Avantouintia ja jumppausta

 Aabbena tykkee jumpata ja avantoräp... -uida

Mie ihan itte... hiimuinen Mustan Nahka-Laguunin Aaabbena-Beibe

Tervehdys rakkaat armaat ihanat blogini lukijat ja satunnaisemmatkin piipahtajat ja paikalle viuhahtajat. Se on kevättalvi muuntautumassa hyvää vauhtia kevätkeleiksi ja jäät alkavat sulaa, mutta vielä on sen verran jäitä että avantouinti on vielä avantouintia. Pianhan se muuttuu viileä- ja kylmäuinniksi, kun jäät lähtee ja jäljelle järveen jää vain reikä jäästä. 👀👸😅😆

Kansainvälisillä määritteillä Suomessa ei paljoa muuta tehdäkään kun avantouida, mutta kotimaisesta näkövinkkelistä voidaan todeta jo että vedet alkavat lämmitä ja avantohommat alkavat siirtyä kylmävesilillunnoiksi ja siitä kohti viileävesiuintia. Kesällä saattaa tovi olla sitten muutakin kuin viileän veden uimahommaa. 

Tässä kun on koko ajan jälleen käynyt pakkasillakin avantopulskimassa, omasta näkökulmasta, nyt on jo lämmintä. Sekä kelit että vedet. Nämä ovat näitä näkökulma-asioita sanoi kirahvi kun kumarsi. Myöskin makuasioita, huikkasi kissa, joka välilihaansa nuoli. Fakta taasen on, että huumorini on yhtä mautonta ja tasotonta ja synkeää kuin aina ennenkin.


Hyvällä seuralla on oikein mukavaa käydä sekä valmentamassa että treenaamassa salilla. Oli se sitten omalla kotikuntosalilla Gym aappenanpesässä taikka etä-kotikuntosalillamme Gym Monkey DNA Cavessa. Hyvällä seuralla hyvässä hengessä on myös oikein lokoisata käydä jumpan jälkeen avantouimassa. Oikein mukavaa jumpanjälkeisaktiviteettia.
BULListelemassa buccarissa niin että sixpack tai joku semmonen sexbagi vilikkuu..

Viimeaikoina treenaus ja valmennus on ollut vallan hauskaa ja hersyvää puuhaa vaikka poppoossamme vähän meillä kaikilla on ollut ja on stressiä, pännitystä ja huonoja aikoja. Yhdessä toistemme tukeminen ja fiiliksen paremmaksi tekeminen on kivaa.


Toivotan oikein leppoisia jumppia kotona ja saleilla!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas