Touhua piisaa, bluesi raikaa ja tanko kulkee

 Hyvää ja reipasluontoista kevättä kaikelle kansalle!

Ny pistettää aikaiseksi, "42" vieköön! 😁💥😀

Yleisesti monilla on keväällä energiapiikki. Meikäabenan roppa on sitä mieltä että unille vaan ja että nyt ei kertakaikkiaan lähe yhtää mikkään. Melkoisesta energiavedottomuudesta huolimati olen onnistunut saamaan aikaiseksi vaikkapa mitä. 

Olen roudinkityyppi, haniseni, ja panen parastani 👸

Tänä viikonloppuna olen onnistunut ottamaan sähköskuuttini talviteloilta, roudimaan perjantaina tavaraa onnistuneesti valmiiksi lauantaita varten, soittamaan Tuominen - Eskelinen Psychedelic Blues Fusion Experiment Explosion -duomme ensimmäisen keikan, vetämään ryhmätreenit, ja tänään edessä ryhmätreenien vetämistä ja avantouintia. 

Tuominen - Eskelinen Psychedelic Blues Fusion Experiment Explosion LIVEnä eli elävänä yleisön etessä psykedeelisen beduiinibluesin hengessä

Eilen toki treenasin treenauttamisen ohessa ihan itteekin. Rauta kulki kuten pitääkin ja nauru raikasi kuten asiaan kuuluukin. Avantouimaan meneminen on edessä tänään jälleen ja miulla on nyt sitä varten saatu ihtelleni uusi uikkari, jonka sain Oswaldilta. Kiituksia siitä. Kelpaa kikkailla kylmässä sen kanssa. Nam.

Tuominen - Eskelinen Psychedelic Blues Fusion Experiment Explosion blues duo in action

Eilen soitimme duomme historian ensimmäisen keikan, joka oli vallan onnistunut ja yleisön rakastama. Se on mukavaa, etenkin kun materiaali on aika hämyistä ja sisäänpäinkääntynyttä hämyilyä kera melkoisen synkissä vesissä uitetun mustan huumorin. Olemme otettuja. Kiitoksia, olette upea yleisö.

Mie ja Eskelinen soittamassa yleisölle musiikkiamme 

Seuraava keikka on toukokuussa, sitä seuraava tiedossa oleva esiintymisemme on la 3.9.,ja olemmekin tyytyväisiä että musiikillamme on kysyntää jo heti alusta asti, sen vallan rujosta kulmikkuudesta huolimatta.

Kävelyilläni kohtaan usein näpsäköitä tirpusia

Tänään kelpaa sitten hyvillä mielillä mennä koutsimaan ja reenaamaan salille ryhmätreeniä, jonka päätteeksi on mukava mennä hyvässä seurassa uimaa polskahtamaan avantoon. Se on muuten oikein mukavaa puuhaa parhaimmillaan.

Salilla koutsimassa

Kaunista kevättä toivoen ja toivottaen!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas