Huhtikuussa vielä jäätä päällä veden ja maan

 Tervehdys kevätriemuiset trullit, jullit, möllit, halkopöllit ja kaikki muut pulikat


Kevät on perinteisesti uusien alkujen, luonnonheräämisen, talvihorroksilta ylösnousemisen, vesien lämpenemisen, maan routimisen, ja jännien kevätseikkailujen aikaa. Tähän sopivasti osuukin se, että hiljattain otin istuttavaa mallia olevan e-skuuttini talviteloilta, ja että korjautimme hanin kanssa polkupyörämme Pyörätaikureilla. Liike sijaitsee Messukylässä ja heillä on pyörien noutopalvelu, ja korjaushommat ja pyörän takastoimitus on vallan nopeaa ja kätevää.

Jostain kumman syystä, olen tällä viikolla pyöräillyt vallan runsaasti. Voin todeta, että se on luonteelleni sopivaa hupia ja hyötyliikuntaa. Vauhtikin on niin nopeaa kuin viittii vain vaihteetonta filtsua poljeskella. Filtsuttelun lisäksi olen nautiskellut kävelemisestä, kun maassa ei ole pelkästään jäätä ja sohjoa. Tästä se kevät alkaa jälleen.

Kuntosalilla kelepoo koutsia ja reenata hyväsä seurassa.

Kuntosalillakin on tullut treenauttamisen ohella aina vain enemmän ja raskaammin treenattua ihan itekin. Kotijumppaa lisäksi. Tässä mitään kevät- tai kesäkuntoa haeta, vaan koko ikäni kuntoa. Ja Tiim Aappenassa on mukavata renkoa. Niin rautaa kuin huumoria.

Raudan renkomisen ohella, Aappena-väjellä, olemme käyneet pitkin viime loppukesää, syksyä, talvea ja kevättä viileä-, kylmä- talvi- ja avanto-uimassa. Oikein mukavaa pulikointia on se. Kivaa. Virkistävää. Aion jatkaa tätä puuhaa jatkossakin.

Kivaa kevättä toivotellen!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas