Toinen Nordic Fight Expo II -postaus

Mie julkaisin tännään jo yhden blogitekstin Nordic Fight Expo II -tapahtumasta, mutta julkaisenpa sitten toisen het perrään kö omasa blogissaan ny suaap ellee ja olla niinkö haluaa ;-) Oma tupa, oma lupa.

Huppareita tuli kaupattua kansalle eri värisinä

Messuhommia tullut tehtyä elämäni aikana paljon, pr-kasvona ja myyjänä, mutta jokainen messukeikka on ihan omanlaisena ja onhan se sponssattuna urheilijana esillä olo ja lisäravinteista ja vaatteista puhuminen erilaista kuin kirjojen, sarjakuvien tai levyjen myynti.

King Kong Karhula ja Gorilla Wearin mannekiinina toimiva Viksu Vaffa Orankimamma


Ja ei noissa hommissa liikoja ehdi pyöriä tyhjänpanttina niin ei käytännössä miusta ole kuvia muualla kuin messuosastollamme tai esim. hetken aikaa piipahtamassa Anna Abreun keikkaa katsomassa, kuuntelemassa ja tanssimassa.

Pro Wrestling Champion King Kong Karhula diggaa Gorilla Wearia ja Skipiä, kuten diggaa muuten Krisse "Viksu Vaffa Orankimamma" Tuominenkin

Tähtihetkiä olikin, kun vastakkaisen edustupöydän FCFn tiskillä pörräs painistarboja, joille pääsin hommieni lomassa myös maistattamaan Skipiä ja vähän juttelemaan muutenkin urheilusta ja voimailusta. Mikäs siinä jubatessa ja poseeratessa könsikkäitten kanssa ihan työkseen. Hyviä työniloja teillekin! T. Krisse Tuominen.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas