Warhammer 40 K Recruit Edition Starter Set ja muuta mukavaa

 Tervehdys rakkaat science fiction -nörtit, miniatyyripelaajat, WH 40 K -fanit ja muut mukavat mukeltajat! 




Eilen menimme miun hanini kanssa kotoa kohti maskienjakopaikkaa maskeja hakemmaan. Matkalla bongasimme hanini siskon ja hänen haninsa. Yhessä tuumin menimme maskeja hakemaan. Maskeja saatuamme, päätimme suunnata kaikki Fantsun toimitiloihin. Mie lampsin edeltä Fantasiapelit kauppaan Tampereella, jossa on elokuun ajan Gamesworkshopin tuotteista -20% ALE-kampanja. 




Olin ajatellut alunperin hankkia erään AOS-boxin, muttei sitä ollutkaan Tampereen myymälässä. Päädyin sitten suurin piirtein saman hintaluokan pelituotteeseen, ja ostin upouuden uutuuttaan kiiltelevän WARHAMMER 40 K Recruit Edition Starter Set -boxin vaivaisella 32 eurolla 40 euron sijaan. Ja voin sanoa, että on kyllä rahansa arvoinen kaikkinensa tämä boxi, ja soveltuu mitä parhaimmin WH40K -harrastuksen aloittamiseen.


Tietenkin meidän tuurilla kävi niin että pian kaupasta lähdön jäläkeen alkoi sataa rytyyttää kunnolla ja ukostaa. Hieman siinä hötäkässä, sitten paketti otti osin vedestä ja osin paniikissa liikkumisen aiheuttamasta liikehdinnästä osumaa, mutta boxi on riittävän näyttävä yhä. Sisältö säilyi silti priimakunnossa. Todettakoon silti, että boxin materiaali on ohuempaa kartonkia kuin vaikkapa AOS:än ekoissa pienemmissä boxeissa. Pikku kupru silti, ja elämä önn.



Pöydän äärellä otetut kuvat on otettu muuten Niagaran leffateatterin ohessa olevassa kahvilassa, jossa vietimme aikaa sadetta paossa, hani nautiskeli virolaista laatu-hipsteri-siideriä ja mie Cola Zeroa. Ostimme yös ensiviikon viikonlopulle liput Cinemadrome-häppeningin klo 22 näytökseen missä tarjolla -70-luvun alun rosk... laatuviihdettä italosexplotaation muodossa... Loput kuvat ja allaoleva viteo, on väkrätty himassamme abenainluolasa...


Yllä paketinavausvideo (ABOVE! THE OPENING OF THE WH 40 RECRUIT EDITION STARTER SET box set!!!!), olkaa hyvätten, be welcome! Pelaamisiin! Let's PLAY! -Krisse Tuominen-


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas