Mielikuvitusmatkoja mielessä, paperilla, ruudulla ja valkokankaalla

 Tervehdys te mainiot monen median ahmijat ja kulttuurinystävät!

To make Art or (to) Fart, that is the Real Question... ❤👀✌

Kuten ehkä olette huomanneet, minulla on kohtuullisen rikas sisäinen maailma, joka purskahtelee pirtsakasti myös muitten nähtäväksi. Luon aivoituksistani ja aivotuskistani monenmuotoista taidetta ja viihdettä. Puristan aivotahnastani materiaa(lia) näkyväksi käsinkosketeltavaksi materiaaliksi tai muittenkin koettaviksi nolliksi ja ykkösiksi digimassaksi. 

I made an Advert for the fictional place... I'll use it in forthcoming magazine publications...

Olen julkaistu runoilija, lehdissä ja kirjojen sivuilla julkimoitu kirjoittaja ja informantti, yksilö- ja ryhmätaidenäyttelyitä pitänyt kuvataiteilija, sarjakuva-albumeissa ja aktiivisesti Sarjarin sivuilla julkimoitu sarjakuvataiteilija. Minulta on julkaistu kolme pitkäsoittoa muusikkona. 

WE Shall Party (on time of Halloween) like it's a Friday the 13th. This is some kind of poster sketch of mine for da parteeh...
Halloweenin ja Pyhäinpäivän huitemilla laumamme kokoontunee juhlimaan ja olen väkräillyt sitä varten jo alustavaa julistehahmotelmaa... 

Olen myöskin julkaistu ja julkaiseva roolipelitaitelija-, kirjoittaja- suunnittelija ja -kuvittaja. Teen myös erinäistä video- ja performanssitaidetta. Toimimistani innovatiivisena, rekvisiittaa ja multimediaa hyödyntävänä pelisessioiden vetäjänä (aka pelimoderaattori, pelinjohtaja), minua on kuvattu erittäin taiteellisena, sykähdyttävänä, taidokkaana ja viihteellisenäkin. Syystäkin lasken vetämäni pelisessiot ja tekemäni roolipeliseikkailut yhdeksi mediaksi ja mediumiksi. 

Going to the Next Levels and to the Spaces of Thinking. Since 2015.

Todettakoon tässä myös kaikelle kansalle ja väelle, että kaiken kivan lisäksi, minun erittäin minimalistinen, simplistinen ja freeformistinen Wammppuuvi-LARP on julkimoitu digitaalisena säännöstönä. Ihmiset ovat myös sitä hankkineet ja siitä maksaneetkin. Jei! 

This Blog takes You to New Atmospheres! Since 2015.

Wamppuuvi-LARPille on kehitelty hieman kehittyneempiä sääntöjä kera näyttävämmän kuvituksen. Niitä on myös kaikessa rauhassa hieman pelitestattukin. Kauhuteemaisissa juhlissa Pyhäinpäiväin tietämillä (kts. julisteluonnostelma ylempää), on tarkoitus toteuttaa Wampppuuvi-Larp säännöillä lisää seikkailua. Saa nähdä mitä siitä kehkeytyykään. Jotain mielenkiintoista ja hauskaa, oletan.


gg

Some Fallonian Word Art and Humor for Ya Peeps

Wamppuuvi-Larpin kikkailun ja tulevan horrorihäppeningin lisäksi, viimeaikoina, olen yrittänyt toipua noin viikon kestäneestä flunssasta. Olen myös lukenut Jack Vancen kirjoja, jotka ovatkin aivan oivia kaltaiselleni mielikuvitusmatkojen tekijälle. Kirjojen sekä alkuperäiskieli että suomennokset ovat paikoitelleen vanhentuneet tai muuttuneet rajoja koettelevasta ja tai reteästä, ihan vain tunkkaisen rasistiseksi. Tai sovinistiksi ja seksistisiksi. Onneksi tällaista materiaalia Vancen kirjoissa ei ole lieemmälti. Muulta osin kun hänen kirjansa ovat vielä tänäkin päivänä mainion toismaailmaisia, periskummallisen outoja, kiehtovia ja mielikuvitusrikkaita. Tällaisenaan tietenkin erittäin inspiroivia.


Vancen sanoista olen saanut inspiraatiota erinäisiin projekteihini. Olenkin viimeviikkoina suoltanut melkoiset määrät kuvakollaaseja, digitaalitaidetta, lentolehtisiä, kuvanmuokkauksia, ja muuta sen sellaista luovaa. Tässäkin blogautuksessani on esimerkkejä kuvallisista kikkailuistani ja muokkailuistani. Toivottavasti niitten katselu viihdyttää ja ilahduttaa teitä yhtä paljon kuin minua niitten väkrääminen.

Mielikuvitusrikasta viikonloppua!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen