Kävijälaskuri

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Perjantaitunnelmia

Rakas päiväkirja, mie se tiäällä tuaas uaamupäevällä siulle oon tulossa juttelemaan! Toivottavasti en herättänyt? No, hyvä. Vedetäänpä yhdessä brunssia ja lauleskellaan syömisen lomassa ruokalauluja perjantain kunniaksi.


Hieman tärähtänyt kuva, mutta värimaailma on mukava

Uaamulla vaaka näytti 87,3 kg eli vain hieman enemmän kuin tällä viikolla alimmillaan. Siitä kätevä paino, että halutessani voin valita että kilpailenko 90 kg vai +90 kg -painoluokassa. Kaikki näytöt SM-, EM- ja MM-kisoihinhan miulla on +90 kg painoluokkaan, mutta sitä en jaksa murehtia. Nostan tarvittaessa vaikka uudet näytöt, jos se siitä on kiinni, tai pidän kevyen massakauden ennen seuraavia kisoja.

Hopsanssaa! Nuissa reisissä ja muussakin ropassa on roimmoo voimmoo ja rempsakkaa muotoa!


Tännään on tuaas perjantai ja tuli oltua Pohojommaan perjantaipulinoissa pulputtelemassa. Juteltiin niitä näitä ruuoasta, syömisistä, ajatuksista ja asenteista ruokaan liittyen, kasvis- ja liharuuista, Teiskosta, douppingista, salikulttuurista, synthol"lihaksista", Pokemoneista ja muusta sen sellaisesta. Mukavata tuaas ol ja naurunremakka raikasi tuaas, kuten aena kö myö Pohojammaan kanssa piäästään livenä taikka virtuaalisesti juttelemaan.Tännään pittee hoidella virtuaalisesti ja reaalimaailmassa asioita, käydä kaupunnilla yms. Oli alunperin tarkoitus treenata yhdessä aappenapoppoolla, mutta tullut sairastumisilmoitusta, eikä se olo itelläkään paras ole, joten jäänee iltatreenit päivän touhuamisen jälkeen väliin... :-(

Kuva ruudulta kun olin Pohojammaan lähetyksessä... ;-)


Noh, kello rientää viisareissa etiäpäin ja tässä pittee lähtiä konneelta kaupunnille, joten aappena sannoo tähän väliin moikka moi kansalaisille! Pitäkeepä oikkee haaskaa kaikki miunkin puolesta! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti