Blogikuulumisia etenkin roolipelirintamalla

Blogini puksuttaa mainiosti virtuaalisten vesien boforeissa!

Suomen blogilistauksessa (Blogit.fi) blogini on meikällä ollut jo pitkään joko sijalla 7 (välillä jopa 3 vkoa putkeen samaa sijoitusta) tai sijalla 8, vuorotellen näitten sijojen välillä. Sijoitus on siis blogillani liikunta- ja urheilublogien kategoriassa. Ei se ole ensimmäinen kerta eikä korkein sijoitukseni, mutta olen siihen kyllä tyytyväinen. Toissa kuussa käyntejä blogissani oli 4272. Ei se millään muotoa kävijäennätys ole, mutta hyvä määrä kuitenkin. Viime kuussa kävijöitä olikin jopa 7889, joka onkin suurin käyntimäärä yhden kuukauden aikana. Ei voi kuin hattua nostaa kaikille lukijoille, linkkaajille ja yhteistyötahoille. Ja kiittää kaikkia blogiini mitenkään liittyviä. Kiitänpä jopa ihteäni. Jottaen sain aekaseksi sittennii kuitennii. 


Lisäksi on tullut linkkauksia blogiini ihan kivasti. Pelimuseo on linkannut virallisilla FB-sivuillaan blogini juttuun MuseoConista. Tämä lämmitti mieltä kovasti. Todettakoon myös, että Legendoja ja Lohikäärmeitä -pelin postituslistalla uutisissa on mainittu medianostona blogini haastattelu Petristä, joka on mukana L&L-hommissa. Kiitos Petri ja L&L -porukat. Tuli hyvä mieli tuostakin linkkauksesta.

Jostain "kumman syystä" maanmainio Noppanoita on instagram-uutisissaan linkannut blogini adventtikalenterini luukkuun neljä. Lisäksi hän on suopeudessaan maininnut meikään liittyvistä hommailuista myös muutenniinkiin instagramissaan.

Roolipelitiedotuksen sivuilla, linkkivinkeissä ja skeneraporteissa blogini on vallan hyvin esillä ollut jo pitkään. Jostain ihmeellisestä syystä esilläolo ei ole loppunut vieläkään. Tästä ymmärkäisenä ja hyvästyneenä, kiitän Roolipelitiedotusta sydämeni syvimmän mutkan pohjastakin.


Uusi ja virkeä Actual Play Finland kokoaa roolipelisisältöä tuottavia kanavia (Youtubea, podcasteja, yms.) samalle sivustolle. Sivustolla on myös vinkkejä ja opastusta sisällön tuottamiseen. Tämä on tietenkin roolipelaamisen esille tuomisen kannalta oikein mainiota! Hykerryttävän muiskean hienoa on myös se, että meikäaabbenan videotuotanto kahdella eri kanavallani on huomioitu erinomaisesi sivustolla. Kiitoksia näyttävästä ja tuntuvasta näkyvyydestä. Tästäkin sydämeni tokj hykerteleepj.

Kaiken kaikkiaan, blogillani menee siis hyvin. Menköön ja menkööt. Voisihan siitä masentua ja harmistua, mutta en mie tohdi enkä viitsi. Annan muitten asioitten närästää ja kalvaa sieluani korppikotkain lailla. 

 Menemisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas