Roolipelijulkaisua pukkaa ulos meikältä vinhalla vauhdilla!

 

Olen saanut roolipelauttaja ja pelisuunnittelijana tämän blogini lukijoilta, Vaihtoehto-todellisuuttajien, Noppanoitien, Roolipelaajien Suomen, Vaihtoehtoisen pöytäroolipelaajien Suomen, ja muitten vastaavien ryhmien immeisiltä tukea jo useampana vuotena. Eli hetikärkeen Valtavan IIIISO KIITOS TEILLE!Ilman teitä noppiksia, vaihtiksia, ropettajia, ja ketä lie, miul ei ois todellakaan, nyt peräti, viittä julkaisua DriveThrun kautta. Ja kun julkaisulukuun lasketaan vielä mukaan Sarjarin Pelit-teemanumerossa painotuotteena julkaistut kaksi minipelituotettani, niin miullapa sitten onkin jo julkaistuna sen seittemän (=7!!!!) ropellusräpellystä. Suurensuuri Kiitos, tattis ja niiaus Teille 💖💓💚💛💛💜💙💝💞
Julkaisijasivuni DriveThruRPGssä löytyy täältä taikka linkkinä ihan tässä näin tekstimuodossa kokonaisuudessaan https://www.drivethrurpg.com/browse/pub/18050/Coming-Through-RPGs. Toivottavasti edes jompi kumpia aukeaa juuri Sinulle! Tähän asti DriveThruRPGn kautta, Coming Through -julkaisunimikettäni käyttäen, julkaisemani tuotteet ovat maksa mitä haluat -hintaisia, eli ladattavissa ilmaiseksi.


Tähän astiset ulkaisuni ovat kaiken hyvän lisäksi yleishyödyllisiä apuvälineroolipelijulkaisuja, jotka toimivat roolipelisysteemistä ja -maailmasta riippumatta. Ovat myös tarkoitettu inspiroimaan ja tai auttamaan luovaa kirjoittamista ja muuta luomispuuhaa. Testattu toimivaksi ihteni ja testaajien toimesta, sekä peli- että kirjoituspöytien äärellä.Minulla on par'aikaa työn alla sekä näitä yleishyödyllisiä pelimatskuja, joita olen alunperin luonut oman pelisysteemin ja -maailman käyttöön, että lisenssillä julkaistavissa olevaa materiaalia muitten julkaisijoitten systeemeihin. Hihkun kummistakin enemmän, sitten kun on jotain julkaistua hihkuttavaakin. Pelailemisiin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on