Raw, rauta ja rakkaus

Perjantaina ja lauantaina en käynyt vaa'alla, kun en kokenut sitä ollenkaan tarpeelliseksi. Torstaina paino oli 91,7, sunnuntaina vaaka pysähtyi lukemiin 91,8 kg ja maanantaina 91,1 kg ilmoitti vaaka lukemakseni. Pituuteni yhä 178,1 cm, ellen juuri ole kurtistunut merkittävästi.



Sekä perinteisellä että modernilla laskukaavalla laskettu bmi eli laskuindeksini on siis lievä ylipaino. Tarkkaanottaen tulos on: Painoindeksi: 28.72 ja luokitus: Lievä ylipaino,  Nick Trefethenin kaavalla painoindeksi: 27.99, Luokitus:  Lievä ylipaino. Painoindeksi ei huomio lihaksikkuutta eikä muutenkaan kehonkoostumusta. Todetkaamme, että lihas painaa enemmän ja lihastahan kroppaani on kertynyt enemmän kuin keskivertoakalla näillä kiloilla olisi.



Mie muuten oon luikummasta olemuksestani huolimatta niin nätti, niin kovin nätti, ja ennen kaikkea mie oon niin kovin juurin perin sexy. Hih. Ja oonhan mie ihan oikiastikin, etten leikkiä tässä vain laskettele. HUOM! Haute Couture -asuna joku yli 10 v sitten käytettynä saatu Cure Boys Don't Cry paita, jossa reikiä siellä täällä ja kaulus oli sen verran ruttunen että leikkasin sen pois. Muodikkuuden huipulla, igen! 




Tyylistä kuntooni. Se on nyt sitten tänään fyssarilla käyty. Fysiatrisella fysioterapeutin kanssa kahteltiin miun fascialinjoi, jumejani, liikkuvuutta, yms. ja toki siinä ohessa tein jumppaa ja sain fyssarilta sekä palautetta että jumppaohjelmaa.



Puhuttiin miun syksyn ja loppuvuoden jatkosuunnitelmista. Otevoimalajikisat King Kong of Grip 2018 voin käydä kisaamassa kevyenä julkisena treeninä lokakuun lopulla, jos homma etenee mallillaan.



Hyyvin maltillisella progressiolla aloittaen, todella pohjilta (lasten tanko 8 kg) lähtien saapi aloitella muutakin kuin mummojen jumppakerhon kuntoutusjumppakumeil ja ilman painoi tehtävii jumppii.



Voi tätä riemua ja iloa! Lähellekään minkään sortin maksimipainoi saisi mennä juurikin Nääshallin penkkikarhujen kisojen (24.11) ja Tatu Avola Memorialin (2.12. Bullfarmilla) kohdilla. Mieluiten silloinkin maltillisesti ja varman päälle pelaten. Eli suunnitelmani kisoi varten pitää noissa si yhä kutinsa: jos vaikka tulokset sais ja hengissä selviäisi ehjänä, niin voipi "tanssia" voitontanssin.



Jos ensivuonna sitten pääsisi taas raudanmakuun kunnolla, jos ei tuu roppaan runtuu uuelleen. Peukut pystyyn ja nuin. Kiitti kaikille tsemistä, avusta ja kaikkee. Voimia treeneihin ja pitäkee ihtenne ehjänä siellä! T. Krisse Tuominen.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas