Ulkona ja sisällä liikkumista

Loppukesän tuoksuiset ja makuiset tervehdykset kaikille ihanille lukijoilleni! 💪😎


Riding the wave on the escalator! Aallon harjalla liukuportaissa!

On mukavaa, kun kesä alkaa kääntyä syksyksi. Useimpina päivinä ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Eikä erityisen sateinenkaan. Näin olle, kelit ovat miun näkökulumasta vallan suosiolliset. Jopa miellyttävät. On erittäin kivaa liikkua, kun kelit suosivat ulkoliikuntaa. Voisi jopa sanoa, että nautinnollista 😇


Hirviö Ö hirviaidan takaa maailmaa tutkailemassa... Moose on the loose, viewing the world,, behind the fence...

Viimeviikon torstaista tämän viikon maanantaihin tuli vietettyä yhistettyä loma- ja työleiri reissua armaassa Suomen maan kesässä. Tuli torstaina aamusta keskipäivälle matkattua Tampereelta Pieksämäen kautta Kuopioon. Kuopion asemalla pienen hapuilun jäläkeen kohtasimme meitä vastaan tulleen ystävämme Tatun. Tatun kanssa mänimme sitten B&B:lle huoneeseemme viemään tavaroita. Hotellilta kuljimme Raxiin, jossa söimme palajon sallaattia ja pizzoja. Ihte vedin kaksi kokonaista gluteenitonta peskotaarista pizzaa. Nam.


Kuopion keskustan Raxista vaelsimme laumana iloisena keskustan Sokos/S-market -komboon, josta hieman evästä mukkaan. Kauppaloilta kulimme poikkeamaan Tatun luona. Annoin hänelle vanhoja punkhenkisiä paitojani. Hältä sain Elämä on punk -t-paidan ja longboard -skeittilaudan. Iloinen seurueemme suuntasi seuraavaksi Kuopion Fantasiapeleissä, josta mukaan lähti Savage Worldsin Explorer's editions, ja pari vanhaa Rune Quest -seikkailua Sienikkäät ja Peikkomaat. Fantsusta b&B -huoneeseemme, jossa iltaunet.

Iltaunien jäläkeen torstaina sitten vielä vähän S-marketilla käyntiä ja pitkin kyliä kulkemista. Hyvähköt yöunet ja perjantaina FitWokissa ateriointia, kävelyä, puistoissa olemista ja matkustamista Kuopiosta bussilla etiäpäi syvemmälle Savvoon. Perillä sitten tulj sekkaannus täydesä olleessa bussissa ihmisten säntäillesä sisään ja ulos, ja mie sain väärän rinkan ja omani taasen kulki Joensuuhun. Tajutessamme tilanteen, soittelimme kaikkiin mahdollisiin palvelunumeroihin, mutta asia selvisi maanantaina Savonlinjojen loistavan palvelun toimesta, jolloin miun rinkka matkasi meikälle Joensuusta ja meillä ollutta rinkkaa oltiin Kuopijosa vastasa.

Viikonloppu meni sitten kulkiessa kamulta saadussa punk-paidasa, yhdessä kumppanini paidassa, yksissä verkkareissani, parissa kumppanin pikkusiskon paidassa, ja yksissä kumppanini siskon shortseissa. Onneksi ei ollut mitään edustushommaa, vaan perinteistä marjapuskissa marjojen poimimista, yleistä puuhaamista ja hieman tavaran siirtelyä. 

Tähän väliin alle pari videoupotusta kaunista kesäistä iloista äänitaidetta <3Vapaa-ajallamme sitten hanin kanssa kävimme kaupoissa, juttelimme niitä näitä, venyttelimme, kulimme kaapunnilla, kuljimme metsäsä, ihastelimme lintuja, rusakoita ja luonnon kauneutta, ja kuljimme rannoilla. Loman ehkä hauskimpia tilanteita oli erään rantareitin varrella olevan karavaanikylän ateriointipenkkirykelmän äärellä tapahtunut spontaanihko 7-10 henkilön ex tempore rockabilly"festarit", joista iloluontoisimmat kekkulit huutelivat lähes lakkaamatta HOO-MOO, rockabillya ja Johnny Cashia raikuvasti kuunnellen, ja kontaktihakuisimmat tulivat puskista huutelemaan (kirjaimellisesti) meille että SAAKO HÄIRITÄ, HEI, SAAKO VÄHÄN HÄIRITÄ. 

Mie juon jääteetä kuvasa... I am drinking ice tea, on the picture...


Kyseiset rokkapilijortsut näyttivät huipentuvat johonkin konfliktiin joka eskaloitui "MYÖKÖ, MYÖKÖ MUKA OLLAA HOOMOOJAAA?"-HUUTOON JA VASTAHUUTOON: "NO, HAISTAPA SIITÄ VÄHÄ KYRPPEE SITTEN!", ja osan väestä horjuessa amerikanraudalleen. Sitä ennen kuulosti olleen riittoo siitä pitteekö ny kuunnella Klamydiaa vai rockabillyy... On se hurjjoo. Tiedettäväksi saatettakoon, että emme kulkeneet samaa reittiä takaisin. Tuollakin iltakävelyllä tuli kilometrejä iloisesti täyteen. Seuraavana päivänä reippaana marjapuskiin poimimmaan marjoja.


Maanantaina sitten hevon kuusen mehtästä kuleksimme Kuopijjoon bussilla ja Kuopiosta junalla Pieksämäelle, josta kuljimme junalla Tampereelle. Juna-asemalta bussipysäkille, bussilla kodin lähistölle, josta kävellen kotio rinkkojen ja muitten kantamusten kanssa. Tiistaina tuli sitten iltakävelyllä kokeiltua longboardia. Keskiviikkona vähän lissee. Keskiviikon reeneistä mie jo kerroinkin. Tännää muuten roolipelattaan aappenainluolassa pienellä porukalla. Ou jea.


Haluan lopuksi toivottaa kaikille liikunnan iloa, riemua ja nauttimista kivoista ilimoista. Hyvvee alkusyssyykin voisin sammoon syssyyn toivottaa! Pelaamisiin ja näkemisiin! T. Krisse Tuominen.Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on