Tracon Hitpoint AfterPartyt 2024

 Tracon Hitpoint AfterPartyt 2024 la 2. ja 3.11. Planet Gamersissa

Piipun varjossa juhlapaikka kohoaa

Viimemevuonna järjestin muunmuassa Tracon Hitpointin AfterPartyt (meiningeistä blogautuksessani). Tänä vuonna mennään taas samoissa merkeissä 2. ja 3.11. ja vielä suuremmalla kädellä Planet Gamersissa. Planet Gamers on ennen kaikkea miniatyyri-, lauta-, rooli- ja korttipeleihin erikoistunut pelikahvila. Tarjolla on myös pari XBOXia konsolipelaajien iloksi. Kahvila-ravintola sijaitsee Iidesranta 28 osoitteessa, entisessä Iidesrannan päiväkodin tiloissa.

Tänä vuonna Tracon Hitpointin kotisivuillakin on pienimuotoiset sivut AfterParty -tapahtumastamme. Tällä kertaa -afterpartyhappeninki on sen verran laaja, että se on Tracon Hitpointin etkot, jatkot ja side questit.


Planet Gamersissa on tarjolla pelattavaa ja pelaamista, syötävää ja juotavaa la 2.11. klo 08.00-04 ja su 3.11. klo 08.00-00. Kyllä, luit oikein, aamukahdeksasta yöhön. Tämä mahdollistaa aamupalat ennen Hitpointeille menoa, hengailun tapahtuman aikana ja sekä iltapalat että mocktailit Hitpointin jälkeen. Niin, ja tietenkin, runsaan pelaamisen.


Ohjelmassa viikonlopun aikana on sekä vapaata että ohjattua pelaamista, monenlaisia peliesittelyjä ja -demopelaamisia, turnauksia, testipelaamista, chillailua, ja jopa livemusiikkia. 


Lauantaille on luvassa paljon peliohjelmaa, ja naamiaiskilpailut palkintoineen! Miniatyyripelaamista ja miniatyyripeliesittelyjä on tarjolla, ennen kaikkea yläkerran miniatyyripelaamishuoneissa alustavasti n. klo 14-20 välillä. Naamiaisen teemoina on sankaruus, valtapelit, Halloween, ja yleinen nörtteily. Eli asu- ja tyylivalikoima on laaja. Ilman naamiaiskilpailuun osallistumistakin toki saa laittautua. Illan livemusiikista vastaa Krisse "Sydän" Tuomisen musiikkisetti klo 22 alkaen. 


 Sunnuntaina on tarjolla rauhallista taustamusiikkia, Pokemon- pelilalustojen ja korttikoteloitten askartelua, vapaata oleskelua, rentoutumista, ja rentoa pelaamista. Krisse "Sydän" Tuomisen musiikkisetti klo 20 alkaen.

Muunmuassa näitä ja monia muita pelejä voi pelata la 2.11. ja su 3.11. Hitpointin AfterPartyilla

Tapahtuman aikana voit valita pelin ja pelata kamun kanssa, hakea tapahtumajärjestäjältä pelivinkkiä ja peliä tai vaikka liittyä demopeleihin ja turnauksiin mukaan...

Valikoimassa drinkkejä niin alkoholin kanssa kuin ilman (nk. moctail -juomat)


 Ikärajaton ja pääsymaksuton tapahtuma. Tapahtuman järjestäjät (vasemmalta oikealle) Krisse Tuominen (kera auttavien toveriensa) ja Marco Falcone toivottavat Sinutkin mukaan tapahtumaan!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas