Mavetusta ja muuta mukellusta

Tervepä terve lukijat!

Parissa edellisessä treenissä on ollut uusi immeinen mukana, joka on uusi lisäys reeniporukkaamme. Ekalla kerralla kun hän oli, niin opastettiin eri venyttelyihin, alkulämmittelyliikkeisiin, vastuskumien kanssa ja penkkaustakin käytiin hieman. Viimeviikon reenusa käveltiin yhtä ryhmäläistä vastaan, tehtiin yhdessä venyttelyitä, kahvakuulien kanssa, pidettiin pienet leikkimieliset penkkikisat. Uusi reeniporukan tyyppi teki suorituksen 40 kglla ja kokeili 50 kglla. Ei paha!



Tännään olj sitten vähän sekalaista kuntopiiriä ja venyttelyitä Minnan ja yhden toisen tiimiläisen kanssa. Maveakin tuli tehtyä, kuten kuvasta näkkyy. Uusi toimija oli estynyt tulemasta. Ensiviikon maanantaina sitten kaikj nelejä sitten samassa tilassa uudelleen. Mennään taas päivän kunnon mukkaan.



Muuten tässä on tullut viimeviikon to-tän viikon ma, matkustettua Itä-Suomessa, käveltyä, skeitattua, poimittua paljon marjoja, ja hieman sosialisoiduttua. Käyhän tuo kaikki myös jumpasta. Kaukana ollaan mistään ennätyskisatuloskunnosta, mutta kävely sujjuu pienistä polvikivuista huolimatta, tavallinen skeittaus menee siinä ja siinä tai ihan jees riippuen päivästä, longboardilla menee jo kivasti, ja potkulaudalla mennee oikein komiasti. Jesh! HYVIÄ LIIKKUMISIA! T. KRISSE TUOMINEN.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas