FINNCON 2023 OLI, MENI JA TULI

FinnCon:nailua Riäväkylässä

FinnCon on jo perinteikkääksi muodostunut scifi-, horror-, yms. nörtittämisen saman katon alle kokoava viikonlopun mittainen kokonaisuus. Tänä vuonna tapahtuma pidettiin Tampereen yliopiston keskustakampuksella ja sen ympäristössä. 

Perjantaina osallistuin Kapteeni Kuolio -kävelylle ja pörräsin kampuksella hieman muutenkin. Perjantaipäiväisestä Ufoilusta ja Pekan avaruuden lötkömömmeröistä enemmän täällä.

Lauantaina ihastelin taidetta, myyntituotteita, ja nautin musiikista. Lauantain FinnConeilusta on toimestani täällä tarjolla ensimmäinen teksti, jossa esillä meininkiä homo-kangasmerkeistä kuolleeseen avaruuteen ja tähtivaelteluun. Täällä taasen sijaitsee toinen, erittäin musiikillinen kirjoitelma, jossa on erittäin pikselöitynyt meininki.

Perjantaina yritin varata ufoaiheista lukemista itelleni kirpputorilta lauantaina maksettavaksi. Mutta lauantaina liihottaessani paikalle, luettava oli lentänyt muualle. Harmittaa vieläkin. "Blob blib blöb", sanoi avaruusmötkötti eräässä lehdykässä minkä bongasin lauantaina FinnCon - kirpputorilla. Hihitin sille ehkä tarpeettoman paljon. 

Löytyi ufomenetyksestä huolimatta kyllä ihan muuta mukavaa hankittavaksi kuitenkin. Magus-lehden hyviä numeroita erittäin edullisesti. Porttia ja Tähtivaeltajaa. Tuli myyntipöydiltä ostettua punatulkkutarraa, dinosaurusmatkustamiskorttia, uusin Kuiskaus Pimeässä - kauhulukemisto, noin niinko muunmuassa.

Hanikin tuli festarimeininkiä haistelemaan ja katsoimme yhdessä Pikselien esiintymistä. Keikan jälkeen lähdimme aika pian pois ruokaostokset tekemään Smarket Pendolinoon, jossa oli melkoisesti muitakin conittajia.

Sunnuntaina en pystynyt tekemään muuta kuin niistämään, köhimään ja makaamaan. Hanillakin jäi ohjelmat väliin sunnuntaina mutta kävi poikkeamaan FinnConkirpputorilta hankkimassa minulle ruotsinkielistä sarjakuvaa ja - sci-fi-pokkaria. Ihtelleen osti lintuaiheisia tarroja. Noitten ja muitten FinnCon-löytöjen äärellä onkin ollut kiva parannella ihteään. Toki parantuneenakin noita on harrastellut mielikseen.

Kokonaisuutena oli FinnCon 2023 vallan onnistunut siltä osin mitä sinne osallistuin ja mitä tuttavat ovat kokeneet. Ehkä joskus voisin kokea  FinnConin uudelleen Tampereella, jos uskaltavat tänne jälleen tulla. Tai ehkä uskaltaudun joskus valumaan vaikka Helsinkiin. Eniweish, tattis kaikille FinnCon 2023, joille siitä kiitos kuuluu.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas