Torstaina mennään kyykkyyn

Torstaina mennään kyykkyyn, koska se on kivaa





Kuten edellisessä bloggauksessani (aka blögäytyksessäni aka blögäleksessä) kerroinkin, lääkärikin soitteli miulle aiemmin ja ilmoitti että miun pitäisi labrassa käydä. Päätin yhdistää samaan reissuun pankissa, elokuvaliikkeessä ja ruokakaupassa käynnin, jolloin sainkin kätevästi hyvät hyötyliikunnat kävelemällä pitkin kaupunkia, kaupungin keskustaa ja keskustan laitamia.



Eipä haitannut enää palaverin siirtyminen ensiviikolle, koska tuli tälle päivälle kuitenkin tekemistä keskustareissun muodossa. Se taasen harmitti, että kun onnistuin jo kaupungilla kulkiessani kastumaan vesisateessa, selvisi että olin kulkenut reissuni sikäli turhaan, että kyseinen verikoe plajastui sellaiseksi että se voidaan ottaa vain aamulla taikka aamupäivällä ja ilman aamulääkkeenottoa.



Koska tänäiltana sekä kyykkään että koutsina kyykytän, ei ollut järkevää että menisin odottelemaan seiskalta huomenaamulla labra-aikaa ilman ajanvarausta, joten sain ajanvarauksen huomiselle  kymmenen pintaan. Ei tartte sitten herätä vähillä unilla ja lääkkeittä labraan, ja homma etenee suht. koht. suuremmitta ketutuksitta.



Vaikka labrareissu menikin mönkään, niin pankkireissu meni aika vähällä odottamisella ja nappasin tililtä sen verran kuin sieltä tarvitsinkin, voidakseni ostaa suvun haudoille kesäkukkia. Pankissa käynnin jäläkeen moikkasin Ville Viikinkiä Matkapoikien toimiston ulkopuolella ja kävin sisäpuolella pyöräyttämässä onnenpyörää, josta voitin kotioviemisiksi karkkia.



Ville Viikingin hyvästä seurasta mie kuleksin elokuvakauppaan, johon vein vaihtotuotteina pinkan katsomiani elokuvaloita ja sain vaihtiksena kolme diggaamaani lefua. Lisäksi jäi vielä sukanvarteen hieman vaihtosummaa tuleviin leffapuodissa käymisiin.



Labrassakin käytyäni klopottelin pitkin keskustaa ja kävin Ratinassakin. Siellä ostin hiukopalaa ja hengailin niitä syöpötellen Ratinan kohtaamisaukiolla. Siellä juttelin niitä näitä ihmisten kanssa ja jolkottelin itseäni ravinneena kotiin. Kotona oli hani tehnyt ruokaa valmiiksi ja kyllä kelpasi syödä kupua täyteen. Hieman ruokalepoa ja nyt kyykkyä.



Kyykkylämpöä vallan monella kolmosen sarjalla 20 kg tanko niskassa syväkyykkyä tehden. Lisäksi hauiskääntöä tangolla, etu-, taka- ja sivureisiä (eli siis reiden loitontajat ja sisentäjät) venytellen, kiertäjäkalvosinkääntöjä tehden, rintalihasvenytellen, Zarcher-etukyykäten ja tempausta tehden 20 kg voimanostotangolla. Sitten 30 kglla Zarcher-etukyykkyä penkille istuen, stoppi ja räjähtävästi ylös stopin jälkeen ja tältä pohjalta tehden 3*5*30 kg. Samalla tavalla taaplaten 5*50 kglla Zarcher-kyykkää penkille, pysäytyksillä ja räjähtävästi ylös raudat tuoden. Bonuskarkkina 5*60 kg edellämainitulla tavalla.



Tämä kaikki edelläömainittu ilman kenkiä, sukkia, vyötä, siteitä, lämppäreitä... iteasiassa päällä vain hiuspampula, uuden silmäklasit ja boxeripikkarit. Erittäin raakaa varusteetonta rawnostoa siis. Oman kotisalin etuja siis. Abenaluolassa kelepoo pelmustella ja rauta kulkee. Tällä kertaa kinkereitä rytmitti seuraavien artistien musisointi: Three Ounces of Nothingness, Harakiri For The Sky, Fall of Efrafa, Powertrip, NILE, EMPEROR.



Etukyykkyjen jälkeen takakyykkyä. 5*60 kg takakyykkyä tuolille, stopilla vauhdittomaksi ja vauhdilla pohjilta räjähtävästi ampaisten. Kumma juttu, että kuvissa hiki helmeilee näillä keleillä huhkiessa. On se jännä, hyvin jännä ja erityisen hassu juttu.


3*67,5 kglla sumokyykkyä kisasyvyyttä syvemmälle ja paussin jälkeen kasvavalla vauhdilla kiihdyttäen ylös. 3*75 kglla sumokyykkyä, joista yksi penkkiä hipaisten ja kaksi penkin istuinta alemmalle syvyyteen mennen. Kyykyn pohjilta kunnolla pakaroilla pukaten lantiota vieden eteen. Rentoa ilman nuzintaa tämä önn.



1*85 kglla kisasyvyyteen tarkoituksellisen hitaasti alas ja aika nopeasti ylös nimenomaan lantiolla pukaten etteen ja ylös. 1*95 kg sumokyykkynä erittäin löysästi laitetuilla MyProteinin ohuilla treenisiteillä, jotka sopivat hyvin kevyeeseen treeniin, vammautumisen jälkeen tai todella pieneksi tueksi kireimmilläänkin. Hitaasti alas ja pienen paussin jälkeen suht. nopeasti ylös. Melkeinhän tämä jo bodauksesta käy tällainen kun menee sen verran paljon lihakselle. Hih.




2*105 kg polvisiteillä. Ei mitään nättiä todellakaan, mutta tulipa nyt tehtyä. 1*115 kg polvisiteillä tarkoituksellisen rauhallisesti alasmenolla ja nyt tuli erittäin vauhdikkaasti ylöstulo, lähes pomppaamalla.  Aika jees reeni näin väsyneenä illalla, kun fiilis on kaikkea muuta kuin huipussaan.


Vasen pakara se hieman juntturoi eikä oo yhtään ilahtunut kyykkäilyistä, mutta muutoinhan sen kanssa voi elää ja jumppailla jokseenkin normaalisti. Siis jokseenkin normaalisti miun skaalalla. Jumpan lopuksi lisää venyttelyitä ja hieman vastuskumijumppaa. Oispa tuon aikansa huonomminkin käyttää. Heh. Hyviä treenihetkiä! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas