Kävijälaskuri

torstai 28. heinäkuuta 2016

Oikkeen hyvvee kesäpäevvee ja uudistunutta ilmettä, toevottaa aappena!

Aika kuluu ja aika aikaa kutakin, ja niinhän se on, että eipä kukkaan jaksa kahtoo samoja seiniä, seiniä koristeita loputtomiin, joten pistettiinpä päiväkirjan ulkoasukin ja olennaisimmat infojutut uuteen ilmeeseen ja päivitettyyn tietoon. Nyt ei möllötetä surullisen sinisenä ja melankolisena, vuaan ollaan reippaana, uljaina ja urheilullisina! Hyvä myö, myö ollaan ihan parrautta, oi päiväkirjasein!

Aappenamamma helteellä tukka suihkunkosteana :-)


Se on muuten mukavata kö välillä vähän vaihtaa vaikka paidanväriä tai tekee vaihteeksi kuntosalillakin jotain muutakin kuin vain yhtä ja samaa. Sama pätee miun mielestä bloggaamiseenkin. Miun kirjoittamiselle ainakin tuo uutta puhtia uudet näkökulmat ja blogin ulkonäön rukkaaminenkin.

Nummero 69 on hyvä nummero, uaatteloopi aappena 8-)

Uusi ulkoasu ja siihen paremmin mätsäävä tyyli -ajatus saa kirjoittamaan lisää, vaikka perusjuttu oiskin sitä vanhaa tuttua huttua kuin aina ennenkin. But you know, what ever makes You happy, makes You happy ;-9 Ja vaihtelu jos jokin suaapi aappenan riehakkaan riemukkaalle mielelle -jeih!

Oo riemua, oi rentoa oloa -jea peibees ja pebandeeros JEE! 8-)


Väsäilin muuten tuon ylläällä, reunoilla ja allaalla kulkevan taustakuvan ihan ite eri penkkipunnerruskisanostovideoistani ottamista still-kuvista, tehden niistä sopivan kollaasin. Kollaasia oli mukava väsäillä ajankuluksi ja muokkailla eri muotoihin. Ja ny on vallan helppoa tehdä pieniä muutoksia blogin taustaan, kun tuli tehtyä helposti muunneltavissa oleva taustakollaasi, josta on moneksi.

Penaa, peukkuja, pyllyjä ja vyöseisokkeja tarjoaa aappenan retrohenkisesti pikselöity taustakuvakollaasi

On muuten kivasti käynyt tälläkin viikolla kävijöitä, vaikka bloginpäivitystahti on todellakin hitaampi kuin viimeviikolla. Mukava, että blogissa käyntikertalukema on kertynyt jo melkein 20 500 kertaan asti blogin historiassakin, vaikka esim. sitten viimeviikon en ole julkaissut yhtäkään bloggausta, ja blogaustahtini on muutenkin polveileva. Välillä tulee kirjoitettua ja julkaistua jopa useita kertoja päivässä, ja välillä päiviä ja viikkoja lipuu ohi, ennen kun tulee julkimoitua seuraavaa tekstiä. Fiiliksellä tässä on menty ja mennään vastakin.

Aappenal niin suur ja jylhä koura ettei sitä saanu ees kokonaan kuvvaan vangittua! <3

Tännään teki mieli kirjuutella tästä päivittyneestä ja päivitetystä ulkoasusta ja senkin vuoksi paremmasta fiiliksestä kirjoittaa julkiseen päiväkirjaan jatkossakin. Muuttuva meininki pittee mielen virkeänä ja saa homman tuntumaan merkitykselliseltä ja mielekkäältä. Tältä pohjalta ma suljen nyt sanaisen arkkuni ja toivotan Erittäin hyvvee kesää ja aurinkoista eloa itse kullekin, siullekin, rakas päiväkirjani lukija!!! <3 T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti