Kävijälaskuri

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Nyt rysähti niin että rämähti!

Huhhuh ja oho! Ny rysähti roimasti, niin että rämähdys vuaan moikahti! Meinaan oikein huolella ja kunnolla! Ai että mikä? No, ekkönä oikiasti rakas päeväkirja tiiä? Juu-u! Tottahan se on! Usko pois vaan! Meidän jorinoita on todellakin käyty katsomassa yli kaksikymmentätuhatta kertaa! Siis uskomattoman käsittämättömän hämmästyttävän ihmeelliset yli 20 000 kertaa wautsiwau beibees ja bebandeeros! Aappena ja hänen päeväkirjansahan ovat yhessä aevan heeroksia!!! <3 UUUU JEA! <3

Se on ryypynpaikka nyt hulppean kävijämääräluvun kunniaksi! ;-)


Huhhuh, tosiaan, ja todellakin! Totta se on ja uskottavahan se on, että vaikka kuinka hieroisin silmiäni, niin statistiikan mukaan aappenan blöäytysblögäleitä on käynyt vahtaamassa hulppean hervottomat yli kaksikymmentä (siis yli 20 000!) kävijää! Vaikea se on uskoa, mutta uskottava se on! Hitsin hauskaa, hillitöntä ja tavattoman upiaa!


Pohojammaan livestreamissa velmuilemassa

Kyä tän kunniaksi melekein vois vaikka vähän tanssahdella ja vedellä hippaleikkiä vähintänsä, sillä onhan tämä vallan riemukasta. No, käyköön siitä se, että eilen illalla tuli roudailtua lastauslavoja ja laatikoita käsipelillä sinne tänne, johan siinä sitä aerobista, staattista pitoa ja ilakointia kerrakseen olikin :-)Eilen kävin Pohojammaan aamuhöpinöitten lisäksi livestreamissa höpäjämässä myös iltahöpinälähetyksessä ja tuli taas juteltua niitä näitä, asiaakin, ja ennen kaikkea, asian vierestä. Tännään olen suaanut yöllisen heräämisen jälkeen pätkissä. Ei ole se virkein ja paras olo, mutta tällä nyt mennään, eikä parane valittaa.

Aappena ja taustalla värjättyä kiveä


Frendi tullee tännään pohjoisesta asti käymmään, niin mennään kahtommaan ja kummastelemmaan Tammerfestin tarjontaa, kun ilmaisohjelmassa on ihan siedettävääkin tarjontaa. Lisäksi tarkoitus poiketa kuntosalilla frendin ja vähintäänkin hanin kanssa.  Jotain jumppoo siellä tuaas sätkin, voimailun, omapainoharjoitteitten, aerobisen ja vaikka minkä muun mukavan muaailmassa lokoisasti lötköillen.

Piäästelemässä piäästä höyryjä uloos :-)


Tässä uaamupuhteekseni olen tehnyt ihan huvikseni ja hulluuttani leuanvetotangossa, ylläripylläri, leuanvetoja 3 * 5. Seinää vasten punnerruksia, lankkupitoa, kiina/slaavikyykkyvarianttia, selkä seinää vasten istumista, ja reiden venytyksiä, niin aappenajumppa ois uaamun osalta klaarattu skulaten alta puies :-)

Viikate niittää, aappenastakin suurimman osan kuvasta puies :-)


Huomenna uaattelin olla menemättä kuntosalille. Uaattelin lähinnä vuaan lötkötellä ja pötkötellä kotona kaikessa rauhassa ja olla menemättä minnekään. Miun mielestä vallan pätevä suunnitelma sunnuntaiksi, vai mitä mieltä olet asiasta dear päiväkirjaseni? ;-)

Aappena pohtii niitä näitä, jotain filosofista varmaankin 8-)


Maanantaina tulee taas tehtyä jumppaa Tiim Aappenan väellä ja muittenkin kanssa aamupäivästä alkuiltapäivään  ja tällä viikolla tullut liikuttua enemmän kuin kiitettävästi, niin tarttee sitä välillä lepäilläkin, joten sunnuntain pyhittäminen lepopäiväksi on enemmän kuin paikallaan.

Aappena leppää tekonurmella keskellä Tamperetta


Ei olla vielä aikatauluja lyöty lukkoon errään immeisen kanssa siltä osin, että mennäänkö jumpalle  illalla, mutta jos mennään, niin silloin vasta maanantaina jumppaa kosolti onkin heti viikon alkuun, niin en kyllä aio huomenna remuta salilla ja tänäänkin tavallista maltillisemmin, kun hyötyliikuntaakin tulee ihan mukavasti, kun frendi halluu tänne tultuaan kulkea ihastelemassa suuren ja mahtavan Tampereen ja aina yhtä hulppean hillittömän Tammerfestin tarjoamia kulttuurillisia tarjoamisia.

Onko aappena kutistunut kooltaan, vai onko kukkaruukut täällä tavallistakin suurempia? ;-)

Tiistaina ajattelin myös lähinnä lökötellä kotosalla ja olla käymättä kuntosalilla. Keskiviikkona taasen tulee sekä hyötyliikuntaa että kuntosalijumppaa vähintäänkin kerran, ellei peräti kahdestikin. Torstaille asti ei ees jaksa aappena vielä uaatella tähän välliin lauantai-aamua, kun aivot vasta ovat heräämötilassa.

Aappena se söpsynä poseeraa korokkeella kuin voittaja ja taustalla värikästä urbaanitaidetta 8-)


Johan tässä tul tuaas höpöteltyä siulle tapahtuneita, tapahtuvaa ja tulevaakin jonkin matkaa, oi päiväkirjasein. Kiituksia ny ihan kauhiasti tuaas että jaksoit kuunnella miun jorinoita ja horinoita :-9 Hyvvee launtaita kaikille ja olkoon sunnuntai ja alkuviikkokin oikein mukava ja antoisa! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti