Viimeaikaisia festarikokemuksia

Koska elämä olisi aivan liian tylysee, jos vain jumppais ja kuntoilis, niin on tullut nautiskeltua festareista ja muista kulttuurielämyksistä pitkin kevättä.

Abena ja Kumi Ankka


Tampere Kupliissa tuli edustettua Sarjaria ja ommoo ihteeni, ja kahteltua P. A. Mannisen edesottamuksia paneeleissa ja vanhojen sarjakuvien maailmassa. Tul nähtyä paljon tuttuja ja cospleijaajia hienoissa karvaisissa asuissaan.



Keppuli Gaalassa olin autismisäätiön kutsumana, juhlimassa Autismisäätiön 20 v kekkereitä. Juhlissa oli Dyydsonin tyyppi juontamasa ja Erin laulamassa. Tarjolla myös ruokatarjoilua, juhlapuheita, dokumenttia, kirjaesittelyä ja muuta sen sellaista. Tunnelma oli iloinen ja safka hyvvee. Kuohari myös.



Cinemadromessa olin vhs-kirppiksellä tekemässä vaihtokauppaa vhsilläni ja kahtelemassa muitten ihaniamyyntiartikkeleita, kuten Ghoulieseja. Cinemadromen leffatarjonnasta ihastelimme ihanan rakkaani kanssa upean Creeping Terrorin, joka oli livesäestetty ja livedubattu suomeksi. Se oli kamala, hirveä, ja juuri siksi upea kokemus. Draculan suuresta rakkaudesta ei voi todeta muuta kuin, että nuorempana tykkäsin, ja nyt en ollut järin vakuuttunut. Liian vähän tissei ja piiskaa.... blääh, mutta kahtohan sen romangisena lehvana. Eli Cinemadrome rules. Syksyllä uuelleen!



Hevisaurusta tuli käytyä Ratinan avajaisissa katsomassa ja pakko sanoa, että uuden fanin saivat. Vihreitä dinosauruksia, heviä ja hurjaa meisinkiä. Abena diguaa täpösellä. Digua siekin, jos hevistä piittaat!



Lisäksi on tässä tullut käytyä katsomassa Zompeja! musikaalikin. Peräti ensi-illassa, ja oli sen verran mainio kaikinpuolin, että voisihan tuon käyä kahtomasa uuemman kerrankin. Kivoja tsompeja ja kiva koira näytelmässä. Iha best! Hyvvee kevättä ja kivoja kyldyyrielämyksivä teillekin! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas