahtavan kellariuskottava :-)


Mie todellakin menin kuntosalille keskipäivällä, tapasin salilla Peppen ja muita tuttuja, ja teimme Peppen kanssa yhdessä miun Peppelle keskiviikkopäiviksi suunnittelemaa bodybuilding-henkistä yleiskuntotreeniä, jossa teimme aluksi lämmittelyä, jonka jälkeen teimme vuorotellen mm. jalkaprässiä, jalkakyykkyä, reisikoukistajaa ja pohkeita. Lopuksi tietenkin venyttelyitä ja kuntopyörää. Ei tuossa kauhean montaa liikettä ole eikä mitään ihmeellistä kikkailua, mutta kun ohjelman tekee kunnolla tehden liikkeet lihaksille, sarjoja on mukavat määrät ja paino kasvaa liikkeissä sarja sarjalta, niin kyllähän se tekee oikein mukavasti gutandeerosta ja höpöä. Oikein nannaa etenkin väsyneillä koivilla, kun tein tietenkin sarjat lähtökohtaisesti esim. isommilla painoilla, Peppeä syvemmällä kyykyllä, yms... Mutta pakko myöntää, että kivaa oli, etenkin radion soittaessa Hurriganesia, kun tuli tehtyä jalkaprässiä huolella! ;-) Toimiva kombo, suosittelen -toimii aina!

Portaissa kävely on hyvää hyötyliikuntaa arjessa!


Kuntosalin jälkeen reippailin hyvässä seurassa Laukontorin kautta keskustaan ja sieltä Pyynikin alueelle. Tuli nähtyä tuttavia, toimitettua asioita, käytyä kaupoissa (esim. Fitnesskaupassa ostoksilla, jota tullut tehtyä tässä aika usein ostoksia, kun siellä PWOsta yms. alennuksia [OLIMPin Redweiler shot rules ok ja Chained Nutrition Ripped Hardcore -juoma myös]), hankittua ruokaa ja käveltyä kantamuksineni kilometrikaupalla kaupungilla ja kaupungilta kotio. Kotona tuli hieman syötyä ja jumpattua ja syötyä ja lähdettyä illalla kuntosalille hyvässä seurassa jumppaamaan, hyvän musan tahtiin humppaamaan ja tietennii pumppaamaan! ;-)

On se vallan jännää, kun salilla iskee hiki jumpatessa ja vessassakin tarttee käydä ramppaamassa


Tällä kertaa iltatreeni näytti jokseenkin mm. tältä: apinaroikkoja, venyttelyitä, monenlaisia vatsarutistus-, istumaannousu-, ja kyykkyvariaatioita, ja muuta mukavata lämmittelyä, 10 * 10 rintaa vasten low row -soutua, takamuslihasliikettä laitteela 10 * 10 per pakara, 6 min soutulaitetta, alataljasoutua istualtaan 10 * 10, ylipään ojentajia liinakahvalla polviltaan 10 * 10, jalkaprässi 70 kg:sta 160 kg asti kasvavalla painolla 10 * 10 ja 160 kg:lla heti perään 2 * 10 supersarja, Seated leg tension 35 kg:lla 10 * 10, crosstrainerilla n. 10 min, loppuvenyttelyitä, apinaroikkoja, hierova peti, sja nopeahkolla temmolla kävellen kotiin, jossa kevyen iltapalan jälkeen vielä hieman palauttavaa venyttelyä ja pikkujumppaa. Ja sitten tutiluijjaamaan unten maille.

Hiki valuu ja rillit huurustuu, kun aappena jumppaa, pumppaa ja humppaa 8-)

Torstaina  tuli herättyä tuaas kerran aiemmin kuin olisi tarvinnut, mutta eipä tuo haitannut, kun olin vierailevana yllätysvieraana Pohojammaan livestreamissa taas vaihteeksi. Juteltiin rennon uaamupökkyräisenä niitä näitä, muunmuassa sienistä, soijasta, kananmunista, politiikasta, penkkipunnertamisesta, kotitreenaamisesta, kuntosalilla käymisestä, rautarunnaamisesta, nettikommentoimisesta ja muusta sen sellaisesta. Mukana kosolti vinoa huumoria ja höpsismiä. Etenkin huumorintajuttomien kannattaa katsoa ihan vuaan omalla vastuullaan. En vastaa myöskään nauruntyrskähdysten aiheuttamista tukehduskuolemista. Että teitä on sitten varotettu, ettäs tiiätte! ;-)Aamusta ja aamuhöpinöistä puheenolle,n todettakoon aamuvaa'asta, että kun keskiviikkona kirjoitin että "Aamuvaaka on näyttänyt 91,1-91,5 kg", niin 90,9-91,1 kg on nyt se liikkumaväli. Enköhän mie huvita ihtiäni ja muita raportoimalla aamuvaa'an lukemia tänne blogiini jatkossakin. Suaatte sitten nauraa, haukkua, kehua, kannustaa tai mitä vaan, ihan miten vaan. Sama vitsin höpsö mie oon, näytti vaaka mitä vain.

Illallakaan ei vaaka vaatteet ja kengät päällä näytä tuon enempää, kuva keskiviikkoillalta


Aamuvaa'an ja aamujumppien plus aamusyömienkien jäläkeen ja ohessa tuli tehtyä vastuskumeilla ja yhdessä hanin kanssa uaamujumppaa vallan monipuolisesti. Uaamujumppien jäläkeen touhusimme itse kukin omiamme tietokoneilla ja hoidimme virtuaalisesti paperisirkusta, asioitten hoitamista, ja esim. omalta osaltani olin mm. yhteydessä muihin Tiim Aappenan jäseniin, sponsoreihin, ja valmennettaviini, ja hommia koneillamme touhuttuamme, myös suuntasimme kulkumme kaupungille. Kävelimme ensin maisemareittiä pitkin viimeviikkoina ahkeraan asioimassamme Fitnesstukussa, josta tuli noukkaistua mukaan sekä liikkeeseen tilaamamme, juuri sopivasti tarjouksessa olleet, OLIMPin vitamiinit, OLIMPin Amok että muuta mukavata. Maksu ei summan suurudeltaan päätä huimannut. Kiitoksia tuaas kerran Fitnesstukku Tampereen asiakaspalvelijoille!

 
Tiää on tiää miun uusi huippuhieno "vaappuva ankka"-poseeraukseni


Fitnesstukusta kuljimme keskustan Lidliin tekemään ostoksiamme ja miulle tarttui mukaan sekä Sportyfeel karnitiinijuomaa että laittienergiajuomapurnukka. Lidlistä kuljimme apteekkiin ja apteekista kuljimme reippaasti askeltaen kotio. Kotona ruokaa nuaamaan ja jumppaamista yhdessä että erikseen hanin kanssa. Illalla sain myös positiivista palautetta monista asioista ja kehuja. Tuli hyvä mieli. Voisi jopa sanoa että ovat taas päivät olleet mukavia, miellyttäviä ja täynnä mielekästä tekemistä.

Hiwmuinen tappajapanda se koittaa deurastaa orankimammaa torstaina :-)


Ja mielekkäistä jutuista puheen ollen, olen hyvin tyytyväinen ja onnellinen siitä, että aktiivisen kuntosalilla treenaamisen ja voimalajien parissa kisaamisen ympärille on muotoutunut ystävistä, salitutuista ja kisahuoltajista oma leikkisä ja ilomielinen tiimi, jota leikkisästi kutsumme Tiim Aappenaksi. Tällä alati kasvavalla ja voimistuvalla poppoolla on iloista ja nautinnollista jumpata, lenkkeillä, käydä kisoissa, treenata ja viettää aikaa. Kiitoksia kaikille teille ihanille rakkaille ystävilleni ja tiimiläisille! Ilman teitä mie olisin NIIN totaalisen paljon vähemmän! Yhdessähän myö ollaan vaekka mitä!

Aappenan selfie, ja nuaama on kuin belfie :-)


Aiomme poppoollamme jatkossakin järkkäillä kuntotestejä, picniccausta, yhdessäoloa, liikkumista, hauskanpitoa, kisailua ja yhdessäoloa, ja lisätäksemme yhteisöllisyyttämme ja yhdessäoloamme, olemme pyytäneet suuresti arvostamaltamme P. A. Manniselta logon tiimillemme. Suureksi onneksemme, iloksemme, riemuksemme ja autuudeksemme Pekka lupasi alustavasti meille sellaisen toteuttaa! Yhdessä logo(j)a tulikin jo ideoitua keskiviikkona. KIITOKSIA TODELLA PALJON JO ETUKÄTEEN!

Voe että kö meikäaappena on niin söpö, kommee, kaunis ja muuten vuaan eeeehana :-)


Tässä todettakoon tuaas, että Pekka Manninenhan siis mm. opettaa sarjakuvien tekemistä ja päätoimittaa Sarjaria. Sarjarin viimeissimmissä numeroissa taasen on ollut miulta sarjakuvaa ja tulevassa tiedeteemaisessa, näillä näkymin vielä kesän aikana, julkaistavassa seuraavassa Sarjarin numerossa on miulta peräti neljä sivua sarjakuvaa. Sarjakuvassani seikkailemme Tiim Aappenalla hassunhauskasti urheilun ja tieteen yhtymäkohdissa. Eli ajankohtaisissa meiningeissä mennään. Mie piakkoin tulen julistamaan Sarjariin ja miun ja Tiim Aappenan liikunnaniloihin liittyvän arvonnan, jonka palkintoja ovat lahjoittaneet mm. Sarjari ja Tampereen sarjakuvaseura ry. Kiitoksia kovasti tästäkin Pekalle, Hannelelle ja muille Tampereen sarjakuvaseuran ja Sarjarin mahtaville tekijöille!

Mitalejani, sheikkerissä proteiineja, kipossa soijajätskiä, ja vierellä hyvvee seuraa...


Tässä muuten todettakoon sekin että tuli tuaas vaihteeksi käytettyä rasvanmittauspihtejä ja kokonaisuutenahan tässä ollaan laskusuunnassa, esim. vaikka painoa noin vuosi sitten oli alimmillaan muutama kilo vähemmän kuin nyt, on miulla tällä hetkellä rasvaprosentti pienempi. Eli tältäkin osin voisi todeta, että lihasmassaa onpi siis tullut lisää ja rasvaa onpi bulkkauksista ja kevään kisakauden lukuisista hiilihydraattitankkauksista huolimati vähemmän kuin vuosi sitten. Ei tässä todellakaan, kuten tuosta bulkkaamisestakin ja halusta pysyä +90 kg painoluokassa jatkossakin voi päätellä, ole raivokkaasti yritetty laihtua tai kiinteytyä, mutta niinkin on päässyt käymään. Ja aeka se ja sammakki, sillä iteppä aiemmat läskini olen kantanut ja ylipainoni, rasvani ja lihakseni kannan jatkossakin. HYVVEE SOIJAMAKKARAN/RASVAN/KROPAN RILLAUSTA TEILLE! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti