Maanantaina mainion monipuolinen meininki

 Hyvää maanantaita aivan kaikille rakkaille lukijoille!

Tänäänkin ollut melekoinen tekemisen päivä. Kunhan heräilin ja sain asioittenhoitorallin käyntiin, niin kävin noukkaisemassa ihtelleni ja muille lähikaupasta ruokaa ja juomaa. Seuraavaksi jeesin tavaroitten roudaamisessa. Tämän jälkeen jeesin vähän järjestelyssä. Sitten ajoin e-skuutillani juna-asemalle. Siellä otin roudittavakseni yhden kassin ja lämäisin bussikortin immeiselle kouraan. Tämän jälkeen roudin kassin etiäpäin. Tämän jälkeen eeskuuttailu kotio. Skuutti lataukseen. Sittenpä nautin vaihteeksi tovin verran lepoa ja safkaa.

Hanikin tuli reissultaan. Oli sitten itikat syöneet huolella ja jalat turvonneet helteestäkin. Jäi treenit välistä häneltä nyt. Ruokataukoni aikana roudin tavaraa eteiseen, josta roudailin ne ulos. 

Minna kun tuli parkkikselle raptoribiilillä raptorinappaamaan meikän kera levypainojen. Eli ohjelmassa oli varastolle painojen roudinkia, jonka jälkeen oli luvassa tukkipunnerrusta porukalla.  

Tukkipunnerrettuamme ja apuliikkeitä tehtyämme, Minna heitti miut apinaluolaan. Pikainen vaatteitten vaihto ja muuta pientä siistiytymistä. Tämän jälkeen ampaisin e-skuutilla Ratinaan. E-skuutti parkkiin ja pulloja palauttamaan. Tämän jälkeen ostoksiani tekemään ja sen ohella jeesimään Oswaldia ostoksissaan. 

Teimme yhdessä ostokset mm. Lidlissä ja Oswald kävi vielä parissa muussa kaupassa kun istuin, söin eväitäni ja vahdin tavaroitamme. Tämän jälkeen roudin Oswaldille paljon ostoksiaan ja Oswald hankkiutui bussilla kotionsa samaan aikaan ko mie ajoin e-skuutilla. Purettiin tavarat ja mie pärräytin abenaluolaan. Täällä olen levännyt, somettanut, kirjoittanut ja syönyt. Pianhan tässä taas joutaa tyynyä halaamaan.

Hyvää viikonalkua ja -jatkoa teillekin!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas