Tiistaina touhustelua ja tekemistä

 Tervehdys rakkaat touhoajat ja toukopoukot!

Tännään tiistaina mie heräsin ekat kerrat aamuyöstä. Nukahdin aina uudelleen. Kahdeksan jälkeen heräsin lopullisesti. Tullut kirjoitettua röi- ja blogihommia. Tehtyä aikataulu-tetris-sirkusta. Tullut luettua kirjoja. Lähikaupassa tuli käytyä hakemassa Pepsi Maxia kurkun kostukkeeksi ja koht'sillään lähdinkin jo Sampolaan.

Sampolassa palautin lainoja, lainasin varauksia ja käytin kirjaston tietokonetta. Taloyhtiössä kun tällä hetkellä kylppäri-remppaa, niin meteliä sen verran että mieluummin keskityn tekstintuotantoon kirjastossa kuin kotona. Ainakin pahimman möykän aikana.

Seuraavaksi polkaisen Kalevassa varastolle, jossa Eskelisen kanssa miittaamme. Tarkoituksena tuottaa psykedelisiä bluesin ja muun mainion musiikin fuusiollisia ääniä. Suaapi nähä mihin se tännään mennee. Menneekö aavikolle vai mehtään. Vai ojaan. Rohkeasti kokeilemme sekä treeneissä että keikoilla. Paljon mielekkäämpää kuin kilkuttaa ja kalkuttaa aina tutulla ja turvallisella polulla. Ei oikein sovi meille semmoinen. Siksipä toimimme toisin. Tässäkin asiassa.

Tarkoituksemme sitten toteutui. Soitto kulki ja hauskaa oli. Eskelinen saattoi miut lähihuudeilleni ja jatkoi kotions goizzaamaan. Kotona itekin goisailin. Tässä illalla viileämmällä taas kirjoittelen ja teen muutakin.

Hyviä tekemisiä teillekin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas