Hei, me roolipelataan jälleen!

Roolipelaamisen riemua ja mielikuvituksen lentoa!

Some snacks, candy and lemonade with friends, and some roleplaying, using miniatures and such... Fun Fun Fun and more FUN! <3

 On tämä kyllä vaan niin mahtavaa, kun pelaamme jälleen peliporukallamme enempi vähempi tiiviisti. Viimeperjantaina 21.08. kokoonnuimme jälleen klo 18 pintamiin pelaamaan roolipelisysteemilläni ja -säännöilläni. Maailmaa on luotu yhteistuumin pelaajien kanssa ja tälläkin kertaa loin raamit ja tiettyjä tilanteita seikkailulle ja olin varma, että loput hoituvat ihan peliporukkamme päähänpistoilla. Näinhän siinä sitten kävikin tälläkin kertaa.

Crisps, candies, lemonade, some rpg assecories, miniature gaming terrain and figurines,  board game dungeon board, and great friends with wild imagination running wildly <3 Ahh, whuuut a Beautiful combination <3

Seikkailu jatkui viimesessiosta. Viimesession tapahtumat voit lukaista tästä bloggauksesta. Edelliseen sessioon nähden seuraavana päivänä, radio- ja äänitaiteilija olivat kokoontuneet noidan ja Blackulan kanssa pohtimaan päivän hommia kun Pöllö-kissa ilmestyy energiavirran mukaanvetämänä Tampereelta elokuun lopulta 2020, elokuun lopulle 2021 Romaniaan keskiaikaisen linnan pihalle noidan, radio- ja valotyypin ja Blackulan keskelle.

Aquarium castle, paper-mass "stone hill", board of the Dungeon! board game, building from the WH 40 K Recruit starter set, some Heroclix miniatures with old Warhammer miniatures, in use in our gaming table, when we had our lates roleplaying game session <3


Seurasi hetken hiljaisuutta, jonka rikkoivat Blackula, sitten noita ja radiotyyppi. Pöllö-kissa taasen pysyi vaiti. Pöllö-kissa pysyi vallan pitkään vaiti. Lopulta selvisi, että Pöllökissa oli järkyttynyt niin kovasti äkillisestä maisemanmuutoksesta, lähes tuntemattomien seuraan, että oli menettänyt puhekykynsä. Jonkinlainen viitehdintä ja muu sellainen taasen toimi, joten Pöllökissa liittyi valojuhlien suunnittelijain rivistöön tekemään festivaalia. Hänellä, kun oli kyky saada silmänsä loistamaan pimeässä ja lentokyky, joten hän oli oiva lisä olemassaolevaan tekijä- ja esiintyjäretkueeseen.


Poppoo piti aluksi esittely- ja suunnittelukierroksen palaverissa ja sen verran paljon poppoota alkoi plaaneja hioessa hiukoa, että he suuntasivat linnan kellari-, eikun siis, luolakerroksiin etsimään sen lukuisista kahviloista, leipomoista ja ravintoloista itselleen lounasta ja jälkiruokaa.


Ruokaa toki löytyi, jos monenmoista. Pasteijoita, rinkilöitä, piirakoita, ja monenmoista. Kissapöllökin pikkuhiljaa sai puhekykyään takaisin ja sai ruuoakseen haluamaansa rottapasteijaa. Myöhemmin myös hiiripiirakkaa. Tarjoilijana muuten toimi, aluksi ynseä, tarjoilija, jonka tämänhetkinen varsinainen ammatti on vartija. Korona kun jyllää Romaniassakin elokuun lopulla 2021 seikkailujemme maailmassa, niin sitä kukin tekee mitä voi tehdä. Vartijan alkuperäinen ammatti linnassa oli puutarhuri, jonka hän seikkailijoille mielellään vuodatti.

There's whole lotta going on,
down on the dungeons,
under the romanian castle Jacul


Seikkailijaretkueemme sulatti kuitenkin kärttyisen tarjoilija-vartija-puutarhurin sydämen ja hän kertoi porukalle kaikenlaista ja heltyi pöllökissalle tarjoilemaan henkilökohtaisia herkkujansa mitä oli alunperin ajatellut ihan vain omaksi lounaakseen.

Using the D&D Dungeon! board game's gaming board, Heroclix & Warhammer miniatures for roleplaying game session purposes... once again. Because, why not? :-)

Täyttävän ja lopulta riemuisan lounaan jälkeen, sangen mielenkiintoinen sakkimme könysi kuvut täynnä, luolastoista ylös linnaan ja sen sisäpihalle pähkäilemään sitä miten työpäivän saisi tehtyä sen kaiken mitä pitäisi. Hommien ohessa poppoomme pähkäili  jo seuraavana päivänä tapahtuvan valofestivaalin tarkempia kulkuja.

Ahh! Some lemonade, nice friends and some roleplaying. YEYE!

The guard-waiter-gardener on the foreground and our small ensemble of adventurers on the background

General rehearsals of the forthcoming light & sound festival, going on...

General rehearsals going on... Some light show from the tower for the viewers


Kaiken käytännön järjestelyn ohessa noita koitti kaikenaikaa kikkailla milloin mitäkin tarpeellista ja tarpeetontakin. Osan sakista toppuutellessa ja osan lietsoessa kohel... intomielisyyttä. Hommia kuitenkin saatiin tehtyä, enimmäkseen kommelluksitta.

Adventurers are having some nightlife fun time in the dungeons down below, under the romanian castle Jacul


Päivällisen ajaksi ryhmä laskeutui linnasta kokemaan lisää luolaston eri kahviloita, ruokaloita ja muuta sen sellaista. Blackula söi erittäin runsaalla vattuhillolla ohukaisia ja jälkkärillä munkkeja. Seikkailijamme jaksoivat hämmästellä Blackulan meininkiä, sillä se on osoittautunut huhuja erilaiseksi. Päivällisen jälkeen hommiin.

Night Time is the Fun Time... Partee partee in the dungeon discos

Päivällisen jälkeen ryhmämme ensin valmisteli kenraaliharjoituksia ja sitten veti kenraaliharjoitukset. Kommelluksia tapahtui, kuten kuuluukin ja naurunremakka oli peliporukassamme selviö. Puutarhuri-tarjoilija-vartija innostui  vartiokierroksellaan niin kovasti kenraaliharjoitusten meiningistä, että ampaisi takaisin luolastoon ja kipitti pika-pikaa mukanaan pelkissä hotpantseissa, pulisongeissa ja kengissä koikkelehtineen, jylhät piirteet omaavan henkilön. Henkilö esittäytyi baroniksi ja ilmaisi, kera vartijan, halunsa esiintyä esityksessä. Ryhmämme totesi että kenraaliharjoitusten juuri loputtua, ei ole paras aika ottaa uusia hemmoja mukaan hommiin. Paroni ymmärsi yskän ja ilmaisi juhlivansa täydellä innolla sitten yleisössä.

Baron (and the owner of the Castle Jacul) jumping and dancing around in his hotpants, sideburns and sexy boots, with the gardener, blackula and with the adventure group... on the disco of the dungeons under the Castle Jacul

Myöhäisiltaisten kenraaliharjoitusten jälkeen ryhmämme sai Blackulalta kutsun lähteä yöelämää viettämään. Blackula johdatti poppoon jälleen kerran luolastoon, mutta johdattikin porukkamme aiemman luolaston lävitse, syvemmälle luolastoon tai oikeastaan luolaston alla olevaan toiseen luolastoon, mutta joka tapauksessa. Poppoo veti iltapalaa, muunmuassa verilättyjä Blackulalle, alkomaholia hilpeälle seurueelle, ja mukaan liittyi tarjoilija ja paronikin, joka osoittautui paikan omistajaksi. Homma meni discoiluksi, noita alkoi vedellä kaikkea jännää kaksin käsin ja meininki äityi villiksi. Seuraavana päivänä, valojuhlien avajaisissa saattaa olla monesta syystä kalpeaa tahi omissa olotiloissaan vaappuvaa sakkia. Sellaista se välillä on. Hilpeää.

Useful gaming (aid) supplements on da table...


Seuraava pelisessio onkin sitten tällä viikolla perjantaina, hieman aiempaa aikaisemmin, klo 17 alkaen. Sitä seuraava peluun kerta on yksi 40 v.-synttärilöistäni. Olen varannut pe 04.09. Tampereen Fantasiapeleistä klo 14 pelialuetta meidän sakkimme peluu- ja juhlintakäyttöön. Viikon toiset synttärijuhlinnat (to 03.09. se virallinen päivä ja sen juhlimme penkkipunnerrusta tehden porukalla) vietetään siis Fantasiapeleissä roolipelaten, ja mitä sitä ny vielä innostuukaan. Kauppa kun on auki kuitenkin klo 18 asti. Ainakin meikälle mieluisien lahjojen hankinta ei pitäisi tuossa putiikissa olla ylitsepääsemätön suoritus kenenkään kyvyille ja tai lompakolle. PELAILEMISIIN! T. KRISSE TUOMINEN.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on