Inspiraatiokuvia 7

 Tervetuloa inspiroitumaan kuvien äärelle jälleen kerran!

Nyt jo seitsemännettä kertaa hellin teitä uskollisia lukijoitani digitaalipinkalla ottamiani tunnelmallisia valokuvia. Toimikoot ne uupuneen mielenne virvoittajina, roolipeleissänne maailmanne ja hahmojenne syventäjinä,  havainnollistamiskuvina tarinankerronnassanne, antoisina taidetyökaluinanne, sydämienne sykähdyttäjinä, inspiraationa uusiutumisellenne, ja miten ikinä niitä keksittekään niitä käyttää. Kuvat ovat tarkoitettu omaan yksityiseen epäkaupalliseen käyttöönne. Iloksi, riemuksi ja sykähdytykseksi.


Tässä bloggauksessani olevat kuvat ovat kaikki ottamiani ja muokkaamiani valokuvia, joihin minulla on yhä kaikki tekijänoikeudet. Tekijänoikeudet ja julkaisuoikeudet pidän jatkossakin itselläni. 


Copyrights by Krisse Tuominen. These pictures are meant for your private uncommercial purposes. These are meant to be used as your inspiration material, as adventure story prompts, and just for laughs and giggles. 
Olokeepa hyvät ja oikkeen hövelit ja käyttäkee näitä omaksi iloksenne epäkaupallisiin yksityisiin tarkoituksiinne. Voitte näin ollen käyttää näitä kuvia, esimerkiksi, tulostamalla niitä olohuoneenne ilmettä piristämään.

INSPIROITUMISIIN! Let's Get Inspired!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas