Visuaaleja, toipumista, vaffailua, roolipeli-ideointia ja muuta sen sellaattista

Maanmainiota päivää kaikille!

I am proud of this logo that I made from the black & white Metal Against Fascism -logo

Meikäläinen oli tuossa 42 v.-synttärieni jälkeen, rakastettavan ihanan parahultaisen, yli viikon verran, kipeänä. Oli oikein kunnon ryökälemäisen karseantuntuinen lenssu. Semmoinen, joka imee voimat pois ja saa hengen vinkumaan pitkään vielä kuumeen laskettuakin. Toipilaana olen koutsinut Minnaa kerran kotisalilla ja kerran HH Gymillä. Kumman paljon se vaan ottaa voimille. Tulee hiki, kun lastaa kiekkoja koutsittavalle ja kaitsee perään. Niin, ja neuvoo viisaudellaan. Ja viihdyttää koutsittavaa erittäin tyrnävällä hjuumorilla. 

A nice poster isn't it? Did this for our coming movie nights. The theme is b-z flicks, horror, suspense, sci-fi, and surreal happenings...

Lisäksi olen jaksanut puurtaa pikkuhiljaa kaikenmaailman flaijereita, logoja, julistekollaaseja, ja muuta sen sellaista, tulevia leffa- ja peli-iltoja varten. Toki osaa käytetään myös tulevissa roolipelijulkaisuissa. Plus, tietennii, muunmuassa tämän blogin julkituomiseksi ja koristamiseksi. Tämän tekstin ohessa näette pienen valikoiman materiaalista mitä olen suoltanut visuaalisesta silmästäni muittenkin silmien nähtäväksi. Olen väkrännyt nämä tässä parin viikon aikana. Enemmänkin olisi, mutta jaksa tässä nyt kaikkea jakaa.

You live Among US, not the other way round...

Tämä blogikin on ehtinyt olla jo vuodesta 2015 asti olemassa. Yhä tässä roikutaan vähintäänkin TOP 10n nurkilla, silloinkin kun bloggaustahti olisi maltillisempi. Ihan kiva sinänsä, että ihmiset näitä kirjoituksiani seuraavat. 

Her name was Rose, and from her grave, she rose...

Olisi tylsää, jos kukaan ei olisi kiinnostunut. Vaikka tekisin minä näitä silti, sillä olenhan mie itte näitten tekemisestä ja arkistoimisesta kiinnostunut. Jätänhän tässä tietynlaista henkistä pääomaa arkistoihoin. Voin sitten ihmetellä kymmenen vuoden päästä että tuollaistakin tuli tehtyä ja pohdittua. Ja jos joku tutkija niistä saa jotain hutkittua, vaikkapa vuonna 2045, ajankuvaa 2010-2020-luvuilta, niin se vasta onkin hienoa. Arkielämän ja muutoin marginaaliin jäävän toiminnan arkistointi ja tutkiminen onkin hyvin merkittävää. 

Excuse us, but have You a moment to talk about the rise of the Zombies? Yes. The zombies. No, I am not talking about the band. 

Marginaalistahan mie ponnistan. Sekä näitä voimanosto-, maastaveto- ja roolipelihommia. Sekä voimanosto että roolipelaaminen välillä nousee marginaalista kohden mainstreamia, mutta kummastakaan tulee tuskin järin pysyvästi valtavirtaa. Ainakaan valtavirran valtavirtaa. Toisaalta voisihan se olla oikein mainiota, jos niin kävisi. 

We are living in Science Fiction... Wireless webs, e-sports, virtual realities, electric scooters and hoover boards, your life on your cell phone... and now, the flying cars... Wow, Weeee!

Roolipeleistä ja voimanostosta ainakin minun mielestäni piisaa kummastakin erittäin paljon ammennettavaa. Kumpikin on minulle erittäin tärkeä osa elämää, niin olisihan se hienoa, että muutkin löytäisivät näin mainiot asiat elämäänsä. Kummastakin olen ammentanut paljon voimaa, nautintoa, riemua ja rohkeutta elämään. Niin, ja saanut näitten mukavien puhteitten parista paljon kunnon ystäviä.

Many visions 

Olen ilmoittautunut kilpailemaan joulukuun alussa maastavedossa Bullfarmilla. Näkee taas ystäviä ja hauskaa siitä tulee taas kerran.

We are the Zombeeeeesh.. 

Tässä kesän ja syksyn mittaan valmentamisen ja treenamisen ohella olen kirjoittanut useita minipelien sääntöjä. Roolileikkejä, roolipelejä, roolileikkipelejä, tarinankerrontapelejä, seuraleikkejä ja yhteistyöpelejä. Pari ääriminimalistista  freeformistista liveroolipeliäkin on tullut näperrettyä. Näitä tullut myös pelitestattua. 

ALEA IACTA EST. 

Minipelejä tarkoitus julkaista sekä tulevissa lehtijulkaisuissa että muillakin tavoilla. Jonkinlainen minipelikokoelmalehtinen on työn alla. Joistain pienimuotoinen minigrip-pussiversio saattaa tulla kyseeseen. Mikään kiire minulla ei ole näitten kanssa. Tulevat kun tulevat. 

My mind is in the Web

Lisäksi jotain materiaalia julkimoin takuulla tämän blogini kautta. Työn alla onkin pienimuotoinen kohtaamis- ja seikkailunjuurilajitelma. Että kaikenlaista sitä on juuri nyt työstössäni. 

Hyvää syksyn jatkoa lukijoille! 


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)