Ensiviikolla aktivoidutaan pelaamaan taas

 Tervehdys rakkaat lukijat!


Viimeviikot ja kuukaudet ovat menneet allekirjoittaneella omasta kunnosta ja voinnista huolehtimiseen, matkustamiseen, urheiluvalmennusten tekemiseen, lomailuunkin, reissaamiseen ja yksityiselämään. Olen jättänyt ihan tietoisesti roolipelisuunnittelemiset ja bloggaamiset vähäisempään arvoon ja pitänyt niistä enemmän tai vähemmän taukoa. Pelihommia on tullut suunniteltua taas viimeaikoina kun on ollut jälleen aikaa, intoa ja hyvää seuraa olla ja tehdä pelihommiakin. 



Tässä kuussa tulee olemaan ainakin yhdet hautajaiset ja yhdet syntymäpäiväjuhlinnat. Yhdet kamun läksiäisetkin. Pitkästä aikaa tuli oltua Bar & Cafe LateGamessa viimeviikon lauantaina frendini kanssa ja varasimme pelikabinetin porukallemme tämän viikon perjantaille. Pelaamme pitkästä aikaa roolipelejä pelipoppoollamme, juhlistamme yhden meistä synttäreitä ja toisen lähtöä toiseen kaupunkiin. Johan siinä onkin juhlistamista kerrakseen, etenkin kun testaamme ja pelaamme ensikerran myös peliä, jota kamuni kanssa LateGamessa suunnittelimme ja kehittelimme viimelauantaina. Tuosta pelistä kenties myöhemmin, kun on enemmän mainittavaa.


Varasin nyt jo valmiiksi pelikabinetti-tilan syyskuulle syntymäpäivilleni eli 41.-vuotisuuttani juhlistetaan LateGamessa tänäkin vuonna. Pelaamme tod. näk. Pingua, Muumeilemme, mini-larppaamme ja roolipelaamme... niin, ja nauramme nii kauhia maan palion. Palaan varmaan pelaamisiimme jossain vaiheessa, jos jotain mainittavaa on... 

Pelailemisiin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas