Kohti tulevaisuutta

Kun joulu lähestyy uhk... lupaavasti kamaline rit... mukavine rientoineen, sitä väkisinkin tutkailee vuoden aikana tapahtuneita epäon... onnistumisiaan ja katselee tulevaisuuteen masent.. innokkaasti. Kohti uusia pet... onnistumisia ja uusia seikkailuita! Jesh! 



Vuonna 2018 oli tarkoitus ottaa iisisti kisojen puolesta eniwei ja käydä kisaamassa harvat kisat kunnolla kunnon kunnossa, mutta vuosi 2018 mene lähinnä sairastaen ja loukkaantumiskierteestä toiseen linkatessa. Huimat 1 harrastajakisa, muutama hassunhauska kaveriporukan oma "kilpailu" ja 1 liiton kilpailu, ja nuokin kaikki päin seiniä vajavaisessa kunnossa. Wupiduu! Woe tokkiinsa kö olenkin täynnä onnistumisen riemua 😂



Noh, enpä aikonut masentua su 02.12. kilpailujen jälkeen, vuoden 2018, epäonnistumisista enkä tehdä harakiria, vuaan aattelin ottoo loppuvuoden rennosti nussien, nukkuen ja syöpöstellen. Ja suunnitelmana sisuuntua ensi vuodeksi ja tehdä arvo- ja rahakisoja ja ylittää ihteni uuelleen.



Nussiminen on toteutunut aika tehokkaasti, nukkuminen on niin ja noin (no, lekurilta sain troppia aiheeseen joten tilanne menosa parempaan), ruokahalukin ollut niin ja nuin, mutta olen ainakin syönyt hyvää ruokaa, ja rennosti ottaminenkin on mennyt suht. jees. Mitä nyt vituttaapi heepetisti tuo univaje, mutta tilanteeseen nähden toki olen lupsakka kuin wombatti wapaa-ajalla.



Vuosi 2019 alkaa kisojen puolesta miulla tammikuun puolivälissä FPO-liiton kansallisella maastavetokilpailulla. Aion tuolloin käydä iltavaa'alla perjantaina, nukkua kamulla Ylöjärven puolella ja löntystellä aamulla kisapaikalla ihan jalkapelillä.

Ilimeet varpisti yhtä retteet 2019 kuin 2016 mavettaessakin


Toivon toki, että onnistuisin olemaan siinä kunnossa, että saisin rikottua single maastavedon tuoreen ennätyksen +90 kgssa, eli 185 kg nokitettua vaikka 0,5 kglla, mutta pääasia että saan nostettua kilpailuissa enemmän kuin 175,5 kg, joka on voimanoston puolella FPOn tuore ennätykseni +90 kg naisten painoluokassa. Että matkalla ylöspäin taas, mutta mitään ressiä ja hoppua en ota tuaaskaan.



Maaliskuussa Iloisessa Härässä tarkoitus kilpailla kansallisissa FPOn kisoissa rawpenkkipunnerruksessa. Penkkiähän sitä elosa on jauhettu sen verran, että eiköhän sieltä jottain tule höntsättyä. Ehkä jopa jonnin sortin SE. Tai sit ei. Yrittämään männään kuitennii... Hyvvee treenausta teillekin! T. Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas