Keskiviikon kohel... treenit

 Tervehdys armaat mussukat!


Koska tänään oli muutoin niin kovin kylmä, kalsa ja viileä päivä, menimme treenitilaan kellariin voimajumppaamaan kolomistaan. Oikeastihan oli meleko lämmin, mutta kun on tarpeeksi pölöjä ja sisukas, niin menee treenaamaan silti, vaikka hiki virtaisi ja treenin myötä muistuttaisi turnipsia naamaltaan.


Alkulämmöiksi teimme istualtaan erinäisiä ylätaljaliikkeitä (kts. kuva alta); ylätaljaveto nenun korkeudella kapeana, ylätaljaveto rinnalle leveellä ja kapeana, taljavetoi yhdellä kädellä, taljaveto niskan taakse. Tietenkin teimme semmoisen mukavan painopyramidin. Toistot pysyivät pitkinä. Paino sen kun jatkoi kasvamistaan. Kivaa oli ja lihakset lämpenivät.


Alkulämppäröinnin jälkeen pelkällä tyhjällä tukilla nostelua ja nostojen välillä kahvakuulajumppaa yhdellä ja kahdella kahvakuulalla samaan aikaan. Tukkipunnerruksessa toki lähdimme jokainen lisäämään painoa oman voimamme, uskalluksemme ja tavoitteemme tahdittamina. 


Mie menin isoimpiin rautoihin. Eivätkä ne muutkaan kaukana käyneet. Kaiken kaikkiaan kaikilla oli vähintäänkin kivaa ja hauskaa. Hyvässä porukassa on hyvä meininki ja hauska jumppailla. Niin tänäänkin.


Lopuksi järjestelimme tavarat paikoilleen ja siirryimme porukalla Kalevan Prismaan. Siellä kävimme Sportheavyssa hankkimassa Minnalle rannesiteet tulevia reenejä varten, niin ei tarvihe lainailla meiltä muilta. Omat on aina omat.


Hyvät sitteet löyty ja Minna-raptori mukavasti lahjoi meikää purkitetulla PWO-Manialla. Olj muuten hyvvee. Nom. Minna erkaantui omille jutuilleen ja mie sitten jatkoin hanin kanssa Prismassa ruokaostoksilla. Sitten vielä Sampolasta Cluedo hakemaan, kun sen olin varannut ja noutopaikaksi halunnut Sampolan. Sampolasta sitten kotio. Loppuilta tulikin otettua rennommin. Ilmastointi ja viilennin muuten on kiva juttu.

Hyviä treenejä teillekin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas