On tässä liikutuksikin tullut

Huh huh, huhhuh, kun hellettä pukkaa ja piisaa!


Tervehdys vaan täydestä sydämestä aivan kaikille helteestä kärsiville, kuumuuden riuduttamille ja muuten vaan tämän kuumuusaallon omalta kohdaltaan helvetilliseksi kokeville. Ymmärrän tuskaanne. Se on ihan aitoa ja todellista. Olette täysin oikeutettuja puhumaan kivuistanne, pahoinvoinnistanne ja huonosta olostanne. Olen pahoillani, että tekin kärsitte kuumuudesta, helteestä ja niiden aiheuttamista vaivoista. Tämä on aidosti kamalaa. Ei tästä voi nauttia, kun silkkaa kärsimystä, tuskaa ja huonoa oloa.


Olen kaikesta huolimatta onnistunut pitämään jonkinlaista treenaus- ja treenautusrytmiä oman treenin ja tiimini treenautettavien kanssa. Ulkosaleilla, etenkin varjossa, on tullut viihdyttyä, nautittua, kärsittyä ja kettuunnuttua. Sisällä salilla on kivaa, kun on ilmastointi, tuuletin ja viilennin. Silti meinaa tukehtua ajoittain turhan suureen lämpöön. Voehan vehvilä!


Olen jaksanut myös pyöräillä ja kävellä. Kamalaa oli kun perjantaina suuhoitajalle piti kulkeutua bussilla. Bussipysäkeillä tuli törötettyä paahteessa, kamala olo ja ihokin paloi monesta kohtaa. Illalla sitten iho ja naama punaisena kärsin. Ei ole nautintoa tämä.


Ja jotkut taasen nauttivat näistä keleistä. Nauttikoot! Hieno juttu, että joku siihenkin pystyy. Allekirjoittaneella ei kyllä koskaan treenihuiput sijoitu kesälle. Treeni sakkaa ja sydän ottaa rytmihäiriöitä. Ei siinä ole järkeä puristaa ittestään enempää kuin on järkevää. Kivemmallakin tapaa kun voi ihtensä tappaa teutaroimalla.

Raptorininjaliskolla lihasta kertynyt ja reenikin kulkee. Ilmekin keskittynyt kuin liskolla maailmanvalloituksessa.

Mutta olen onnellinen heidän puolestaan, jotka voivat nauttia kesäkeleistä ja joilla treeni kulkee juuri silloin. Hyvä heille! Kyllä miekin ajoittain olen pystynyt tästä kesästä tykkäämään. Silloin kun sade katkaisee ikävän paineen. Silloin kun varjo viilentää. Niinä hetkinä kun viilennin-tuuletin-kosteutin-laite tekee olosta paljon paremman kertaheitolla. Silloin kun jääkylmä Pepsi Max laimentaa toviksi suurimman ketutuksen.


Kauniita loppukesiä kaikille toivotellen!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas