Toimita apina kotiluolaansa, ja muuta jännää

Tervehdys rakkaat lukijat!

This Blog isn't a normal one. On the bit deeper side of the interwebsies

Kaikkea sitä näkeekin, kun tähän blogiin itsensä löytää. Ylle sutaisin jälleen kerran yhden digitaidekollaasin mainoslehdykäksi/-bänneriksi meikän blogille. Tuossa ainakin tiivistyy mielestäni enemmän kuin hyvin tämän blogin ydin. Kaikessa surrealistisuudessaan. Uuskummaa koko mokomakin blogin retales, sanoisi joku. No, näinhän se önnhhh. 

Help the Aappena to its home cave. The cave is called Aappenaluola.


Ylle sutaisin erittäin simppelin lautapelin kaikkien aivonystyröitten iloksi. Tätä voi pelata haluamallaan tavalla lyksin tai seurassa. Ihan perinteisenä, aivopähkinänä, etsimällä yksin tai ystävän kanssa oikea reitti ylhäältä alas Aappenaluolaan. Reitin voi kulkea, kuljettamalla sormeaan reittiä pitkin, katseellaan seuraamalla reittiä, piirtämällä kynällä paperille tai digiversiossa vaikka piirtokynällä piirto-ohjelmassa. Alla monimutkaisempia käyttötarkoituksia kartalle.

I am a Power Monster, Lost, in the World-Wide Cyber Matrix Web Net 

Roolileikkijät ja -pelaajat, älkää kulkeko onnenne ohi, tämä osuus on juuri Teille!

Yhtälailla kartan avulla voi heittäytyä roolileikkiin, jossa lähtee apinaluolan apinana hakemaan Aappenaa ja sitten kuljettaa Aappenan mukanaan Aappenaluolaan. Tämän voi toteuttaa erittäin vapaamuotoisesti roolileikkinä tai jollain haluamillaan säännöillä.

Aappena in the forest...

Kartta soveltuu myös minkä tahansa roolipelin kanssa yhteensopivaksi skenaariokartaksi. Tällöin voi ottaa roolikseen esim. eksyneen apinan, apinaa etsivän tyypin (tai porukan) roolin ja pelata seikkailun roolipeliseikkailuna. Tässä tapauksessa kartta voi olla esillä viitteellisesti, osittain peitettynä (näkyvissä alue mikä tiedossa) tai apinan kotio kuljettamisen voi toteuttaa täysin mielen teatterina. Mielen teatterina pelatessa suosittelen kokeilemaan (myös) tapaa, jossa seikkailu hoituu pelkästään keskustellen ilman rekvisiittaa. Tässä tapauksessa vain pelinvetäjällä, reitin kuvailun helpottamiseksi, on kartta tiedossa ja pelaajat menevät maailmassa eteenpäin sen mukaan miten pelauttaja reittiä heille kertoo. Ylläolevaa Aappena metsässä -kuvaa voi halutessaan käyttää havainnekuvana, pelaa tai leikkii tätä apinan kotiin viemis -seikkailua missä muodossa vain.

HYVIÄ METSÄISEN VEHREITÄ SEIKKAILUHETKIÄ!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)