Hyvä mieli treeneistä

Edelliset treenit oli sunnuntaina ja nyt mennään jo keskiviikkovuorokauden puolella, mutta fiilis on yhä hyvä. Kyllä se itelle vaan on niin että hyvä treeni, parempi mieli.



Sen verran hyvin meni sunnuntain treenit, että haluan sanailla muutaman sanasen lisää kyseisestä erittäin hyvin menneestä treenistä. Treenistä, joka oli yli 2 kk loukkaantumisen jälkeen kaikkein testaavin treeni, jossa tehtiin eniten liikkeitä, tehtiin pisin treeni, avustettiin muitten treenejä, varmistettiin muita ja niin edelleen. Eihän minun selkäni vieläkään normaali ole, mutta on se paljon huonompikin ollut. 


Poden kanssa sunnuntaina bodysormituplat


Tärkeintä että vieläkin hieman rämällä selkäparallani pääsee treenaamaan. Lämpöjä tein monipuolisesti käsipainoilla, tangolla, venytyksillä. Lajilämpö tyhjällä tangolla. Tangon jälkeen kolmosia: 40 kg, 50 kg, 60 kg ja 80 kg. Sen jälkeen ykkösiä: 90 kg, 95 kg, 100 kg ja 105 kg. Etenkin satanen oli harvinaisen nopea, kevyt, ketterä ja räjähtävän lentoisa. Penkkauksen jälkeen mm. crosstraineria yli 12 minuuttia, hantteleilla erinäisiä apuliikkeitä ja sitten taljaliikkeitä. Kävellen kaupan kautta kotio. Jee jee jee! Oli kyllä niin hieno fiilis treenin jälkeen että melkoisen hyvä fiilis vieläkin!



Vaaka huuteli tiistaina 84,6 kg ja mie vuaan irwistelen sille. Taas vähemmän, eikä enemmän. Makunsa kullakin. Ite en tykkää itestäni turhan luikkuna. Etenkään silloin, kun olisi tarkoitus saada lisäälihasta ruotoon, eikä laihistella. Mutta ihan se ja sama. Vaaka näyttää mitä näyttää. Pääasia että rauta kulkee taas! Hyviä raudankuljetteluja kaikille! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas