Mihin kaikkeen olen mielikuvitustani taas käyttänyt?

Tervetuloa pääni mielikuvituksen hedelmien läpileikkaukseen

Oli tuossa tovi jos toinenkin kausi, jossa en saanut oikein piirrettyä muuta kuin pingviinikuvia ja muita karikatyyrejä rakkaitten immeiselläinten iloksi ja pakolliset sarjakuvien julkaisudeadlinet täyttääkseni. Viimeviikkoina taasen materiaalia on pukannut runsaammin. Ehkä se viikon verran ollut kuumehoureilu syntymäpäivieni jälkeen alkukuusta, sai aikaiseksi sen että aivoilla oli aikaa pohtia kaikkea muutakin kuin päivästä toiseen selviämistä. Nyt sitten taudista toivuttuani tulostelen aivoistani kaikenmaailman kuvatuksia. Tämän kertaisessa julkaisussani jaan tuoreimpia mielikuvitushedelmiäni Teille rakkaille blogini katselijoille.

 The look of the Lizard Wizard disco, in Gayville, for their Horror theme night... I made this visual for the campaign sessions of my Homosation RPG (under the game testing).

Jos joku on sattumalta huomannut viitteitä siitä että mahtollisesti harrastan jotain roolipelien äärellä, niin se havainnointi ei ole mennyt hukkaan eikä mistiin. Onhan minulla par'aikaa työstön alla useita roolipelimaailmoja-, systeemejä, -pelejä ja -seikkailuja. Koska olen autisti ja aika pikkutarkka näpertäjä, osaa on työstetty vuosikausia. Toisaalta hitaasti hyvää tekee, vai miten se sanonta nyt menikään? 

The groovy cyberpunk look of the Lizard Wizard disco, in Gayville, for their Techno-theme night... which happened to be so a huge success that it ended up being the Look of the Dance Area... I made this visual for the campaign sessions of my Maximal Homosation RPG which is currently under the process of game testing..

Ylin kuva yllä  on Liskodiskon kauhuiltaluukki. Liskodisko taasen on suunnittelemani, pelauttamani ja pelaamani Homosatus Illuminatus Maximus RPG:n pelitestauskampanjan yksi keskeinen paikka Gayvillen kaupungissa. Kuvan olen tehnyt em. homosaatio-roolipelimme kampanjan visuaaliksi. Visuaali on uponnut testiyleisöön kuin lämmin veitsi voihin. Tuo sini-puna-värinen robotit ja rattaat -visuaali on myös Maximal Homosation -roolipeliä varten tehty. Tuo taasen on Gayvillen teknoyrityksen suunnittelema tila Liskodiskon teknoiltamiin.  Niin tyylikäs, että siitä tuli pysyvä kalustus ja koristus tanssialueelle. Visuaali on niin tykätty, että se todennäköisesti varioituu muuhunkin roolipeli- ja bloggauskäyttööni. Ilmestynee myös Parempia ruumita aka Bettah Bodeehschz -elämäntapa ja -roolipelijulkaisun sivuilla seuraavassa numerossa.

An advert for this blog, that contains some serious science fiction robot romance vintage vibes mixed with great knowledge of Style. So Great it ended up as a flyer used in Maximal Homosation RPG playtest sessions...

Yllä oleva lentolehtinen selittää varmaan ihan ihte ittensä. Selitettäköön se joka tapauksessa. Tätä blogia mainostava hirtehishumoristinen lentolehdykkä/bänneri, joka sykkii aitoa robotti-science-fiktion romantiikkaa ja tyylitajua. Flaijeri joka kelpaisi Gayvilleen ja Liskodiskoon. Lätkäisen sen siis pelipöytään ymmärrettävistä syistä.

Biomechanic android and robotics style visual, made by Yours truly... prolly ends, in one way or in another, as a gaming material for the Sanctions RPG... or for the Over the Edge 3rd ed. (published in Take the Edge magazine), or for the Mighty Fine Heroes RPG...

Olen leikitellyt erinäisissä pelimaailmoissa biomekaanikalla, biokemialla, biokyberillä ja sillä kuinka nykyajan laitteet ovat mennen ajan tieteisfiktiota, ja kuinka apokalypsit ja epidemiat voivat vaikuttaa melkoisesti siihen millaiset ratkaisut jäävät käyttöön. Laitteitten ja softien modattavuus, monistettavuus. Se että jokin rujonnäköinen voi olla se mikä jää käyttöön eikä suinkaan hieno mutta epäkäytännöllinen. Tämäkin oli mielessäni kun tein pelimateriaalien kuvitukset mielessä alla- ja ylläolevat visuaaliluonnokset.

A funny flier for the blog. Also might end up in some form in cyberpunk RPG material. After all, it has this cool Biomechanic android and robotics cyberpunk style. Oozes serious Sanctions RPG vibes.

Kumpikin visuaali edustaa post-modernia uusrenesanssillista pop-taidetta yhdistettynä vintage- ja retro-kyber-luukkeihin. Ylempi saatetaan nähdä joissain muodoissaan viimeistellympänä Sanctions RPG:n, Ylivoimaiset Mahtisankarit roolipelin ja kenties jopa Over the Edge rpg:n 3. laitoksen (julkaistuna Take the Edge fanzinessa) tulevissa pelimateriaaleissa. Alempi on hillittön flaijeri ja hauska sellaisenaan. Tuolla samalla idealla tod. näk. väkrään jotain Sanctionsin ja Mighty Fine Heroes rpg:n meininkeihin.

An RPG visual material made mixing and matching various visuals made using Smiley-Face Dall-e mini AI program

Tämä kuva yllä on kaikessa monenpuhuvuudessaan melko pitkän aikavälin teos. Käytin simppeliä nettipohjaista ilmaista keinoäly-taide-sovelliusta. Ohjasin Smiley-Facen Dall-e miniä Crayonsissa eri sanallisilla ilmaisuilla ja muokkailin saatuja kuvia. Muunmuassa leikkailin ja yhdistin, muokkasin kuvan osasia tarraksi, ja yhdistelin erinäisiä osia ja osakokonaisuuksia lopputuloksena näkyväksi kollaasiksi. Tätä käytän Ylivoimaiset Mahtisankarit aka Mighty Fine Heroesin materiaaleissa visuaalina. Etenkin siinä hieman surrealistisemmassa osastossa. Jostain kumman syystä. Tuossa ollaan vallan sopivasti reunalla.

Visualisoimisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)