Veto poissa

Toissapäivänä penkkasin ja eilen tein maastavetoa. Ny on veto poissa. Olen lähinnä jaksanut herätä, syödä, venytellä, tehdä liikkuvuusjumppaa, hakea limppaa kaupasta ja antaa hanille läheisyyttä. Laiska sunnuntai.



Treenin, ravinnon, venyttelyn ja lihashuollon lisäksi tärkeää onkin nukkuminen, lepääminen ja rentoutuminen. Ja sitä osastoa nautitaan sitten tänään. Ensiviikko on työn ja toiminnan täyteinen, niin olisi harvinaisen typerää huheltaa ja kohkata tännään kauhiasti, kun huomenna aamulla työt tekijäänsä odottaa.



Olen ottanut lunkisti, pusutellut hanin kanssa, järjestellyt kämppää, pyykännyt, makoillut, purkanut erinäisiä asioita osiin, tehnyt olemassaolevista materiaaleista kierrätyksen hengessä siirreltävien äänivaimennettujen  mavelaattojen prototyypit testattaviksi ensiviikon treeneihin, testaillut eri osasien ja materiaalien toimivuutta erinäisiä teeseitse -projektejani varten. Eli juuri sellaista kivaa pikkuväkräilyä mikä juuri minusta on mukavaa rentoa ja rentouttavaa puuhaa.




Alkaa sunnuntai mennä illaksi ja ajattelin poiketa hanin kanssa pienellä iltakävelyllä ja viedä samalla kierrättysmuovia muovinkierrätykseen ja muita pieniä ekotekoja hyötyliikunnan säestämänä. Erittäin hyvää sunnuntai-iltaa teillekin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas