Hellettä pitää, pelataan silti

 Huhhuh, kuumuus korventaa!


Torstaille on annettu vaarallisen helteen varoitus, joten ulko- ja sisätreenitkin siirtyvät ensiviikolle, koska kenellekään ei ole hyötyä helteessä tuupertumiseen saatika kuolemiseen. Perjantaina kaitten pitäisi olla hieman viileämpää, ja hyvä niin. Silloin juhlistetaan pienimuotoisesti LateGamessa rakkaani syntymäpäiviä, kamuni läksiäisiä ja pelataan pitkästä aikaa. LateGamessa sen verran hyvin tilaa pitää etäisyyksiä ja tuuletus toimiva, joten porukkamme voi siellä kokoontua helteestä huolimatta rauhallisen pelaamisen merkeissä.

Olen innoissani siitä, että saimme noin viikon varoitusajalla 5-6 hengen poppoon vakipeliporukkamme vahvuuksista paikalle "hälytettyä" ja koottua. On tässä ollutkin melkoinen pöytäroolipelaamisen kutina päällä. Nyt sitten pääsee hellittämään kutinaa pelauttamalla ja pelaamalla LateGamen erinomaisissa tiloissa. Nauttien paikan kohtuuhintaisia särpimiä ja juomia.

Luvassa näillä näkymin ainakin miun ja hieman toverini Talviinankin kehittelemää minipeliä, jossa pelataan kummallisten homo-ennakkoluulojen maailmassa homomagiaa ympärilleen levittäen. Meininkinä siis vallan parodisesti ennakkoluuloista hupia repien. Näin se homosaatio leviää koteihin ja puutarhoihin, ja pelipöytiin, kun sitä levitetään! Lols. No, hauskaa tulee olemaan, veikkaan ma.     PELAAMISIIN! T. Krisse.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Herkullista juhannusta ite kullekin!

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

Myllyranta Rockista nauttimassa Lempäälässä